Предстои истински, драматичен, вълнуващ и изпълнен с мистериозност период. На 10-ти септември, естествено в най-тъмните часове на вечерта, Венера ще навлезе в знак Скорпион и ще остане в неговите покои до 7-ми октомври.

Скорпион е знак, владеещ тайните, смъртта, секса, мистиката, привличането, чуждите пари и всичко, което не е видимо с просто око. Венера се характеризира с любовта, привличането, красотата, изкуството, радостта и хармонията. Ще е истинско, дълбоко и пречистващо нейното пътуване през знака.

Променливото настроение на Венера, допълнително ще се задълбочава поради напрегнатите аспекти със Сатурн, Уран и Юпитер. Единствена подкрепа в този труден етап ще получава от уверения Плутон и мистичния Нептун.

Сайтът на астролог Венета Матева

Навлизайки в пълния със загадки дом на знак Скорпион, принцесата на зодиака ще се наложи да сложи най-плътната и предизвикателна маска. Сега тя няма да иска видимост и трибуна. Ще иска да наблюдава и анализира до най-дълбоката си възможност всичко свързано с това, което носи.

На енергийно ниво сложните аспекти със Сатурн и Юпитер е възможно да наложат емоционално затваряне, което може да доведе до

мрачни мисли и излишни притеснения.

Скорпионската енергия има възможността да минава граници, да вижда това което никой друг не вижда и да усеща предварително задаващата се буря. Не се страхувайте от нея. Тя ще ви даде възможност да стигнете по-дълбоко в анализа на личните и професионалните си отношения. Ще имате възможност да видите под друг ъгъл, това което ви заобикаля. Възможно е да не ви хареса, но бъдете сигурни, че допълнителната информация е ценна и полезна, независимо какво ще предизвика първоначално тя у нас. Преминавайки през Скорпион, Венера ще има готовност

да се освободи от ненужни чувства, емоции и страхове.

Приятелските съвети на Плутон към Венера ще изискат от нас приключване. Помислете си какво би станало ако в природата и живота не съществуваше етап на изхвърляне и освобождаване. Истината е, че знак Скорпион владее темите, които не се коментират, но без тях животът нямаше да бъде възможен. Затова сега бъдете готови да се разделите с ненужните емоции и чувства. След бурята на тяхно място ще дойде нещо ново, красиво и необходимо.

Между 20-ти и 24-ти септември напрегнатият аспект на Венера с бунтаря Уран ще предизвика желание за разкриване на чувства, емоции и нагласа. Бъдете внимателни, защото с експанзивната енергия на Уран се работи трудно. Нека този аспект бъде полезен за тези, които имат нужда да говорят.

Споделянето и диалогът са най-важната фаза

в отношенията. Обмислете добре това, което ви тежи и имайте смелостта да го кажете открито. От друга страна, този аспект ще ни кара да бъдем по-директни и прями, без да се съобразяваме с мнението на околните. Овладейте това настроение и се стремете да не наранявате хората, които цените и обичате. В бизнес план аспектът не е подходящ за рискови ситуации и навлизане в сериозни преговори и сделки.

Венера ще получи подкрепа от мистичния Нептун. От една страна тази комбинация ще ни донесе повече нежност, чувственост и желание за духовна близост, но от друга – ще ни кара да идеализираме и създаваме мечти. Нептун в любовен план създава илюзии и ни кара да бягаме от реалността чрез всички възможни начини.

Бъдете внимателни

и се опитайте възможно най-реално да преценявате ситуации, факти и хора, но ако не успеете след месец красивият филм ще свърши, а светлините в киносалона ще ви върнат в действителността.

Периодът ще се отрази положително и възстановяващо за всички водни знаци – Раци, Скорпиони и Риби. На напредък и добри новини ще се радват представителите с асцендент Скорпион и Телец.

Козирозите и Девите ще имат възможността да сложат в ред много от последните си дела и да приключат ненужни отношения и бизнес проекти.

Очаква ви градивен период.

Сложен и труден ще бъде периода за всички Телци, Лъвове и Водолеи. Те трябва да решават бавно и методично. Опитвайте се да бъдете наблюдателни и не взимате крайни решения, единствено ако са престояли във времето и е крайно време да получат своето внимание. Каквото и да ви се случва, то ще е добро и полезно за вас. С времето ще го разберете… Бъдете търпеливи.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара