“Перфектна майка? Не, благодаря! Аз предпочитам да бъда искрена майка. Тази, която не се страхува да каже на детето си: “Съжалявам, днес имах ужасен ден, изморена съм и искам да си почина, а не да си играем.” Искам детето ми да знае, че съм човек от плът и кръв и че и аз имам своите възходи и падения.

Да, има дни, в които съм нервна, повишавам тон и да, предпочитам да е така, а не да се гневя вътрешно и да сложа изкуствената усмивка на лицето си. Защото не просто не мога, а НЕ ИСКАМ да бъда перфектна. Искам да бъда ЧОВЕК.

И ми е омръзнало да гледам из социалните мрежи колко са перфектни майките и това да ме кара да изпитвам чувство на вина. Истината е, че не са! Никой не е.”

Това са думите на една невероятна майка – Луиза Григорова-Макариев. Към разговора се присъединиха и любимите ни Мила Боги, Надя Сивкова, Йоанна Темелкова, Силвия Петкова, Радина Кърджилова и много други.

„Не съм нито перфектна , нито най.
Аз съм майка. Такава каквато ме виждат моите деца , а моите деца са моите учители. Тези, които ще mи покажат къде греша и накъде да вървим ЗАЕДНО!“

Радина Кърджилова, актриса

Представихме любими български майки и истинските им чувства, като поставихме филтър „Невинаги съм перфектна“ върху привидно идеални снимки.

„Толкова e хубаво да оставиш косата си рошава, чиниите неизмити и дрехите разхвърляни, за да се насладиш на истинската радост от живота – общуването с любимите и възможността да им покажеш своите несъвършенства! Щастлива съм, че не съм “перфектна” майка, жена и човек! Другото е прекалено затормозяващо!“

Силвия Петкова, актриса

Стартирахме кампанията “Невинаги съм перфектна” дни преди Денят на жената, а вдъхновението зад нея е детската книга “Понякога в главата на мама бушува буря”. Книгата говори на езика на децата и ги учи на това, че мама също е човек.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара