На 10-ти март планетата на комуникациите Меркурий навлиза в знак Риби и ще остане в неговия уютен дом до 27-ми март.

Предстои история трудна за разказване и лесна за усещане. Комуникацията ще има силна подкрепа от чувства, емоции и интуиция. Меркурий ни помага да общуваме, да споделяме и да приемаме информация съвсем практично и основно базирано на факти. Времето до неговото излизане от знака ще ни донесе като пролетен полъх повече усещания, топлина и комфорт. Свикнали да събираме факти и да търсим истината, сега тя ще идва при нас

без условия, форма и цвят.

Ще се промъква в съзнанието ни чиста, ясна и истинска. Вълнуващо е и няма смисъл и нужда да се противопоставяме на чистата енергия, която сме свикнали да структурираме.

Сега Меркурий ще има време за възстановяване и почивка в един по-духовен и красив свят. Това ще донесе на хората желание за духовно извисяване и поглед на живота от гледната точка на онази сила, която движи света извън нас и нашите усилия. В този период ще бъде добре да успеем и да вземем от гостуването на Меркурий в знак Риби интуицията и да я използваме в реализиране на планове и цели. Меркурий тук

ще отвори много затворени врати,

за които до момента не сме разполагали с ключ да отворим. Ще стигнем до отговорите си без да полагаме усилия за това. Трябва да осъзнаем ресурсите, които ни носи тази комбинация. Нека сега повече от всякога се вслушаме в тишината, която ще ни говори. Не си позволявайте и не се изкушавайте да останете в света на мечтите и илюзиите, които в края на периода ще изчезнат от хоризонта ни. Наученото, усетеното и видяното сега запазете за себе си и използвайте градивно и пълноценно в бъдеще.

Сайтът на астролог Венета Матева

Между 19-ти и 25-ти март, Меркурий ще има подкрепа и вдъхновяваща среща с планетите Нептун и Юпитер. Разкошни дни, носещи дълбоко в себе си безусловна обич, безкористна подкрепа, прошка, смирение и обич. Чуйте този разговор на планетите и се потопете в енергията, който той носи. Бъдете добри и оставете настрани сметки, изгода и стратегии. Каквото е горе, такова е и долу. Позволете на това трио да

влезе дълбоко в сърцето ви и остане там завинаги.

Най-много лекота и лично удовлетворение ще имат представителите на водните знаци – Риби, Скорпион и Рак, както и представителите на знаците – Телец и Козирог.

Повече усилия и търпение в отношения си трябва да положат родените под знак Дева, Близнаци и Стрелец. Бъдете внимателни в изборите си и не се впускайте в нови предизвикателства.

За Водолеите е време да получат резултати от положените усилия в последно време.

Овните, ще имат

подкрепа в срещите и разговорите.

Те ще трябва да обмислят бъдещите си планове и да откриват своите нови перспективи.

Везните, ги очаква щастлив и успешен период.

Лъвовете, съветвам да имат търпение в делата си. Не се притеснявайте излишно, ако нямате резултати. Рано или късно ще получите заслужените си добри оценки във всичко, което правите.

Бъдете здрави и благословени.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара