26-те дами от третия сезон на „Ергенът“ вече са ясни. Бизнесменът Алек Младенов се сапозна с тях и дори подари на една от тях Розова роза – символ на незабравимо първо впечатление. Цветето отиде в ръцете на управителката на столично заведение Магдалена Томова.

„Ти ми направи безумно истинско и красиво впечатление от момента, в който влезе. С огромно щастие, ентусиазъм и любопитство ще искам да изживявам още срещи с теб, в които да ми разказваш за себе си и да вниквам в теб“, бяха думите на Алек, поднасяйки специалната роза на Маги. Най-вероятно именно с нея ще е и първата среща на новия ерген.

Още на старта на предаването, а и малко преди него, в публичното пространство се появиха информации, че именно 36-годишната блондинка Магдалена Томова, която през 2006 е избрана за „Мис Варна “ е една от финалистките в предаването. Според някои имено тя печели сърцето на Алек Маринов.

Според други – финалистка, а и победителка в третия сезон на „Ергенът“ е HR специалистът Надежда Вишева, която сама отглежда 9-годишния си син.

Според запознати, на финала на предаването Алек е трябвало да избира между 34-годишната Надежда Вишева и Маги Томова, като избрал първата.

След първите два епизода, повечето коментари в социалните мрежи са доста критични спрямо голяма част от участничките, наричайки ги „меко казано скандални и пошли“.

Сочените от сега за фаворитки пък са едни от малкото естествено красиви дами в новия сезон на „Ергенът“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара