Календарната зима е към своя край, а дългоочакваните пролет и лято предстоят. Но последните дни на февруари ще бъдат запомнени за дълго с важните изказвания на политици и други хора, участващи в управлението на световните процеси. А това ще се отрази на живота на много хора и на цели народи.

Напрегнатият аспект на Марс към Юпитер на 26-27 февруари дава склонност към прекалено енергично и импулсивно поведение, безразсъдство и нетърпение, което допринася за увеличаване на броя на недоброжелателите и враговете. Когато се сблъскате с препятствия, е важно да направите крачка назад, вместо да се стремите в раздразнено състояние на всяка цена да постигнете желаното. Това ще ви помогне да избегнете неприятностите и да запазите собствената си репутация.

28 – 29 февруари Меркурий е в съвпад със Сатурн и Слънцето в Риби. През тези дни може да ви се струва, че има постоянни пречки пред изразяването и осъществяването на желанията ви. Много хора ще бъдат изправени пред необходимостта да правят избор между физическата, емоционалната, интелектуалната и духовната сфера. Всеки човек ще трябва да разбере задачата, която планетите поставят пред него през тази седмица. Преди да подпишете каквито и да било документи, опитайте се поне да ги проучите.

Овен

Планетарните взаимодействия ви дават енергия да постигнете това, което искате. Ако има цел и сте съсредоточени върху нея, спокойно и просто изразявате мислите си, лесно можете да постигнете разбирателство с другите и да намерите съюзници. Добрата възприемчивост и рационалният поглед към живота благоприятстват прилагането на вашите умозаключения на практика. Нещо важно се случва и в личния ви живот, което влияе положително на емоционалното ви състояние.

Телец

Възможно е внезапно да се появят артистични способности, дизайнерски талант, склонност към плетене, шиене, моделиране на дрехи. Именно сега можете да превърнете хобито си в източник на доходи, да започнете собствен бизнес и скоро да придобиете финансова независимост. В семейния живот романтичните отношения не са толкова гладки, колкото ви се иска. През тази седмица повече от всякога е важно да не прехвърляте емоционалното състояние и личните проблеми в деловата сфера.

Близнаци

Усетът за изгодни сделки е изострен, така че можете да постигнете стабилност в паричната сфера. Ако е необходимо, може да се впуснете в борба за запазване на социалното си положение, ако се сблъскате с нелоялна конкуренция. Търпението в професионалните дела, практичният подход към решаването на проблемите, организаторският талант ви позволяват да въведете ред във всички сфери на живота. Богатството от идеи и трезвата преценка ви позволяват да придобиете влияние върху другите.

Рак

Добрите и творчески отношения с хората около вас помагат да организирате нови проекти, да се присъедините към групи и общности. Чудесно време за планиране на личния ви живот, за разширяване на семейството, за преместване на близки и далечни места. Стабилното, но донякъде забързано ежедневие е малко уморително, но вие се адаптирате добре към изискванията на ситуацията. Динамиката и оригиналността в реакциите ви може да привлекат вниманието към вас.

Лъв

Бързите реакции, емоционалната връзка и лесното освобождаване от минали впечатления ви позволяват да заемете лидерска позиция. Иновативните идеи и усетът ви отварят благоприятни възможности, като ви дават шансове да подобрите финансовото и домашното си положение. Подсъзнателните прозрения влияят върху формирането на решенията, позволяват ви да използвате волята си творчески, като контролирате въображението си. Подходящо време за подновяване на практическите въпроси и света на чувствата.

Дева

Умеете да планирате ежедневните дела, като се адаптирате хармонично към преобладаващите течения. Обстоятелствата ви позволяват да прилагате необичайни умствени способности и налични знания в конкретни дейности. При правилно използване на възможностите може да постигнете обществена популярност, стабилност във финансовата сфера. Ако усетите някакъв дисбаланс, направете всичко възможно да установите равновесие и никога не се опитвайте да влезете в ролята на жертва.

Везни

Голямото чувство за талант придава на всичко, което правите, особен чар, така че всичко, което създавате, е изключително. Сега имате усещането, че светът около вас е по-хармоничен и съзнателен, отколкото е в действителност, и можете да създадете подходяща атмосфера в обкръжението си. Ако се стремите да спечелите популярност и обществено признание, възползвайте се максимално от възможностите през тази седмица. Има шанс да си намерите романтичен партньор, ако тази тема е актуална за вас.

Скорпион

Голямото въображение в сферата на трансцедентното и силната емоционална чувствителност ви помагат да съчувствате на другите. Възможно е да се разкрият паранормални способности. Знанията от миналото, съхранени в подсъзнанието, предоставят необичайна информация. Седмицата е идеална за изграждане на силна връзка със семейството. Хармонията между съзнанието и подсъзнателните желания, усещания и чувства, допринася за качеството на живота.

Стрелец

Благоприятно време за търсене и установяване на сътрудничество с други хора. Ако се занимавате с работа, която ви носи емоционално удовлетворение, е възможно израстване в кариерата. Най-малкото ще бъде подготвена почвата за професионално израстване. Добрите умения за словесно и писмено изразяване ви позволяват да бъдете душата на компанията. Развиват се подходящи обстоятелства за търговска и социална работа, започване на бизнес, отношения с чужденци.

Козирог

Умението да държите чувствата под контрола на ума, благоприятно ви отличава на фона на другите. Възможни са многобройни пътувания, честа обмяна на мнения с други хора, което в крайна сметка ще доведе до успешно популяризиране на вашите проекти и укрепване на позициите ви в обществото. Прекомерната снизходителност може да доведе до това, че чувствата ви ще бъдат използвани от другите. Ще можете да се борите смело и да побеждавате решително, без да унищожавате хора или обстоятелства.

Водолей

Вашата емоционалност е силна, но в същото време хармонична. В отношенията си с другите се старайте да бъдете учтиви, тактични, задълбочено и фино да реагирате на техните действия. Можете да постигнете успех благодарение на помощта и подкрепата на чуждестранни партньори. Голямата енергия и склонността към риск увеличават конкурентоспособността ви. Производителността ви е доста висока, но следете за режима си на работа и почивка, за да запазите физическото и психическото си здраве.

Риби

Седмицата е изпълнена с неочаквани изненади. Ще изпитате особена радост поради напрежението на чувствата, предизвикано от преследването на идеална цел. В любовната сфера има ярки събития, чувствата ви могат да ви накарат да забравите за благоразумието и предпазливостта. Опитайте се да се придържате към професионално и конструктивно взаимодействие с партньорите, като избягвате емоционалните прояви. Ключът към успеха е в търпението и готовността за компромиси.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара