Бизнесменът Алек Младенов се сапозна с 26 дами още първата вечер в имението на „Ергенът“.

Към компанията на първите влезли 13 момичета се присъединиха управителката на заведение Магдалена Томова, психологът Ивелина Георгиева, HR специалистът Надежда Вишева, спортният мениджър в БФС Виктория Асенова, IT мениджърът Моника Страхилова, парфюмеристът Милена Соколова, училищният психолог Христиана Манова, юристът Силви Русева, графичният дизайнер Мария Чекмарьова, гримьорът и сценарист Криси Gorgeous, бизнес анализаторът Гълъбина Лилова, финансовият директор в IT компания Кристина Добрева и мениджърът бизнес развитие Мими Стоянова.

По време на запознанството си с Алек дамите успяха да го изненадат с тениска на националния футболен отбор с неговото име и рождена дата, специално създаден за него парфюм, плакат на филм, в който той е главен герой, специален бизнес план за това как се печели сърце,

покана за страстна бачата,

пясъчен часовник, узряла червена слива и компас. Особено ефектни бяха появяванията на психоложката Ивелина, която влезе в имението с кон, и Мими, която пристигна с булчински воал директно след моминско парти. Ангелските карти на юристката Силви пък предрекоха на Алек, че го очаква сватба…

Сензацията на вечерта определено бе „кюстендилската Мадона“ Христиана, която буквално успя да вдигне градуса на настроението в имението с непринуденото си поведение. То стана повод за първи искри между нея и Теа, с която през цялата вечер си разменяха хапливи коментари. Още в първите минути от запознанството си двете претендентки за сърцето на Алек показаха, че въобще не се харесват, а един от поводите за сблъсък помежду им стана роклята на Валерия.

По време на коктейла Алек успя да остане насаме с Виктория, която му призна, че се е записала в „Ергенът“ само заради красивите му сини очи и усмивка, и с Надежда, която прецени към момента да не му споделя, че има син.

Заветната Розова роза – символ на незабравимо първо впечатление, отиде в ръцете на Маги. „Ти ми направи безумно истинско и красиво впечатление от момента, в който влезе. С огромно щастие, ентусиазъм и любопитство ще искам да изживявам още срещи с теб, в които да ми разказваш за себе си и да вниквам в теб“, бяха думите на Алек, поднасяйки специалната роза на Маги.

Вчера се проведе и първата за сезона „Церемония на Розата“, а Гълъбина бе тази, която не получи цвете от Алек и отпадна от надпреварата за сърцето му завинаги.

„В момента, в който не чух името си, не изпитвах нищо друго, освен огромна болка“, не скри разочарованието си тя, след като се сбогува с новия „ерген“ на България.

Зрителите вече могат да гледат интервюто на Наум Шопов с Гълъбина в новия епизод на дигиталното продължение на „Ергенът“ – „След церемонията“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара