С откриването на новия коктейлен бар Regale, емблематичният хотел Хилтън вече се превръща не само в предпочитаното място за бизнес срещи, но и в епицентър на забавлението в забързания град.

Като истински оазис на спокойствието в сърцето на София, Regale Bar & Terrace ще потопи своите гости в оригинални вкусове и приятна атмосфера, като ги зареди с течно вдъхновение, което да запомнят. Комбинацията от стил и богата селекция от неповторими авторски коктейли обрича bar Regale като най-горещото място за приятелски срещи в града.

Избрани журналисти и инфлуенсъри вече имаха възможността да опитат част от коктейлното творчество на бар Regalе – от класически вариации до невероятни авторски прочити на популярни напитки. Коктейлите с игриви имена като “Cosmic Nebula”, “GINger Rosemary” и “An Apple a Day” подариха на гостите не само наслада за сетивата, но и незабравимо преживяване.

„Радвам се, че мога да ви приветствам на старата локация, но с обновен интериор и да ви запозная с нашето иновативно авторско меню от коктейли, създадени от изцяло местни съставки. Подарете си едно уникално преживяване с единствения по рода си коктейлен брънч в града.“ коментира Бони Манси, генерален мениджър на хотел Хилтън в България по време на събитието.

Без значение дали искате да прекарате време усамотени в компанията на вкусен авторски коктейл или да споделите уютна обстановка с любимите хора, бар Regale е вашето място.

Може да направите своята резервация за коктейлния брънч в бар Regale тук.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара