Този уикенд, на 24 февруари 2024 г., Party in Pink™ Zumbathon® отново ще разпали дансинга в цяла България за второто си вълнуващо издание на събитието. В партньорство с фондация „Една от 8“ тазгодишното зумба парти обещава да обедини всички ентусиазирани участници в цялата страна в едно незабравимо преживяване, като същевременно ще набира средства в подкрепа на засегнатите от рака на гърдата.

Събитията ще се проведат едновременно в 10 града в цяла България, сред които София, Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Пазарджик, Добрич и достигайки дори до Прилеп в Северна Македония. Зумба партито в София ще бъде в спортния комплекс „Свети Георги“, който се намира бул. „Никола Вапцаров“ 47. Party in Pink™ Zumbathon® обещава единствена по рода си тричасова танцова програма, която ще разпали всички зумба ентусиасти. С участието на лицензирани инструктори по зумба от всяко кътче на страната, заедно с международно признати експерти по зумба, събитията

ще съберат над 600 танцьори,

за да обединят усилията си в името на тази благородна кауза.

И тази година мащабният проект припознава каузата на фондация „Една от 8“. Вече 10 години фондацията осигурява нужната подкрепа и вдъхва надежда на жените, засегнати от рака на гърдата, както и оказва нужната подкрепа на техните близки.

Входът за Party in Pink™ Zumbathon® е безплатен с предварителна регистрация, а участниците могат да подкрепят дейността на фондация „Една от 8“ чрез дарения на място.

Елате на 24 февруари 2024 г., когато Party in Pink™ Zumbathon® ще разпали градовете в България в ритъма на единството, надеждата и решимостта. Заедно можем да постигнем реална промяна в живота на засегнатите от рака на гърдата.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара