Популярните телевизионни лица Иван и Андрей се завръщат в ефира на bTV като водещи на новаторското риалити шоу “Фермата”. За първи път в кариерата си любимците на публиката ще се включат в невиждано в българския ефир приключение, в което 15 участници ще се откъснат напълно от модерния свят и ще се състезават, живеят и оцеляват в среда, характерна за времето отпреди 100 години.

The.Farm.Ivan.Andrey

Популярните водещи ще предават на зрителите на bTV най-интересното от живота в отдалечената ферма – директно от калния терен, на метри от животинския обор и полето с насаждения, както и от специалното дискусионно студио в София.

Всички ентусиасти на възраст над 18 г., които искат да избягат от модерния свят, могат да се запишат за участие в кастинга на „Фермата” на http://fermata.btv.bg/ до 30-ти април. Популярният формат ще предизвика участниците да променят живота си драстично, а може би и завинаги. За да участват, няма да има значение какъв е бил животът им досега, но за да спечелят, най-важното е да умеят да се приспособяват към условия, в които не са попадали никога досега, издават от екипа на bTV.

Наградата за победителя в първия сезон на „Фермата” по bTV е 100 000 лева.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара