Braun Face е  първият 2 в 1 епилатор за лице и почистваща четка. Той вече разполага с три нови четки, благодарение на които всяка жена може да избере свой подход за ежедневна грижа за кожата на лицето.

BRAUN

Новите четки са за супер чувствителна кожа (Extra Sensitive Brush), ексфолираща четка (Exfoliation Brush) и гъба за разкрасяване (Beauty Sponge). В допълнение към епилатора за лице, постигането на перфектен блясък на кожата на лицето е още по-лесно.

Персонализиран подход 

За сияен и здрав вид на кожата е изключително важно да спазваме ефективен ежедневен ритуал за почистване. Кожата на всяка жена е уникална и затова персонализираният подход е най-доброто решение. С  новото портфолио  четки за лице на Braun вече има четка, отговаряща на нуждите на всеки тип кожа.

Грижа за кожата

През 2014 г. епилаторът за лице Braun Face и почистващата четка за нормална кожа наложиха златния стандарт в иновациите за грижа за кожата с пускането на пазара на елегантно и 100% водоустойчиво устройство, което да посрещне две основни нужди – прецизно премахване на нежеланото окосмяване по лицето и дълбоко почистване на порите. Епилаторът за лице действа нежно и премахва косми, до 4 пъти  по-къси от тези, които можем да отстраним с кола маска. В същото време почистващата четка осигурява почистване на порите в дълбочина, 6 пъти по ефективно от измиването с обикновена четка за лице.

J_ALBA_BRAUN_SHOT_07_027_RETOUCHED_CORR_2 - low res

Сега с една лесна смяна на почистващата глава, ефективният епилатор се превръща в четка за лице по избор, за да посрещне индивидуалните нужди на всеки тип кожа. Тествана от дерматолози, всяка четка използва стотици микро-трептения в минута, за да отстрани мъртвите клетки и мърсотията, докато  десет хиляди нишки старателно обгръщат всеки милиметър от кожата и почистват порите в дълбочина.

„Обичам Braun Face и новите четки за лице, защото ежедневният ритуал за грижа за кожата е наистина важен за мен. Сега изборът е в мои ръце и мога да сменят четките според нуждите на своята кожа, а с изключително компактния дизайн, който се побира в дамската ми чанта, мога да постигна безупречен блясък където и да съм.  Използвам ексфолиращата четка винаги, когато съм била на снимки цяла седмица и кожата ми се нуждае от дълбоко почистване на порите, за да възвърне естествения си блясък.  Голям фен съм и на Beauty Sponge, защото е перфектенa за нанасяне на основа за грим. S Braun Face възможностите са безкрайни.“ – споделя Джесика Алба, международен посланик на красота на Braun.

Трите нови четки 

Braun Face compositeЧетка за супер чувствителна кожа: За деликатна, суха и чувствителна кожа, която изисква по-нежен допир. Благодарение на своите стотици микро-трептения в минута, дългите (14 mm), меки и гъсти влакна осигуряват нежно и цялостно почистване.

Ексфолираща четка: Четка, която осигурява дълбоко почистване на порите за безупречен блясък. Разработена е за употреба веднъж седмично и комбинира по-къси влакна (8 mm) за цялостно почистване и по-дълги влакна (10 mm) за отстраняване на мъртвите клетки, като по този начин оставя  кожата мека и чиста. Различната дължина на нишките спомага за задържане на почистващия гел в четката като по този начин осигурява ефективно ексфолиране – основна част от ежедневната грижа за кожата на всяка жена.

Гъба за разкрасяване: Със своята уникална повърхност, изградена от пяна, гъбата може да се използва за масаж след нанасяне на овлажняващ крем или олио за още по-доброто им проникване в кожата. Може да се използва и за нанасяне на основа за грим като по този начин помага за изравняване на тена на лицето.

Искате всички четки? Специалният  бонус пакет предлага четирите глави в един комплект. За ежедневна грижа за кожата по ваш избор, бонус комплектът включва и четирите почистващи четки от колекцията на Braun Face.

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара