Терра Спа представи революционните HIP-POP кичури.

hip-pop3

Професионалният фризьор Паолина Трифонова вкарва пролетта в косите с висококачествените продукти на Vitality’s.

Вече е време за смяна на скучната и сива зима с живот и цветове в косите. Философията на италианската марка се състои в съчетанието на трите принципа: перфектно оцветяване, ефектно стилизиране и максимална грижа за здрава косата.

Може да изберете HIP-POP кичури от Vitality’s в шест от най-актуалните нюанси: aubergine – патладжан, copper  – мед, caramel  – карамел, ruby – рубин, honey  – акациев мед, magenta – фуксия/магента.

Техниката на създаването им е следната: след като се отделят кичурите, върху тях се нанася крем боята HIP-POP.  Стандартното време за престой е 30 минути, но ако клиентът бърза, може да се постигне желания резултат и за 15 минути със загряващ уред, например вапозон или каска.

hip-pop2

Основният цвят на косата може да бъде и тъмен, но в този случай се поставя по-силен оксидант. Именно това е разликата от стандартните кичури, при които се изисква първо да се обезцвети косата с блондор и след това да се постави желания цвят – двуетапен процес, който отнема поне час и половина. Най-добър резултат се получава, ако косата е естествена.

hip-pop

Най-хубавото е, че не се налага предварително изсветляване на кичурите. Благодарение на кератина и активна съставка, извлечена от ориз, косата е бляскава и в перфектна форма. Заради ниското съдържание на амоняк, оцветителите не създават проблеми като раздразнение и възпаление, дори и на чувствителни скалпове. В същото време комплекс от мултивитамини и екстракти от слез, коприва и бял равнец се грижат за здравето на косата.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара