Какво по-хубаво от семеен музикален уикенд сред прекрасната природа на Пирин, в елегантна и изискана обстановка, с безупречно обслужване, превъзходна кухня и много забавления за цялото семейство?

Minko_Minev (7)

Снимки: Минко Минев

Петзвездният Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт (единственият хотел в България  член на Small Luxury Hotels of the World) и културна организация Модо България Ви канят на една вълшебна среща с музиката:

Заповядайте от 17 до 19 юли в хотел Премиер Банско, за да си починете, да поглезите сетивата си, да се насладите на пълноценна ваканция, незабравими музикални изпълнения и забавления заедно с любимите си хора. За гостите на уикенда, домакините са подбрали интересна и образователна програма:

Minko_Minev (13)

  • Семейни музикални срещи през целия съботен ден, на които гостите ще се докоснат до великите композитори и ще научат тайните им рецепти за вдъхновение; ще се срещнат с ритъма и различните ударни инструменти; деца, майки и татковци ще потеглят на едно безгранично музикално пътешествие и ще се забавляват с песни от цял свят; всички заедно ще се докоснат до света на  нотите, за да научат къде живеят те и какво отключва ключът сол, ще разберат как се свири на маримба и какво е общото между цигулка, конче, магаре, жабка и охлюв, както и още много вълнуващи емоции.
  • В организираната работилница на възглавници в неделя родители и деца ще изработват ударни музикални инструменти от подръчни материали – шарени, красиви и забавни.
  • Концертът на възглавници в неделя ще бъде кулминацията на семейния музикален уикенд. Докато звучи музиката, гостите ще бъдат разположени на меки и удобни възглавници, на една ръка разстояние от изпълнителите. Накрая, всички ще се включат в концерта като си направят най-хубавия и весел оркестър от ударни инструменти, с истински диригент от публиката, а защо не и танци!

Premier Mountain Resort 14

Побързайте да направите своята резервация на телефон 0749/50 500 или на email: reservations@premiermountainresort.com.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара