Ерос Рамацоти обяви в официалната си страница във Фейсбук, че почти е готов със записите на новия си албум. Дискът трябва да излезе през пролетта, когато ще се роди и първият син на звездата. Според приближени до изпълнителя, албумът е вдъхновен в по-голямата си част от щастливото събитие и ще бъде посветен на бъдещото отроче.

Eros Ramazzotti_studio

Записите са осъществени в последните две години в Милано, Рим и Лос Анджелис заедно с продуцента Клаудио Джудети, с когото Ерос е работил многократно досега. Остава им единствено да запишат вокалите за испанската версия на диска, след което да пристъпят към финалното миксиране и мастериране. И този път Рамацоти няма да изневери на собствената си традиция – от края на 80-те години всеки негов албум излиза едновременно на италиански и испански.

“Здравейте приятели, oт две години работя по новия си албум. Повярвайте ми, проектът е много интересeн – с всяка нота, дума и звук”, пише Ерос във Фейсбук. “Kакъв е резултатът? Това ще го отсъдите самите вие. Ще ви държа в течение с всичко най-интересно до излизането на албума с още новини. Прегръщам ви и благодаря за това, че ме подкрепяте.”

2015-а се очертава като една от най-успешните и изпълнени със събития в кариерата на италианската супер-звезда. През пролетта той очаква раждането на първия си син, след което ще зарадва феновете си с нов албум, а през есента ще стартира световното му турне, с което ще отбележи 30-годишния си юбилей на сцената с грандиозно шоу, събрало на едно място най-големите му хитове. Обиколката ще премине и през София на 26 септември в “Арена Армеец”.

Продажбата на билетите вече стартира в мрежата на Eventim. Пропуските за голямото събитие в “Арена Армеец” са в шест различни категории, а цените започват от 60 лв. и варират до 120. Билети можете да намерите и online ТУК.

Следете официалната страница за концерта във Facebook за всичко най-любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти в България: www.facebook.com/ErosLiveInSofia.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара