Родителите на Мирослав Костадинов-Миро се запознали с приятелката му Елица Златанов в деня на сватбата им.

miro

„За първи път се видяха на сватбата. Баща ми танцува с нея и се разплака“, разказа певецът пред NOVA и добави, че родителите му обичат съпругата му.  Той и Ели се ожениха преди два месеца на остров Корфу, заедно са от 10 години. Миро каза още, че булката закъсняла с половин час за църквата. „Пресъхна ми устата“, призна той.

МИРО И НЕГОВИТЕ МОЛИТВИ 

Букетът на булката хванала майката на Миро. Малко след сватбата фолк певицата Анелия пък сподели, че тя е хванала букета.

miro-1

„Трябва ти време, за да осъзнаеш какво се случва, но смело мога да кажа, че това беше най-щастливият ден в живота ми досега“, каза певецът.

В момента семейството е разделено – той е в България, а Елица – във Великобритания, където има свой бизнес. „Сега трябва с Ели първо да решим къде е нашият живот. Трябва и да легализираме брака си, защото в момента сме женени само в Гърция. Там направихме само църковен брак, а в Гърция църковният брак е и държавен. Не бързаме обаче. Така или иначе ние сме семейство, заедно сме. С нея сме едно цяло. Чувствам я не по-близка, а все едно, че със сватбата рестартираш връзката“, каза още Миро.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара