Какъв или каква е той(тя) в леглото? Ще ви пасне ли като интимен партньор? Можете да го установите още на първата среща, обещават психолози. А тя по правило е в ресторант. Там наблюдавайте внимателно човека срещу вас и отношението му към храната, а след това веднага направете справка с тази класификация.

eating-ice-cream-828509_960_720

Чревоугодникът

Винаги има апетит, постоянно го вълнуват мисли за храна. Кулинарната изобретателност не го вълнува, важното е да е повече и по-вкусно. Силно се разстройва от пресолени и прегорели блюда. В любовта реагира по същия начин – нищо не бива да го отвлича от процеса на насищане, а след финала предпочита покой.

Изтънченият

За него храненето е ритуал: нежна и тиха музика, цветя, красиво сервирана маса и, разбира се, изискани ястия. Иначе – пълна апатия. Такова е отношението му и към обекта на неговите чувства: музика, цветя и задължително изискване партньорът да е във форма (току-що изкъпан и напарфюмиран, с добре поддържани коса, кожа и нокти). Иначе – скука и равнодушие.

Придирчивият

Придържа се към принци­па „Ям, за да живея, не живея, за да ям“. Но дори и най-вкусната храна не му доставя радост, яде неохотно, без апетит. Ако пък случайно попадне на нещо, което не е толкова вкусно, ще се мръщи, цупи и накрая ще се откаже от него. Такъв е и в постелята: капризен, равнодушен, преситен и с големи претенции, често без инициативност и въодушевление.

Скучният

Никога няма да опита ястие, което не познава. Към кулинарните фантазии се отнася с подозрение, По същата причина трудно може да бъде развълнуван в секса – лишен е от фантазия, а към рисковете се отнася крайно отрицателно.

Веселякът

Девизът „Когато ям, съм глух и ням“ не е за него – по време на хранене той предпочита да говори и да сипе шеги, а яденето за него е между другото. Менюто слабо го интересува, по-важни са сътрапезниците. Такъв е и в любовта – непретенциозен, но многословен. Лесно приема всяко предложение. Но на верността му не може да се разчита.

Откровеният

Не е взискателен към храната, но има няколко доминиращи пристрастия, без които не може. В живота – без особени претенции, но… „каквото повикало, такова се обадило“. Затова не искайте и не очаквайте повече, отколкото давате.

Лакомникът

Не обича пържено месо, но обожава сладкиши. Десертът за него е най-важната част от менюто. Умее да ухажва красиво, любезен е, но в леглото не блести, не му достига енергия или потентност.

Кулинарят

Готви сам, истински майстор е. Готов е да споделя кулинарните си секрети и да дава съвети. Винаги изкушаващ, но и педантичен. Затова и често изпада в ролята на любовник тиран. Планира секса до най-малката подробност и рядко се съобразява с желанието на партньора си.

Небрежният

Вечно нещо разлива, разсипва, цапа. Неловък и в любовта. Не казва какво не му харесва, а безмълвно се изолира. Много труден любовник и ако нямате достатъчно търпение или чувство за хумор, по-добре не се хващайте с него.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара