Wagamama (уагамама) официално обяви предстоящо откриване на първия си ресторант в България. Брандът влиза  с подписването на договор за франчайз със Синема Ентъртейнмънт.

WAG1456_27c_foodcombinations

С отварянето на първия си ресторант в сърцето на София през март 2017 wagamama ще предлага и у нас прясно приготвени ястия, вдъхновени от азиатската кухня, които са доказан хит сред любителите на вкусната храна в цял свят.

Wagamama ще посреща своите гости на ул. „Узунджовска“ 7-9, в близост до ъгъла с бул. Витоша. Новият ресторант разполага със зала със 140 места и градина с 40 места и има за цел да развива и в България философията за позитивното хранене на водещия бранд, като предлага прясна храна, сготвена на момента, в комбинация с приятна и стилна атмосфера.

WAG1922_6a_mochi_cornet_FB_V

Първият ресторант wagamama в София стартира с богато меню от ястия, приготвени с ориз и нудли, като емблематичните рамени, кърита и салати, също така и разнообразие от предястия, десерти и прясно изцедени сокове. Всичко се приготвя в отворен тип кухня, която представлява сърцето на ресторанта. Интериорният дизайн е модерен и се отличава с характерните за бранда маси и столове, удобни за семейства, двойки и големи групи от гости.

wagamamaBG

Wagamama има над 160 ресторанта в 19 държави и планира да открие поне още 6 нови през следващите 12 месеца.

Wagamama е верига ресторанти, вдъхновени от японската кухня, които комбнинират богати и прясно приготвени ястия с добро обслужване и високо качество на добра цена. С отварянето на първия си ресторант в Лондон през 1992г. Wagamama революционизира културата на хранене във Великобритания. Днес wagamama оперира в 19 държави.

WAGAMAMASTRATFORD 24

Wagamama печели редица престижни награди, включително 2015 CGA Peach Honours Award за най-бързо развиващ се бранд, както и Consumer Choice Award за най-предпочитан бранд във Великобритания за 2014 г. Брандът е на водещи позиции в класациите на CGA Peach по „удовлетвореност на клиентите“, „намерение да посетя отново“ и „препоръчай на приятел“.

Wagamama e подгласник в категорията „Най-добър бранд“ на Marketing Society Award през 2015г., а също така и за желаната награда „Любима верига ресторанти на Лондон“ през 2013 г. на London Zagat Guide. През 2013 wagamama е високооценен бранд от Soil Association 2013 Out to lunch като едно от „Най-добрите места, предлагащи менюта за деца“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара