Малка, компактна, удобна и изключително прецизна, новата писалка за лепене Gluey от Bosch отваря нови възможности за реализиране на вашите творчески проекти. Симпатичната писалка ще внесе свежа доза забавление в декорирането и украсяването на различни проекти „Направи-си-сам“.

Формата на Gluey я прави изключително удобна, компактна и прецизна, а лесния достъп до бутона за подаване на лепило дава възможност за по-лесно и точно нанасяне. С малкото си тегло от само 120 г Gluey е подходяща и за използване от по-малките хоби ентуасиасти. Независимо дали сте занаятчия, декоратор, ученик или просто обичате да създавате интересни и забавни  проекти, Gluey ще бъде ваша вярна помощничка във всяко начинание.

Работата с Gluey е лесна като детска игра и не изисква особени усилия. Просто включете писалката, изчакайте да загрее и заредете лепилна пръчка. Вече сте готови да отприщите вашия креативизъм с цяла сила!

Писалката се захранва от две презареждащи се AA батерии, което я прави екологична, а с включеното в окомплектовката зарядно ще можете за кратко време да заредите отново батериите и да бъдете готови да продължите работа.

Най-интересната новост, която писалката може да предложи е различна гама от цветове, в която се предлага. Според Вашите лични предпочитания можете да се сдобиете с най-подходящото Gluey за Вас, в тъмно зелено, сиво, бяло, розово или синьо. Изберете най-подходящия за Вас цвят и бъдете уникални.

С Gluey, лепенето най-накрая може да бъде забавно. Тази малка и симпатична писалка ще внесе индивидуалност във Вашите проекти и ще Ви помогне да развиете креативната си личност до нови измерения.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара