Samsung Electronics днес обяви световната премиера на Samsung Galaxy S6 edge+ и Galaxy Note5. И двете устройства представят ангажимента на компанията към пазара на телефоните с голям екран, който Samsung смело стартира през 2011 г. с оригиналния Galaxy Note.

Galaxy S6 edge+_Gold Platinum

Galaxy S6 edge+ и Galaxy Note5 комбинират форма и функционалност с водещи характеристики: най-добрата технология за екран, най-напредналата камера за висококачествени снимки и видео, бързо жично и безжично зареждане и изключително мощен процесор. С по-голяма памет – 4GB RAM, двата телефона предлагат най-голяма мощ по отношение на капацитет и процесор на пазара, осигурявайки на потребителите лесен мултитаскинг, да следят пощата си, по-бързо да постват в социалните мрежи и да се наслаждават на графично тежки игри без забавяне.

Galaxy Note5 Double_Black _Black_2P

Със своя извит 5.7-инчов Quad HD Super AMOLED екран Galaxy S6 edge+ предоставя още по-добро мултимедийно изживяване. Новият дизайн на Galaxy Note5 осигурява и ненадмината комбинация от опции като SideSync, наред с многото възможности на изключително прецизния S Pen от 5-то поколение за по-добро обслужване на така важния мултитаскинг.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара