В най-горещите летни дни, лидерът в обзавеждането за баня Roca предлага решения за икономия на вода в банята на промоционални цени. Пакетните предложения за смесители са част от новите специални предложения на компанията с почти 100 години история и с една от най-модерните за Европа фабрики за санитарен порцелан у нас.

listovka L20_page2_image1

Лятна оферта за пакет смесители от новата серия L20 на Roca.

listovka L20_page1_image4L20 e нова колекция иновативни интуитивни смесители със семпли и модерни линии, подходящи за всяко пространство, която предлага много нисък разход на вода. Смесителите от серията осигуряват и допълнително икономия на вода и енергия със системата за „студен старт“. Сега Roca предлага пакет смесители L20 включващ смесител за умивалник, смесител вана-душ с аксесоари и тръбно окачване Stella 700 мм. На цена 350 лв. с ДДС вместо 481,80 лв., ако продуктите се закупят поотделно.

Смесителите от новата колекция L20 са с традиционната за Roca гаранция и функции:

  • ColdStart. Системата винаги се отваря при средна позиция. Първо потича студена струя вода и ако е необходимо, при завъртане на ръкохватката водата се смесва до желаната температура. По този начин се избягва ненужен разход на топла вода и се пести енергия.
  • SofTurn® за най-високо ниво на комфорт при боравене с ръкохватката на смесителя и прецизност в избора на дебит и желана температура.
  • EverShine® за запазване на блясъка на гланца през годините.
  • Ограничител на дебита, който позволява значително намаляване на консумацията на вода (до 5,7 л/мин.), като запазва максимален комфорт за потребителя.

За периода на промоцията, Roca предлага едноръкохватковата душ колона от колекция Victoria на цена 519 лв. с ДДС вместо 610,80 лв.

listovka Ednorykohvatkova kolona_Victoria_page2_image1Дизайнът на колоната е дело на Тони Клариана от Magma Studio. Едноръкохватковата душ колона Victoria има душ глава с голям дебит и превключвател-регулатор на дебита, функция Rain (дъжд) и душ слушалка с плъзгащ държач.

Традиционната гаранция на Roca е 5 години. Колоната е с функции:

  • SofTurn® за най-високо ниво на комфорт при боравене с ръкохватката на смесителя и прецизност в избора на дебит и желана температура.
  • EverShine® за запазване на блясъка на гланца през годините.

Информацията за още специални предложения, както и за пълната продуктова гама на Roca се намира на сайта на компания в интернет на адрес www.bg.roca.com .

Facebook Twitter Google+

0 Коментара