Стартира осмото издание на конкурса за най-добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015”, организиран от D2 и министерството на младежта и спорта.

goliamoto-mejduchasie2015

Ако искате да станете най-добрата ученическа група за 2015, имате авторско парче и сте готови за голямата сцена, се регистрирайте за участие в музикалния конкурс от 12 до 30 август, като качите своята авторска песен или любителски видеоклип на официалния сайт: www.d2band.com. Конкурсът е отворен за групи от цялата страна.

За желаещите да участват е важно да знаят, че няма да се допускат песни с нецензурно съдържание, както и кавър версии. Под група се разбира формация с минимум трима членове. Под училищна група се разбира минимум двама от членовете да са ученици към 15.09.2015 г.

От 1 септември до 9 септември 2015г. ще се проведе електронно гласуване в сайта на конкурса:  www.d2band.com

Докато тече гласуването, феновете на групите ще могат да ги чуят и на живо по време на националното турне „Голямо Междучасие 2015”, което ще даде шанс на бандите да излязат на професионална сцена в големите градове на България.

D2 ще бъдат в ролята на ментори, а специални гости ще са най-добрите групи от предишните издания на конкурса.

Трите групи, събрали най-голям вот при гласуването, ще вземат участие във финалния концерт на „Голямо междучасие 2015”, който ще се проведе на 12 септември 2015г., пред паметника на Съветската армия в град София.

Именно от тях D2 ще изберат най-добрата ученическа група на България за 2015г.

Голямата награда за победителя в националния конкурс за най-добра училищна група „ГОЛЯМО МЕЖДУЧАСИЕ 2015” е музикално оборудване по избор на стойност 2000 лв.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара