Samsung Electronics Co., Ltd. в партньорство с Mastercard предоставя на потребителите в България възможността да се възползват от преференциални цени за закупуване на избрани продукти на Samsung. Отстъпките важат за премиум картодържатели на Mastercard, регистрирани в платформата www.premiumoffer.bg. В рамките на сътрудничеството Samsung прави мобилните устройства, аудио-видео електрониката и битовата техника от най-висок клас по-достъпни.

Premiumoffer.bg е проект на Samsung и Mastercard, разработен в услуга на почитателите на иновативните технологии. Платформата е разработена ексклузивно за притежателите на премиум карти Mastercard. Дебитни и кредитни карти от водещи български банки са включени в програмата (списък с допустимите карти). След регистрация на сайта потребителите могат да се възползват от специални отстъпки, валидни за селекция от продукти на Samsung. Единственото, което остава да направят, е при покупка да платят с Mastercard Gold, Mastercard World Elite или Mastercard Platinum.

Сътрудничеството между Mastercard, технологична компания, лидер в глобалните разплащания, и Samsung, един от най-големите производители на електроника в света, се изразява в специално отношение към премиум картодържателите, чиито нужди и интереси са абсолютен приоритет и за двете компании.

Повече информация за партньорството и формата за регистрация можете да намерите на https://premiumoffer.bg/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара