Хороскопът за юли 2020 година предсказва противоречив месец, защото действат и позитивни, и негативни планетни влияния. Тези противоречия могат да доведат до напрежение и дори до криза. Но крайният резултат обещава да бъде положителен. Вие ще успеете да се окажете от това, което е остаряло и да откриете път към новото.

Едно от важните астрологични събития на месеца е лунното затъмнение на 5 юли 2020 година в Козирог. Слънцето и Луната ще си противостоят по оста Рак – Козирог, което ще активира ситуации, свързани с кариерата, дома и семейството. Не е изключено, някои от тях да се обострят, но след това ще дойде тяхното разрешаване. Цикълът, започнал преди около две години, сега завършва, освобождавайки място за нови направления.

Енергията на лунното затъмнение често дава прозрения за нещо, което е много важно.

Сега лунното затъмнение акцентира на връзката между семейството и професионалната сфера, а въздействието на ретроградните планети показва връщане на стари проблеми, дори и да сте си мислили, че отдавна са отминали. Може би ще стигнете до извода, че родителите са формирали вашите убеждения, а вие самите, от цялата си душа, не ги подкрепяте. Някои ще осъзнаят, че при избора си на кариерно развитие сте следвали желанието на семейството, а не своите мечти. Ако това се случи, именно вие ще решавате дали си заслужава да правите кардинални промени в живота си.

Слънцето и Меркурий в Рак са в опозиция на ретроградните планети в Козирог: Юпитер, Плутон и Сатурн. Вие може да забележите, че не е така лесно да създадете баланс между личния живот и работата. Това особено се отнася за тези, които работят у дома или притежават семеен бизнес. Отношенията с близките могат да се усложнят, но обсъждането на наболели въпроси може да се окаже доста продуктивно, ако бъдете дипломатични.

Месецът е добър за любов,

защото Венера в Близнаци вече е завършила своето ретроградно движение. Време е да изразите топлите си чувства към любимия човек, да подобрите взаимното разбирателство със съпруга/та. Звездите съветват да си припомните грешките от миналото, за да не ги повтаряте отново.

Огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) ще реализират творческия си потенциал и ще се върнат към изоставени, преди известно време, проекти. Вие сега сте самоуверени и действате смела. Имате нужда от нови неща, но ви пречат остарелите убеждения. Развивайте своите таланти, разкривайте индивидуалността си.

Хората от земните знаци на Зодиака (Телец, Дева, Козирог) са склонни да критикуват околните, показвайки им недостатъците. За да не създавате конфликти, помнете, че няма идеални хора. Сега, както никога, е важно внимателно да претегляте всяка своя дума и всяко свое действие, когато се отнася за любов или за работа.

Месечни хороскопи

Знаците от въздушната стихия (Близнаци, Везни, Водолей) повече от всичко са заинтригувани от укрепване на отношенията и така възможност ще им се предостави. Звездите са благосклонни към тези, които искат да започнат нов любовен роман или да хармонизират съществуващата връзка.

Представителите на водната стихия (Рак, Скорпион, Риби) ще отделят много внимание на установяването на нови контакти, лични и делови. Дори и най-стеснителните от вас ще излязат от своята срамежливост и ще станат по-открити, като по този начин ще получат възможност да развиват новите си връзки.

Овен

Марс, който е управител на вашия знак, транзитира в Овен. Тук той е много силен, неговото въздействие ви прави уверени, смели, чувствени. Вие създавате неотразим образ, който като магнит привлича представителите на противоположния пол. След дълъг период на ограничение, вие отново ще се почувствате като завоеватели и ще завладеете нечие сърце. Възможна е поредица от краткотрайни романчета и любовни приключения. Всичко това ще оживи личния ви живот. Дори тези, които са семейни или са част от дълготрайни отношения, могат да излязат от „релсите“ и отново да разгорят пламъка на страстта.

Вие сте склонни да флиртувате много откровено и с всички, независимо от това, дали сте семейни или не. От друга страна, околните ви възприемат като хора, които са прекалено загрижени за собствените си интереси. Звездите ви съветват да отделяте повече внимание на чувствата на партньора/ката, защото в противен случай са възможни подозрения в изневяра и спорове относно съдбата на отношенията ви. Независимо от всичко това, през втората половина на месеца, вие ще се отнасяте сериозно към своите семейни задължения или любовни отношения.

Слънцето ще влезе в дома на любовта на Овен на 22 юли 2020. Ще настъпи благоприятно време, когато любовта, романтиката и творчеството ще се „хванат ръка за ръка“. Ще можете да се наслаждавате на незабравими срещи, които ще хранят душата ви и ще ви помогнат да разберете силата на любовта.

В последните десет дни на месеца се формира активен, негативен аспект между Венера и Нептун, затова се препоръчва да бъдете внимателни, особено при новите запознанства. Вие може да се доверите на някой, който не заслужава доверие. Не игнорирайте знаците и предупрежденията, които получавате още от миналия месец, директно или косвено. Някои, през този период, ще осъзнаят, че ги лъжат, че много са им говорили за любов, която в действителност не я е имало. Не е изключено да вземете решение и да прекъснете такива отношения.

Телец

Месецът е благоприятен за укрепване на отношенията: адаптация към убежденията на любимия човек, съгласуване на принципите на съвместен живот и др. Времето е подходящо да поговорите от душа със своята половинка и да разкажете, какво мислите за вашите отношения, а също и да чуете какво ще ви отговорят. Ако в двойката има трудности, може да намерите път за тяхното решаване. И дори, ако нещата вървят към разрив, вие ще си изясните ситуацията и няма да бъдете прекалено разочаровани.

Звездите ви съветват да сдържате импулсивността и гневните избухвания при общуването с любимия/любимата. Марс, който управлява вашия партньорски дом, транзитира в дванадесети дом, което в състояние да извади на повърхността стари обиди, които до сега сте прикривали. Хороскопът препоръчва да бъдете търпеливи. Най-добре е спокойно да кажете всичко, което ви безпокои, без да създавате конфликти.

От друга страна, влиянието на Марс подтиква някои Телци към извънбрачни връзки. Възникват съблазни да започнете таен роман или да възобновите отношения с човек от миналото.

Меркурий, управляващ домът на любовта на Телец, от 12 юли възстановява директното си движение. Приключва неопределеността, свързана с личния живот. За двойки, които се обичат, ще настъпи период на хармония. С лекота ще намирате най-нежните думи, за да изразите чувствата си.
Венера, планета на любовта, през целия месец ще се намира в дома на парите, което означава, че в любовните дела ще се намесят финансови интереси. Заедно със своята половинка ще разработите финансов план или ще обсъдите паричните въпроси. Възможно е да получите приходи чрез възлюбения/та, например: ценен подарък или доход от съвместна дейност. Но също са възможни и загуби, заради любовта. Не трябва да бъдете прекалено доверчиви, особено с тези, с които скоро сте се запознали.

Близнаци

Средата на лятото на 2020 година е отлично време за любов. През целия месец, във вашия знак ще бъде разположена Венера, така че се очаква доста удоволствия и приятни събития.
Близнаците, които търсят любовен роман, могат да бъдат да бъдат късметлии. С подкрепата на Венера, вие ще станете по-привлекателни и чаровни и няма да ви бъде трудно да завоювате нечие сърце. Възможно е да решите да признаете чувствата си на някого, да направите впечатление с романтична вечеря или с подарък, с особен смисъл. Но не трябва да давате празни обещания, ако не сте готови да поемете дългосрочни задължения. Трябва да бъдете внимателни и с харчовете. Съществува риск да станете мишена за хора, които се интересуват само от материална изгода.

Лунното затъмнение на 5 юли 2020 година се случва в осми дом на Близнаци, подчертавайте темата за любовта и страстите. Време е да погледнете прагматично на своите отношения и да определите дали ви носят удовлетворение – материално и емоционално. Време е да се замислите кой в двойката внася повече и кой получава повече. Верността и взаимното доверие е индикатор за хармония в отношенията. Ако стигнете до извода, че отношенията са прекалено трудни, може би е време да ги прекратите и да отворите вратата към нещо ново, позитивно.

Що се отнася до съпружеските двойки – при тях влияние оказва ретроградния Меркурий (до 12 юли 2020), а също Юпитер и Плутон, в дома на трансформацията. Вашата половинка може да преживее трудни времена, възможно във финансов план. Заради това, вие самите ще изпитвате безпокойство. В резултат ще ви бъде трудно да постигнете съгласие със съпруга/та, буквално ще теглите на различни посоки и ще гледате на нещата по различен начин. Ако сте в процес на развод е много вероятно да възникнат проблеми, свързани с раздялата на имуществото или с грижата за децата.

Рак

В началото на месеца ще се случи значимо, за личния живот на Раците, астрологично събитие – лунно затъмнение на 5 юли 2020, в дома на партньорството и брака. Не е изключено да се случат събития, които да проверят устойчивостта на вашите отношения. Но така също, те могат да ви дадат възможност да получите важни уроци.

Ако връзката ви е стабилна, тя ще стане още по-силна, възникващите проблеми ще решавате с лекота. Вие и вашата половинка ще усетите още по-голяма близост помежду си. Но отношенията, в които е имало трудности, могат да достигнат критичната си точка. Не е задължително да се стигне до раздяла, но е възможна радикална промяна в отношенията и отиване на ново ниво.

Освен това, и ретрограден Сатурн се движи в партньорския дом на Рак, което показва необходимост от взимане на решения, които сте избягвали преди или сте се престрували, че всичко е на ред. Сега не трябва да игнорирате това. Тези от вас, които обмислят сключването на брак, звездите ги съветват да не бързат и да отложат взимането на окончателно решение до есента.

Самотните представители на този знак, които търсят любов, могат да се върнат при предишната си любов. Това е особено вероятно да се случи до 12 юли 2020, докато Меркурий се движи обратно в дома на партньорствата. Венера в дванадесети дом намеква, че може да започнете таен любовен роман, далече от любопитните погледи. Ако ви притеснява някаква тайна, може да я разкриете.

Лъв

Бъдете общителни и приятелски настроени, стремете се да бъдете сред хората, срещайте се с приятели и получавайте удоволствия. Ако сте сами, възможно е да срещнете някой специален. Но преди всичко трябва да се убедите, че няма да се окажете въвлечени в любовен триъгълник.

Транзитът на Марс в девети дом пробужда вашия идеализъм, вие имате желание да достигнете високи цели, дори в любовта. Самотните Лъвове ще бъдат много активни в търсенето на своята половинка, но също и много избирателни, когато се стигне до начало на отношения. Жаждата ви за приключения е силна, но тя може бързо да угасне, още в първите признаци на несъгласие или различия в убежденията.

Съпружеските двойки ще си изяснят редица въпроси, по които, по-рано, не са успявали да стигнат до общо мнение. Може да има горещи дискусии на тема „пари“ или „събития от миналото“. В резултат на това, вие ще разберете какво бъдеще ви очаква. Така или иначе, повече от вас ще бъдат настроени да се движат към по-нататъшното развитие на връзката.

Дева

Любовта може да способства кариерното израстване и успеха в обществото, защото в дома на любовта на Дева се движи Сатурн. Вие имате високи стандарти и няма да сте склонни да се съгласявате на малко. Сатурн ще ви помогне да станете по-отговорни, благодарение на което, отношенията с любимия човек ще се подобрят. Времето е благоприятно за тези, които са настроени сериозно, а тези, които преследват само еротиката, могат да попаднат в трудни ситуации. Звездите съветват да се наслаждавате на този летен месец, но да не забравяте да бъдете умерени.

Лунното затъмнение на 5 юли 2020 се случва във вашия дом на любовта. Под неговото влияние са възможни значителни събития в личния живот. Бъдещето на някои отношения внезапно ще се окаже неопределено или ще се наложи да промените плановете си, което ще се отрази на личния ви живот.

Лунната енергия ви прави емоционални. Вие може да бъдете прекалено подозрителни или разговорливи, така че да рискувате да оскърбите възлюбения/та без причина. Възприемайте случващото се спокойно, дори обстоятелствата да не се развиват така, както би ви се искало. В края на краищата, всичко ще се получи така, както е най-добре за вас.

Самотните Деви ще бъдат заинтригувани от хора, които са значително по-възрастни или с определен статус в обществото. Хороскопът препоръчва да не бързате да започвате нов роман. Обратно, времето е на ваша страна, затова, преди всичко, трябва да сложи в ред своите чувства, да определите желанията и целите си. Нептун в партньорския дом ще ви помогне да разберете дали не прекалено големи очакванията от партньора/ката.

Везни

Венера, планетата, която управлява вашия знак, е разположена в девети дом, което е добро предзнаменование. Такава позиция на Венера намеква за връзка между любовта и разстоянията. Възможен е любовен роман с човек от далече или да срещнете любовта по време на пътуване. Ако сте имали трудности в отношения, съвместно пътуване може да помогне за решаването им.

Ако търсите любовта, може да бъдете приятно учудени. Може да бъдете привлечени от някой/някоя от вашите професионални среди или от някой, когото считате за авторитет. В началото ще бъдете нерешителни, но скоро ще промените своето мнение и ще започнете чудесна романтична история.

Във вашия партньорски дом, за целия месец, се намира огненият Марс, така че в съпружеските и в любовните отношения ще има повече страст. Но Марс, наред с благоприятните качества, притежава и свойството да предизвиква напрежение и дори конфликти. Отчитайки динамичната природа на тази планета, за да реализирате Марсовата енергия би било добре, заедно с половинката си, да се заемете с някаква активна дейност – например: благоустройство на жилището, спорт и др.

Лунното затъмнение на 5 юли 2020 година активира вашия четвърти дом – семейство, емоции, подсъзнание. Възможни са разногласия със съпруга/та или с роднини, особено когато става дума за използването на общи пари или имущество. В семейния живот е вероятна криза, по времето на която ще стане ясно, че няма да можете да продължите така. Не е изключено, но е нежелателно, вмешателство на родителите във вашия, личен живот. Постарайте се да губите самообладание и бъдете уравновесени, за да не усложнявате ситуацията.

Скорпион

Началото на месеца отбелязва нестабилност в любовта и отношенията. Меркурий, до 12 юли 2020, продължава да бъде ретрограден, така че не са изключени разправии в двойката, предизвикани от сблъсък на мненията. Трудно ще стигнете до взаимно разбирателство, защото интересите на половинката ви се различават от вашите. Някои ще усетят, че не им дават покой спомените за отминала любов.
Но ситуацията ще се промени веднага щом Меркурий възобнови директното си движение. След периода на размисли, Скорпионите ще започнат да осъществяват някаква отдавнашна своя мечта, например: да си направят семейство. Независимо от това дали сте семейни или не, съществуват възможности да започнете нов етап в живота си.

Венера, планетата на любовта, транзитира в осми дом на хороскопа на Скорпион, което е свързано с общите финанси. Любовта и парите имат тясна връзка по между си и вие ще забележите еротичен подтекст, когато разговаряте със съпруга/та или любимия/та на финансови теми.

Тези, които искат да започнат нови отношения, могат неочаквано да получат такава възможност в последните десетина дни от месеца. Може би, вие вече отдавна сте се запознали, но едва сега сте готови да откриете своето сърце. Ще общувате повече и ще покажете на човека, който е привлякъл вашия интерес, че имате сериозни планове за съвместно бъдеще.

Стрелец

Огненият Марс транзитира в дома на любовта на Стрелец, така че няма да скучаете. Под неговото влияние, личният живот ще стане ярък и наситен.

Ако вие сте сами, ще имате достатъчно благоприятни възможности да се запознаете с някой, който ще накара сърцето ви да бие по-бързо. Ще имате много енергия. Вие ще бъдете подвижни и изобретателни, и представителите на противоположния пол трудно ще устоят на вашето очарование. Страстите внезапно ще ви завладеят и вие ще бъдете склонни да се поддадете на изкушенията да се отдадете на „живот“ и да отделяте малко внимание на работата.

Но не трябва да се увличате прекалено, защото чувствата могат да се окажат скоротечни. В последствие, вие с голямо съжаление ще си спомняте за обещанията, които сте дали в изблик на страсти. Не обещавайте много на човека, който ви е заинтригувал, за да имате място за отстъпление.

За съпружеските двойки и за тези, чиито отношения са започнали отдавна, месецът не е много безоблачен. До 12 юли 2020 продължава ретроградното движение на Меркурий, който е управител на партньорския ви дом, и ще ви бъде трудно да постигнете взаимно разбирателство със своята половинка. Причина за разправиите и разногласията могат да станат различията в принципите, убежденията и житейската ви философия. Периодът след това обещава на семейните Стрелци повече хармония.

Козирог

Началото на месеца е доста противоречиво време за личния живот на Козирозите. Лунното затъмнение на 5 юли 2020 се случва във вашия знак, което носи голямо емоционално натоварване. Възможно е да се обострят някакви неудобни теми и вие, в порива на емоциите, да действате неразумно. В близките до затъмнението дни е най-добре да избягвате обсъждането на трудни въпроси, за да не провокирате конфликти в двойката.

От друга страна, интуицията ви ще бъде на висота и вие ще успеете да откриете нещо важно за себе си, нещо, което засяга отношенията. Това може да бъде някаква тайна, която отдавна ви интересува.

Освен това, до 12 юли 2020, Меркурий се движи ретроградно в партньорския ви дом. Това означава, че ще се наложи да се върнете към тези въпроси, които не са били решени на време. Може да стигнете до разбирането, че често поставяте интересите на половинката си над своите, в резултат на което ще нарасне вашата раздразнителност. Ако отношенията ви вече „не работят“, време е да вземете правилните решения.

Втората половина на месеца обещава да бъде по-хармоничен период. С лекота ще постигате взаимно разбирателство със съпруга/та или с любимия човек. На 20 юли 2020 година в партньорския дом ще има новолуние, което предвещава положителни изменения. Ако търсите любов, възможни са приятни изненади.

В семейния живот се очаква повишаване на активността. Марс се намира в дома на семейството, което е подходящо за изпълнение на съвместна дейност с близките, особено физическа, за ремонт, за преместване. Намерете възможност да се заемете, заедно със семейството, с конструктивна дейност, за да може енергията на Марс да не се изрази в спорове и конфликти.

Водолей

Средата на лятото на 2020 година е добро време за личния живот. Венера през целия месец е разположена в дома на любовта, правейки живота ви по-ярък и интересен.

Ако сте сами, има големи шансове да срещнете някой/някоя много привлекателен/привлекателна. Заедно с това, хороскопът ви предупреждава да внимавате за грешки.

Негативният аспект между Венера и Нептун ви прави склонни към самоизмама и излишен романтизъм. Нещо повече, този аспект е активен през последните десет дни на месеца. Няма да ви навреди голяма доза скептицизъм през този период.

На 22 юли 2020 в дома на партньорството на Водолей влиза Слънцето, което подчертава важността на отношенията. Такава позиция на Слънцето е особено благоприятна за семейните. Сега ще ви бъде много по-лесно да постигнете общо мнение, включително и за въпросите, свързани с пари, кредити и недвижими имоти. Възможен е голям успех на съпруга/та, професионален или финансов. Тези, чиито отношения все още не са станали официални, ще обсъждат планове за преминаване на връзката им на друго, ново ниво.

Риби

Лунното затъмнение на 5 юли 2020 активизира дома на любовта на Риби, намеквайки за важни събития в личния живот. А инициатори на това могат да станат приятелите.

Оста на затъмнението образува хармоничен аспект с Нептун, разположен във вашия знак, което е добър знак. Може би, вие ще получите откровено признание. Много от вас ще се заинтересуват от духовни учения или от езотерични практики, и това ще изпълни отношенията с любимия/любимата с ново съдържание.

Меркурий, който управлява вашия партньорски дом, до 12 юли 2020 се движи в обратно направление в дома на любовта, приканвайки ви да се върнете в миналото. Не се учудвайте, ако предишна любов ще ви напомни за себе си. В същото време, не трябва да градите планове за далечно бъдете и да се опитвате да възстановите любовната връзката. Меркурий формира напрегнат аспект с Марс, което може да се изрази в противоречиви моменти или дори в конфликтни ситуации. Освен това, не са изключени финансови загуби, заради любовта.

Венера през целия месец ще се намира в дома на семейството, което предвещава подобряване на отношенията с роднините. Времето е подходящо за оправяне на спорните въпроси, свързани с пари и за оправяне на семейния бюджет. Вероятно е да получите ценен подарък от съпруга/та или от някой близък.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара