Samsung Galaxy S21 Ultra 5G спечели отличието в категория „Най-добър смартфон“ на Световните награди за мобилни технологии (GLOMO) по време на Световния мобилен конгрес (MWC) 2021. Годишните награди GLOMO се присъждат за постижения в областта на хардуера, софтуера и технологичните функционалности, които стимулират иновациите в мобилната индустрия по света.

Galaxy S21 Ultra 5G, чийто функции включват усъвършенствана система от професионални камери и ярък интелигентен дисплей, е най-подходящият избор за всеки потребител, който иска да заснема впечатляващи, детайлни кадри. Това е и първото устройство от S серията, което поддържа S Pen функционалности, осигурявайки още по-високо ниво на ефективност за потребителите. Всички тези функции в комбинация със стилен дизайн превръщат Samsung Galaxy S21 Ultra 5G в еманация на най-високите инженерни постижения на  Samsung в областта на мобилните технологии досега.

Журито в тази категория определи Galaxy S21 Ultra 5G като „най-добрия смартфон с Android, който Samsung са правили някога“. Според експертите устройството разполага „с впечатляващ набор от функции, великолепен AMOLED дисплей, най-добрата камера в този клас и още редица предимства“. Ето защо според тях телефонът е достоен за отличието „Най-добър смартфон за 2021 г.“.

В селекцията от устройства в същата категория място намери и Samsung Galaxy S20 FE, смартфон, който обедини любими функции от флагмана Galaxy S20 (например невероятната камера и изящен Инфинити-O 120Hz дисплей), и ги направи достъпни за още повече потребители.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара