Лятото е вече тук и макар началото на юни да ни изненада с облачни и дъждовни дни, то синоптиците уверено обещават, че горещите слънчеви дни са пред нас.

Така че, хвърляйте багажа в колата и потегляйте към родното ни Черноморие. Без да се притеснявате за PCR тестове или чакане на опашки по границите, на юг ще ви посрещне „Къмпинг Градина“ – любимото ни райско кътче, където няма граници за свободата и морското блаженство.

На 17 юли от къмпинга са организирали специален еко ден, в рамките на който предизвикват всички да чистят и да се забавляват. През целия ден на плажа ще се носи приятна музика, а за всеки, който застане зад мисията на инициативата „Чист релакс за по-чисто море“, са подсигурени вкусни и охладяващи коктейли.

В летния плажен еко фестивал ще се включат и работещите в къмпинга, които са отговорни за поддържането на плажната ивица и морския бряг в безупречния вид, в който е. Но Градина не е цялото Черноморие, а ние знаем, че обединението прави силата – и само когато всички заедно и поотделно пазим чисто, събираме и изхвърляме боклуците в предназначените за целта места, можем да съхраним красотата на природата и да помогнем за преобразяването на плажовете и морето ни.

Затова, ако сте сред ентусиастите като нас, на 17 юли посрещнете първите слънчеви лъчи от плажа на „Къмпинг Градина“, грабвайте ръкавици и торби от рецепцията и дайте своя принос за по-чисто лято. В края на деня ще се разиграе и томбола с награди за всички участници, като най-големият късметлия ще спечели безплатен уикенд в „Къмпинг Градина“. Инициативата „Чист релакс“ ще бъде закрита със специално плажно парти, което ще бъде с отворен вход – и което също няма да пропуснем!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара