Тема на броя / Моето семейство и други животни

На корицата ни грее Венета Райкова, новата водеща на „Папараци“ по бТВ, едно от емблематичните телевизионни лица, което вече 25 години е в светлините на прожекторите. Точно преди 25 години е и първата корица на Венета за „Жената днес“ – малко след победата й в конкурса „Мини Мис“. Преди 12 години, когато стартира „Горещо“, тя отново бе наша героиня. В този брой четете за сбъдването на мечтите й.

Темата на броя ни е „Моето семейство и други животни“. Калин Терзийски, Георги Томов, Милена Стойчева, Паулина Георгиева,  Антоанета Баева и Валентина Оостерхофф ни потапят в любовта си към домашните любимци – котета, кученца, рибки, но и… смок и кон.

Вижте зашеметяващата Клаудия Шифър – 30 години супермодел. Разказ в снимки за дългата кариера на красавицата от Ивайло Харалампиев.

Писането е толкова секси, колкото орането с трактор, казва писателят Захари Карабашлиев и открехва завесата за създаването на романа „Хавра“, който вече 2 седмици след излизането си е най-продаваната книга в България.

Талантът е любов, а любовта – талант, казва писателката Мария Лалева, сценарист и продуцент на най-новия български филм „Дамасцена“.

Невероятната съдба на Екатерина Каравелова. Невена Борисова разказва за силния дух на жената до Петко Каравелов.

Енчо Керязов за ползата от гимнастиката в двора. Пепа Петрова разговаря с цирковия акробат за световните сцени, Арнолд Шварценегер и Стефани Монакска.

50 нюанса сексуалност. Ирина Атанасова изследва половото и любовно разнообразие в съвременния свят. А Бистра Величкова обяви, че е вибросексуална.

Какво научих, докато се учех да бягам… Житейски истории от Росица Михова.

Самотата е чувство. Не винаги болезнено. От Диана Маркова.

Прокудените светли същества от седемте езера. От Любомир Розенщайн.

Рецепти от кулинарно училище Аmuse Bouche.

И онзи див копнеж по Филипините. Разказ от Магдалена Гигова.

Стихове от Албена Тодорова.

Технологично поколение. Съвети по темата от Соня Славчева.

 

Новият брой на „Жената днес“ може да се намери в магазините Inmedio във всички молове в София, Пловдив, Варна, Бургас и Стара Загора, както и в магазините Inmedio в „Кауфланд“. 

От броя

Абонамент