Тема на броя / Как се влюбих?

Неда Спасова грее на корицата ни в този брой. Тя е новото лице на българското кино. Насладете се на разказа й пред Георги Тошев за Мерлин Менсън, актьорлъка като лечение на душата, любовта, която ни прави по-толерантни и новия филм „Дамасцена“.

Автори по темата ни „Как се влюбих?“ са Димитър Шумналиев, Диляна Гогова, Александра Александрова, Красимира Макавеева, Наталия Вучкова и Калин Тодоров.

Какво означава да си от желязо? Бистра Величкова ни показва уроците за смирението на Ваня Василева.

„Златоустата Сафо на Русия“ – от Калин Тодоров с любов към Анна Ахматова.

В рубриката ни Монолози на вагината: „Бягай, неочакван приятелю“ – или как Диана Маркова не успя да се влюби в един почти перфектен мъж. А в текста „Водопроводчикът на маточните тръби“ на Аксиния Генчева се говори за интимната връзка между Жената и нейния Гинеколог.

Писателят Георги Томов ни разкава за вечните женски страдания по линията. Или накратко – за Трите ползи от диетите.

„Да приемеш, че никога няма да разбереш“ е текст от новата рубрика на Любомир Розенщайн „Вътрешният лечител“.

Дерматовенерологът д-р Евгени Христозов ни разкрива какво да правим, ако бебето има родилно петно.

А знаете ли за чудесата на хинапа? Таня Тонева – Танна ни запознава с ползите от този непретенциозен плод.

Summertime, and the livin’ is easy… е една чудесна модна фотосесия на Теди Грозданов и Стоян Апостолов с Мис България Ваня Пенева.

И още: разсъжденията на Соня Славчева „За и против фитнес гривните“; Индия през погледа на култовия фотограф Амит Шарма в разговор със Соня Момчилова; Ивайло Харалампиев разказва с думи и картини за викингското поклонение Romeria Vikinga в Галасия.

А за десерт – поредна порция вкусни рецепти от кулинарно училище Аmuse Bouche, мармаладите на легендарната Пенка Чолчева и стихове от Диана Юсколова.

От броя

Абонамент