Тема на броя / Изневярата

Усмивката на 10-годишната Крисия грее от корицата на новия брой на „Жената днес“. Тя е първата от седемте героини, с които списанието ще празнува своята 70-годишнина. „Жената днес“ отбелязва почетния си юбилей с жени – емблеми за своето десетилетие.

„Ах, спомняте ли си, госпожо, какви фунийки ставаха от страниците на „Жената днес“. С това мото изданието приканва читателите си да споделят своите истории, свързани с най-старото списание в България. Едва ли има човек у нас, който да не е чел, чувал и търсил това списание.

В новия брой ще прочетете и ексклузивно интервю на голямата южноамериканска авторка Исабел Алиенде, в което тя разказва за любовите си, за мъжа да себе си и за историите, които още не е написала. Поводът е излизането на български на новата й книга „Любов“.

Темата на новия брой на „Жената днес“ е Изневярата. Автори и психолози търсят отговори на въпросите:  Всеки ли изневерява? Може ли да се прости измяната, а да се забрави? Какво притъпява болката? По-добре ли е да знаем за изневярата? Дали любов и вярност са едно и също нещо?

От броя

Абонамент