Тема на броя / Помощ, пубертет!

Радина Кърджилова е втората героиня от юбилейния проект на „Жената днес“, в който списанието представя 7 жени, олицетворение на седемте десетилетия от живота си. Крисия беше първата, а Радина е лицето на 20-годишните романтични бунтари, които научават своите уроци, докато чупят глави и светове.

„С Деян сме се научили да си прощаваме – казва актрисата в интервю пред списанието. И двамата ценим думи като „прости ми“ и „извинявай“.

Помощ, пубертет! е темата на този брой, в която родители и експерти разказват за неузнаваемите тийнейджъри и начините да се справим с тях с най-малко поражения за психиката на всички участници в битката.

Европейският мъж днес е объркан и натъжен, а светът неумолимо върви към заличаване на разликите между половете, казва психиатърът и писател Христо Димитров в разговор пред списанието.

Вълшебницата на танца Мила Искренова за изразите на свободата, за духа и тялото и за вечния вдъхновител и двигател – любовта.

В броя ще намерите още: снимки и спомени за модната икона Коко Шанел и Били Холидей; кои са новите водещи на bTV, защо лекуваме липсата на оргазми с шоколад; стратегии и тактики за борба с целулита и съвети от най-търсения сексолог д-р Хари Джентъл.

От броя

Абонамент