Слънцето навлезе в знака на творческия Лъв за периода от 22 юли до 23 август, което дава заявка  да отворите сърцето си, да разрошите  коса с пръсти си и да се насладите на себе си.

Астро статии

Какви хубави неща идват в живота ни с навлизането на Слънцето в Лъв:

  • Играйте, забавлявайте се, отпуснете се и се насладете на блясъка на слънцето;
  • Организирайте градинско парти;.
  • Прекарвайте време с деца / пуснете вътрешното си дете навън;
  • Добавете цвят към живота си: купете си нови аксесоари, направете си нова прическа;
  • Отворете сърцето си. Кажете на някого, че ги обичате.
  • Покажете своите таланти: рисувайте, пишете, пейте, танцувайте, действайте, играйте;
  • Правете това, което ви зарежда с енергия и ви прави щастливи;
  • Разглезете някого, когото обичате – и не забравяйте себе си;
  • Стойката е важна. Правете упражнения, които укрепват основните ви мускули в гърба и корема;
  • Проверете егото си: проучете къде търсите внимание, егоцентричен, детски или суетен;
  • Нека любовта, радостта и слънцето да се върнат в живота ви;

ХОРОСКОП ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Овен

В разгара на лятото вие мислите за забавление, любов и романтика, скъпи Овни, тъй като Слънцето в Лъв попада във вашия 5-ти дом. Това засилва желанието ви да флиртувате, да бъдете игриви и да внесете някаква романтика в живота си. Може да се почувствате особено креативни и нетърпеливи да поемете риск и това е подходящ момент да започнете творчески проект или романтично приключение. Децата ще бъдат приоритет за вас през  този период и можете да се насладите на някои незабравими моменти с тях. С огнената енергия на Лъв естествено във вашия 5-ти дом, това са дейностите, които ви карат да се чувствате най-добре, така че се насладете на това време ма максимум!

Телец

През това лято всичко е концентрирано към дома и семейството, скъпи Телци. Може да усещате как голяма част от енергията и активността ви отива към дома и семейният живот. Добре би било да използвате времето, в което наистина можете да се свържете отново с корените си и да се подготвите за следващата година. Можете да се възползвате от прекарване на времето сам или с близки, както и да се погрижите да разкрасите дома си и да поканите гости. С енергията на  Лъв във вашият 4-ти дом тези дейности ви укрепват и заздравяват, както и ви подхранват на най-дълбоко ниво, така че продължавайте!

Близнаци

Лятото е особено натоварено време за вас, скъпи Близнаци, тъй като Слънцето в Лъв попада във вашия 3-ти дом, с който си импонирате чудесно. Това време на годината е изпълнено със зачестени комуникации, пътувания и движение от всякакъв тип. Научаването на нови неща и свързването с хора от всички сфери на живота е фантастичен начин да се насладите на този период, както и писането, говоренето и правенето на бизнес. Лъв попада в 3-тия ви дом “натално“ , за това през периода ще се чувствате добре в кожата си! Насладете се!

Рак

Периодът на това лято е свързан  с развитието и проявяването на вашите таланти, печеленето на пари и въвеждането на по-голяма финансова сигурност в живота ви, скъпи Раци. Добър момент е да разгледате по-подробно вашите ценности и да помислите какво е най-важно и стойностно в живота ви. Също така е подходящо време да правите неща, които повишават вашата стойност спрямо другите. Може да откриете, че разходите ви също се увеличават. С енергията на  Лъв във вашият 2-ри дом, печеленето на пари трябва да бъде едно от любимите ви забавления във всеки случай и това е моментът да покажете какво наистина струвате!

Лъв

Честит рожден ден, скъпи Лъвчета!  Лятото е вашето време на годината – времето, когато сте звездата на шоуто! Това е вашето време да блестите, да се забавлявате и да вземете нещата в свои ръце. Не се учудвайте, ако се окажете самата звезда! Любовта и романтиката се отличават изключително силно в този период и можете успешно да преследвате всяка близка до сърцето ви цел, тъй като никой не може да устои на вашата естествена сила и авторитет. Сега е чудесно време да се стремите към  по-добър външния си вид и да го демонстрирате, за да удивите другите! Слънцето в Лъв е във вашият 1-ви дом на личността, карайки цялото шоу да се върти около вас … и тогава, разбира се, Лъвът се чувства най-добре!

Дева

Сега е момент от годината за вас, скъпи Деви, когато можете да се оттеглите от суматохата, да размишлявате върху живота и да презаредите батериите си. Не си позволявайте да се впускате в драма, която не е ваша. Спуснете капаците, отдръпнете се и отделете малко време, където можете да медитирате, възстановите и изчистите всякакви ненужни ситуации. Сега също е подходящ момент да работите спокойно зад кулисите върху проект, който обичате. С  енергията на Лъв във вашият 12-ти дом, това се чувства  по естествен за вас начин. Не се колебайте да се възползвате на този миг! Мечтайте, защото именно сега те могат да станат реалност!

Везни

За Везните това лято е свързано с общуването и създаването на контакти. С Лъв в естествения ви 11-ти дом, тези видове дейности наистина ви позволяват да блеснете. Сега е и най-подходящото време да се присъедините към някаква общност или Фейсбук група,  или да работите с други хора в колективно начинание. Предвид склонността на Лъв към драмата, може да е време и за малко такт по отношение на приятелите ви! Слънцето в Лъв също може да бъде период, в който се раждат нови мечти и наистина можете да мислите какви дейности и хора искате да имате в живота си.

Скорпион

Това лято ви поставя право в светлината на прожекторите, скъпи Скорпиони. За разлика от другите от зодиака, които могат да се отдадат на малко спокойно време, този период има тенденцията да покажете своя авторитет пред света. Сега е подходящото време да си поставите нови цели и помислете за посоката, в която искате да поеме животът ви. Може да преживеете професионални успехи  сега и да спечелите уважението на другите. В най-лошия случай този период може да създаде някои публични драми, тъй като сега е трудно да задържите нещата скрити, както ви се иска. Но може да донесе успех, чест и титли. И с енергията на Лъв във вашият 10-ти дом, Скорпионът обича да бъде винаги отгоре и да контролира, така че просто се отпуснете и се насладете на това да сте топ!

Стрелец

За вас, скъпи Стрелци, това лято е свързано с пътуване – в ума или в тялото. Желанието да разширите хоризонтите си е в самата ви душа и с енергията на  Лъв във вашият 9-ти дом -именно мястото на   Стрелец – това е мястото, където блестите, без да полагате усилия! Този период е свързан с разширяването на вашите гледни точки чрез пътувания, образование и всякакви приключения. Бихте могли успешно да стартирате писането на книга, блог или  да посетите чужди култури или да се обърнете към решаването на правен въпрос. Това също е подходящ момент да преразгледате своята философия за живота и да обмислите по-дълбоко въпросите свързани с духовното ви развитие.  В стихията сте си!

Козирог

Това лято е най-личното и най-секси време на годината за вас скъпи Козирози, дори и не винаги да е  най-комфортното. Със Слънцето във вашия 8-ми дом може да чувствате криза или промяна или време, когато сте драматично заети с въпроси, които се въртят около интимните отношения и ангажименти, разделението на имуществото, данъците, застраховките или земите. Най-горещата част от лятото може да бъде и време с голяма интензивност и страст – носеща трансформация и промяна за вас, молейки да се доверите на живота и да разкриете скритата си сила. С Лъв във вашият 8-ми дом, майсторското боравене със сила е мястото, където Козирогът се чувства най-добре, затова скочете с двата крака и го прегърнете!

Водолей

Това лято е свързано с отношенията за вас, скъпи Водолеи. Прожекторът пада върху вашия съпруг или съпруга, вашият бизнес партньор или конкурент. Чудесно време е да се съсредоточите върху значимия си човек . Може също така да откриете, че във вашите взаимоотношения през този период има засилена драматичност и че трябва да се отдръпнете от другите повече от обикновено. С Лъв във вашият 7-ми дом може да се окаже, че сте най-добрият партньор. Време е да оставите другите да поемат щафетата и да зададете темпото!

Риби

За вас, скъпи Риби, това лято е свързано с това да се грижите за здравето и физическите си нужди и да се наслаждавате на прости удоволствия от живота. Рибите обичат морето, така че може би вдишването на морския въздух е това, което лекува тялото ви и зарежда батериите ви. Независимо дали сте на почивка или в офиса, това е чудесен момент да работите продуктивно и да зададете приятно ежедневие за себе си. Дори и най-светските ежедневни действия могат да се превърнат в ритуали, ако се извършват с подходящото съзнателно внимание. Бидейки високо духовен знак, вие сте отлично подготвени да видите божественото в нещата. С енергията на  Лъв във вашият 6-ти дом, може да се окаже, че именно там се намира истинското щастие за Риби. Затова използвайте въображението си и се отдайте на семпли удоволствия на живота!

Още статии и хороскопи от Цветелина Каменова в личния й сайт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара