На 18-и януари, планетата на комуникациите Меркурий, сваля оковите на ретроградното си движение и се отправя на пътуване в знак Козирог, което ще продължи до 11-и февруари.

Ретрограден Меркурий

С директното движение на Меркурий, очаквайте повече  възможности, лесна комуникация, разбирателство и реални резултати. След 20-и януари, спокойно пристъпете към финализиране на важни сделки, договори и споразумения.

Сега вече покупката на нов автомобил не крие риск от последващи проблеми. Ремонтите на движимо имущество и в дома ще се радват на бързина и успешност. Покупките на електроуреди също не крият риск за качество и успешно използване. Ако имате поставена диагноза или сте правили изследвания в последните 20 дни, сега е подходящо да потърсите допълнително мнение и да повторите тестовете си. В личен и професионален план очаквайте повече разбиране и подкрепа.

Сайтът на астролог Венета Матева

Използвайте гостуването на планетата в знак Козирог до 11-и февруари, за структуриране на приоритети, формиране на цели, подреждане на факти и избор на мъдри желания.

Между 22-ри и 30-и януари, Меркурий ще има приятелска среща с вече освободилия се от ретроградно движение Уран, на която с радост ще седне да изпие едно ароматно кафе с дружелюбния си другар. Тази среща ще ни донесе креативни идеи за развитие, нови гледни точки по застинали във времето казуси, далновидност и положителна енергия.

И така пълен с куп щури и свежи идеи, Меркурий ще продължи по пътя си, докато на 6-и февруари не срещне важния Плутон. Следва вкусен обяд, тежка вечеря и пълноценен сън за любопитния младеж. Този смислен разговор между планетите ще продължи до 11-и февруари. В него Плутон ще се съгласи с идеите на младото момче, но ще го посъветва да бъде по-аналитичен и предпазлив към новите си планове. Ще постави акцент върху ненужното в живота ни и ще ни подкани да се освободим от досадни мисли, безпочвени страхове, привързаности и остарели навици.

На късмет, щастие и попътен вятър ще се радват най-много всички Телци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби.

Предпазливи в преговорите трябва да бъдат всички Овни, Раци и Везни. Те трябва да влизат в конфликти ситуации и спорове.

На спокойствие ще се радват Стрелците и Водолеите.

Лъвовете и Близнаците, бавно и методично ще събират сили за да стартират планове и цели.

Желая гостоприемен и добронамерен период на всички!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара