2023 г. е универсална година 7!

(2+0+2+3 = 7)

Общата тема: Вътрешно израстване, рестартиране, подмладяване

В нумерологията универсалните години варират от 1 до 9. 2023 г., универсална година 7, е свързана с поемането на отговорност за себе си. Година на пренастройване с необходимост от вътрешно израстване с тихо съзерцание, може би дори изолация.

Само в тишината можем да чуем как говорят сърцата и душата ни. Вътрешният ви глас ще ви води. Ще бъдете търсач, отшелник, който навлиза по-дълбоко, отвъд очевидното, за да обере пластовете на опитите да се впише в мелодиите на света. И накрая, да разберете собствените си изисквания за растеж.

Светът ще се лекува и ще помага чрез медитация, духовни практики, правна помощ, финанси и търговия. В науката, изследванията и технологиите ще има големи пробиви. Една солидна година, основана на твърди факти.

Постиженията ще се случват, благодарение на яснота и остър като бръснач фокус върху ДОБРОТО, ЛОШОТО и отговори на въпроса ЗАЩО в живота. Съсредоточете се върху важните неща и отстранете останалите. Вникването в дълбочината на нещата ще бъде от решаващо значение. Ще се търсят отговори. Използвайте силните си страни и се откажете от слабостите си. Връзките ще укрепнат или ще излезете от тях, като дадете на другите пространство/време да се развият. Започнете 2023 г. разумно и се издигнете до най-високия си потенциал.

Изчисляване на числото на личната година за 2023 г.

Числото на личната ни година (ЛГ) обяснява темата на индивидуалния ни живот през 2023 г. Числото на личната ни година е част от по-голямото универсално число на годината, което за 2023 г. е 7.

Пример за изчисление: Дата на раждане + Месец на раждане + Универсална година = Лична година. Ако датата ви на раждане е 3 май:

3 + 5 (май) +7 (2023) = 15 = 6, следователно 6 е личната година за вас през 2023 г.

В нумерологията двуцифрените числа се добавят и намаляват до едноцифрено число между 1 и 9, с изключение на 11 и 22, които се запазват, тъй като са числа на Главната енергия.

Лична година 1: Ново начало, инициатива, нови цели/ идеи

Започвате нов деветгодишен цикъл, като 2023 г. е вашата година едно. Вие сте най-важният главен герой в живота си. В някои области на живота ви ще се появят нови начала и посоки.

Годината 2023 е чудесна за внасяне на яснота и фокусиране върху това, което искате да постигнете в новия си цикъл. Инициирайте нови идеи и реализирайте мечтите и амбициите си. Необходими са почивка и тихо съзерцание, за да не прегорите. Продължете напред с нова решителност, ВИЕ!

Лична година 2: Сътрудничество, партньорство, търпение

След като през миналата година бяхте в центъра на вниманието си, в 2 изграждате и укрепвате връзки, партньорства/отношения – делови и лични, които се нуждаят от внимание.

Дайте приоритет на качеството и ангажираността, търпението и дипломацията. Носете собствената си тежест и понасяйте добре отговорностите. Намалете темпото, дишайте и приемайте. Музиката ще бъде балсам за душата ви. Любовта е във въздуха. Чудесно време да срещнете някой нов човек. Бракът/връзките може да са на дневен ред за тези, които го търсят.

Лична година 11: тя е като 2, но ще бъдете изключително чувствителни и с повишена интуиция. Позволете на интуицията си да ви води! Прегърнете вътрешното си аз! Възползвайте се от този майсторски енергиен потенциал и реализирайте своите видения и мечти.

Лична година 3: Самоизразяване, общуване, творчество

Година на себеизразяване, общуване и творчество. През тази година ще навлезете дълбоко в подсъзнанието си и ще изразите най-съкровените си желания чрез общуване, пътуване и изкуство. Включете слънчевата светлина! Използвайте социалните си връзки и социалните медии, за да изградите бизнеса си, да стартирате уебсайта си, да напишете тази книга, да действате и т.н. Въображението ви е безгранично.

Лична година 4: Организация, планиране, детайли, фокус

Концентрирайте се върху работата, за да реализирате истинския си потенциал. Манифестирайте целите си, създайте стабилност, сигурност и солидна основа. Не бъдете прекалено строги и догматични. Ефективността е от ключово значение. Кратките пътища ще доведат до обратен ефект. Обърнете допълнително внимание на детайлите и планирането. Чудесна година за закупуване на жилище или офис пространство.

Лична година 22 г.: Тази година е като 4 г., но в по-голям мащаб. Година на майстор строител. Светът е вашата стрида.

Лична година 5: Промяна, свобода, гъвкавост, възможности, приключения

Приемете промяната, разтърсете нещата… Намерете нова работа, връзка, опознайте нови начини на живот, пътувайте и правете неща, които не сте правили досега.

Освободете се от оковите си. Гъвкавостта и адаптивността са ключът към постигането на нови върхове и неизследвани територии. Време за трансформация и пресметливо поемане на риск. Погрижете се за физическото си тяло. Много от вас ще търсят свобода от условностите.

Лична година 6: Семейство, хармония, общество, възпитание, брак, красота

Лична година 6 е посветена на всички нас, а не само на мен. Година на хармония и баланс. Грижата за близките/обществото ще ви осигури трайни взаимоотношения.

Не прекалявайте с компенсациите, за да запазите мира. Чудесна година за брак, деца, домашни любимци и зависими лица. Постигнете баланс между дома си и външния свят. Всички форми на красота са привлекателни. Наслаждавайте се на отговорностите си и лекувайте себе си и другите. Съсредоточете се върху финансовото богатство и цялостното благополучие.

Лична година 7: Почивка, подмладяване, време за уединение, духовни открития

Както и универсалната година, това е вътрешна година.

Ще погледнете отвътре навън. Годината 2023 ви подтиква да си починете и да подмладите ума и тялото си, за да преоцените своите вътрешни, универсални и духовни убеждения.

Ще анализирате внимателно всичко. Не бъдете прекалено критични. Възползвайте се от прозренията и вдъхновенията си и ги проявете в реален, осезаем растеж. Книгите, природата и планините ви примамват. Бъдете мост между духовната и материалната си сфера.

Лична година 8: Проявление, ресурси, лидерство, цели, награди

Дихотомията на личната година на действието в универсалната година на бездействието. Работете усилено, за да осъществите само онези цели/мечти, които вълнуват душата ви.

Проявете лидерските си умения, изграждайте, създавайте и разширявайте дейността си в търговската сфера. Израстването ще бъде лично и няма да се съобразявате с изискванията на света. Мамеща промяна. През 2023 г. ще давате възможност и ще влияете на хората с вътрешната си сила и решителност.

Лична година 9: Кулминация, завършване, освобождаване, универсална любов

Извървели сте пълен кръг. Намирате се точно там, където трябва да бъдете.

Година на завършване, кулминация и приключване. Всичко, което трябва да се придвижи напред с вас в следващия ви цикъл от девет години, ще бъде запазено, а хората/вещите, които са завършили пътуването си, ще се оттеглят от живота ви през тази година. Старите модели/поведения може да престанат да съществуват. Година на мъдрост, духовност и универсално съзнание. Знайте, че всеки край е ново начало.

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара