На 22-ри юли, в 22:45 часа, Слънцето ще навлезе знак Лъв и ще остане в неговото царство до 23-ти август.

Предстои разказ за най-топлото, харизматично, завладяващо и позитивно Слънце. Слънцето олицетворява деня, живота, нашата индивидуалност, мъжът и бащата в наталната карта. То е силата, която ни събужда, стопля и дава енергия да започваме всеки нов ден.

През календарната годината, то съвсем справедливо успява да премине през всеки знак и на всеки отделя еднакво време. Така всеки от нас има своите слънчеви шансове да грабне колкото се може повече енергия и с нея да продължи по пътя си.

Сайтът на астролог Венета Матева

Знак Лъв, управлява 5-ти дом от астрологичното колело и се свързва с любовта, романтиката, забавленията, удоволствията, децата, талантите, личната изява, театъра, влюбването, значимостта, хазарта и творчеството.

Колко хубави неща събрани на едно място…

Хората, родени под знак Лъв сякаш невидимо носят своята корона с блясък, гордост и величие. Те излъчват чар, подправен със силна положителна енергия и светлина. Привлечени и обичани от прожекторите те винаги успяват да внесат своята различност и оригиналност в ситуации и преживявания.

Хората с Асцендент Лъв, привличат със своята уникална визия, израз на класа и достойнство. Лесно ще забележите буйните червени къдрици съчетани с бляскаво бижу и ярко червило в тълпата от добре облечени хора. Не се съмнявайте, ако бъдете заинтригувани и пленени от човек, който се отличава с добри обноски и магнетизъм. Със сигурност този човек носи в себе си енергията на знак Лъв и не отказва да я подарява и разпръсква наоколо.

Тези които са родени с Луна в знак Лъв, са истински магнит за приключения и позитивно настроение. Обичащи да се поставят на първо място, това са хората, които успяват да спечелят най-големите овации за себе си. Мъжете с качества на Лъв са забавни, интересни и харизматични. Ако търсите съчетание между интелект, чар и приятна компания имайте поне един представител на тази зодия сред приятелите си.

До края на месец юли, Юпитер ще подкрепя Слънцето като му носи нови идеи, възможности и вдъхновение.

Очаквайте букет от положителни емоции,

щастливи мигове и чудеса. Въпреки това не преувеличавайте и не се самозабравяйте. Бъдете добри, търпеливи и внимателни към околните.

Между 9-и и 15-и август, Слънцето ще застане в открит конфликт с планетата Сатурн. Това може да предизвика мрачно настроение, търсене на сметка, разпадане на сделки и конфликт в отношенията. Използвайте периода за анализ на делата и водене на открити, добронамерени и честни преговори. Разбирайте за да бъдете разбрани и избягвайте да взимате крайни решения.

Между 5-и и 11-и август, Слънцето ще прави напрегнат аспект с Уран. Този разговор на висок тон между планетите може да ни накара да търсим бързи решения и прибързани отговори.

Намалете темпото и се вглеждайте в детайлите.

Изживявайте дните бавно и осъзнато, защото само така ще намирате отговорите, които търсите.

Това положение на Слънцето ще зарадва най-много представителите на знаците – Лъв, Овен, Стрелец, Везни и Близнаци. Те могат да очакват прекрасни дни в личен и професионален план.

Родените под знак Водолей, Скорпион и Телец трябва да почиват повече и да се пазят от преумора. Времето не е подходящо за поемане на допълнителни ангажименти и започване на важни проекти.

На Козирозите и Рибите, това положение на Слънцето ще дава време за да подредят наново приоритетите си и да създадат

нова стратегия за действие.

За Девите периода е успешен да посяват мечти и желания чрез действия. Използвайте предоставените възможности, късмета и попътния вятър да бъдете успешни.

При Раците напрежението се успокоява и делата се подреждат от само себе си. Насладете се на хармонията и подкрепата на Вселената.

Поздравявам предварително всички малки и големи представители на зодията, като им пожелавам здрава, успешна и спокойна нова соларна година, изпълнена с много щастие и късмет.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара