Денят на майката е специален повод да покажете своята любов и признателност към най-важната жена в живота ви.

От класическия букет цветя до практичните и глезещи подаръци, опциите са безкрайни. Но ако търсите нещо уникално и показващо внимание, тази статия ще ви покрие. Ето топ 10 на уникалните и обмислени подаръци за 8 март за всеки тип майка:

Персонализирана портретна картина

Изненадайте майка си с персонализирана портретна картина на нея, семейството или нейния домашен любимец. Това единствено по рода си произведение на изкуството ще бъде скъп спомен, който тя ще показва с гордост.

Релаксиращ СПА ден у дома

Подарете на майка си подарък за релаксация със спа ден у дома. Напълнете кошница с предмети като ароматизирани свещи, бомби за баня, маски за лице и плюшен халат.

Персонализирано бижу

Изработено по поръчка бижу като огърлица или гривна с нейното име, инициали или специална дата е вечен и сантиментален подарък, който тя ще цени завинаги.

Високотехнологична кухненска джаджа

Ако майка ви е любител на храната или готвенето, помислете дали да й вземете високотехнологична кухненска джаджа като интелигентен въздушен фритюрник или тенджера под налягане. Тези устройства правят приготвянето на храна лесно и тя ще се радва да ги има в кухнята си.

Курс по готвене

Подарете на майка си курс по готвене, присъствен или онлайн. Тя ще научи нови рецепти, техники и ще си прекара страхотно, правейки нещо, което обича.

Комплект градински инструменти

Дайте на майка си инструментите, от които се нуждае, за да се грижи за градината си с красиво изработен комплект градински инструменти.

Абонамент за книга

Ако майка ви е запален читател, услуга за абонамент за книжарница, приложение за електронни или аудио книги, както и карта за библиотеката, ще бъде обмислен и практичен подарък. Тя ще има достъп до огромна библиотека от заглавия, които ще носят усмивка на лицето ѝ.

Персонализиран фотоалбум

Съберете любимите си семейни снимки и ги съберете в красиво подвързан фотоалбум с персонализирана корица. Вашата майка ще се радва да изложи този сантиментален и носталгичен подарък у дома.

Кутия за спомени

Създайте кутия, пълна със специални спомени, като дрънкулки от детството, снимки и бележки от вас и вашите братя и сестри. Вашата майка ще се радва да има този сантиментален и значим подарък, за който да се връща назад за години напред.

Смарт часовник

Ако майка ви разбира от технологии, помислете дали да й вземете умен часовник. С функции като проследяване на движението, пулса и кръвното налягане, известия за текстови съобщения и обаждания и мобилни плащания, тя ще може да се справи с натоварения си график и да поддържа връзка с любимите си хора.

Без значение какъв тип майка имате, тези уникални и обмислени подаръци със сигурност ще предизвикат усмивка на лицето й. Направете този 8 март специален и запомнящ се, като й покажете колко ви е грижа.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара