Предстои първото от началото на годината Новолуние, което ще се случи на 21-ви януари, в 22:53 часа, на 1 градус в знак Водолей.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Новолунието е фаза, при която Луната застава редом до Слънцето. Единни, подкрепящи се и по-силни от всякога двете небесни тела в пълно разбирателство очакват нашите най-силни желания и мечти да бъдат споделени с тях.

Тук на земята за нас се отварят нови възможности и трансформираща сила, която кара желанията ни свързани със сферите управлявани от знак Водолей да се сбъднат. Това са темите свързани с приятелите, иновациите, свободата, изявата, човечността и разбирането на другите. С енергията на знак Водолей мислим за бъдещето, за създаването на нови технологии, за личната ни свобода и свободния избор.

Събитието ще се радва на подкрепа от „Локус фортуна“ или още наречена в астрологията – Точка на щастието. Случващото се, магично и вълшебно ще ни носи заряд и енергия да откриваме вяра, създаваме надежда и даряваме любов. Щедро, подкрепящо и вълшебно това новолуние ще ни даде сили, оптимизъм, доверие и огромна възможност да реализираме стари планове и нови мечти.

Изберете не повече от 3 желания, които са ви най-важни и значими. Избирайте мислите си внимателно и бъдете отговорни към тях. Помислете дали онова, което ви привлича ще ви радва след време и дали можете да платите цената, на онова което искате. Ценете себе, бъдете предвидливи и избирайте мъдро. Когато се спрете на нещо с чисто сърце и ясни мисли си представете, че онова което толкова силно искате се е случило. С това чувство изпишете желанието си на лист хартия, тетрадка или тефтер в първите 8 часа след Новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Между 21-я и 28-я ден, след Новолунието изгорете листа, на който сте изписвали своите желания и изхвърлете праха в течаща вода или през прозореца в прегръдките на вятъра.

Ето примерни теми:

 • Приемам да се разделя със стари страхове и ограничения.
 • Приемам да променя живота си по революционен начин.
 • Искам да осъзная в мащаб какво се случва в областта на…
 • Приветствам неочакваните събития, като възможности за растеж.
 • Избирам да бъда по-обективен/а по отношение на…
 • Приемам с лекота да се науча да не приемам нещата лично.
 • Възстановявам и подкрепям приятелството си с…
 • Желая благородно да приемам помощ, любов и подкрепа от другите.
 • Избирам да се чувствам добре в групови ситуации.
 • Избирам  да се отнасям към другите с разбиране и подкрепа.

В помощ на на здравето ни, това Новолуние ще намери лечение на органите управлявани от знак Водолей – глезени, подбедрици, спазми, разширени вени.

 • Моля за тотално излекуване в областта на…
 • Желая да привлека, разпозная и да започна да работя с правилните лечители, които да възстановят перфектно здравето ми в областта на…
 • Привличам правилната информация, която да доведе до тоталното ми излекуване на…

Събитието ще бъде усетено и ще се отрази като шанс за сбъдване на мечти най-много на родените на 20, 21 и 22 януари, март, май, септември и декември.

От Новолунието започва първата фаза от месечния ритъм на Луната, който продължава 7 дни след Новолунието, свързана със стихията на земята. При Новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Два дни преди Новолунието и два дни след него човешките сили и енергия са изчерпани. В това време си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара