Знаете ли, че 8 от 10 от посетителите в даден сайт спират да го посещават, ако съдържанието или представянето му не са привлекателни? Знаете ли, че ако нямате добра SEO оптимизация има вероятност изобщо вашия уебсайт да не попадна е полезрението на търсачките и това ще ви обрече на онлайн забвение. Затова ние предлагаме нашите услуги, като възможност да създадете най-добрия уебсайт за вашия бизнес, който да отговаря на всички изисквания: потребителските, на бизнес отношенията, на алгоритмите на търсачките.

SEO оптимизация

MOXX Advertising – ние сме агенция за дигитален маркетинг; опитен екип, с дълъг стаж в сферата на онлайн маркетинг услугите. Ние предлагаме една от най-комплексите услуги в България по SEO оптимизация, за да може да се класирате органично в търсачките, без да плащате постоянно за реклами, които потребителите изключват при първа възможност.

SEO оптимизация на най-високо ниво

Вместо това получавате цялостна услуга, която започва със SEO одит – преценка на елементите в сайта, които са неработещи и затрудняват неговото органично онлайн присъствие и бързия контакт с клиентите.

Вътрешна и външна SEO оптимизация – първата е свързана с настройката на вътрешните елементи в сайта и неговите страници, така че той да стане видим за търсачките и техните алгоритми. Тази намеса увеличава много бързо видимостта от страна на търсачките, защото извежда елементите в сайта според изискванията, които самите търсачки задават. От друга страна стои външната SEO оптимизация като начин за свръзка на сайта с външни сайтове, социални медии, авторитетни линкове. Вътрешната оптимизация се извършва еднократно с много фини настройки в последствие, а външната оптимизация се извършва заради спецификата на онлайн търсачките.

В полза на вашия бизнес осъществяваме сложните детайли за техническо SEO свързано с кода на уеб сайта, линк билдинг за подобряване авторитета на вашия уебсайт; правим специални SEO услуги за онлайн магазини, а ако бизнесът ви има международни планове, съсредоточаваме усилията за професионално изпълнено международно SEO.

професионално SEO

Дигитален маркетинг, платени реклами, социални мрежи

Ние отговаряме на вашите специфични търсения за по-добра реклама, видимост и разпознаваемост на бранда, присъствие в социалните медии. Затова имаме специални пакети за реклама в Гугъл, реклама в социалните мрежи, дисплейна реклама. Работим само по един компонент или разработваме цялостна стратегия за уникално успешен дигитален маркетинг – етапно изпълнение в план, настройки, приложение, поддръжка.

Уеб дизайн – естетиката, която привлича потребителите

Нашият пълноценен екип разполага със специалисти във визуалната онлайн култура и дизайнерското оформление, така че да се възползвате от отличните им качества за изработването на вашия бизнес сайт, за вашия личен сайт, за дизайнерското оформление на онлайн магазин. Осигуряваме най-добрата услуга, която включва външния вид на сайта и страниците, техните цветове, шрифт, изображения, ефекти. Работим, за да създадем бързо работещ сайт, с лесна навигация и с отлична връзка между показаната информация и интересите на вашите потенциални потребители и лоялни клиенти.

Изработка на онлайн магазин – защото продавате със стил

Онлайн пазарът днес е пълен с е-магазини за продажба на всякакви стоки. Ако искате да влезете в това море от покупко-продажба онлайн, трябва да го направите с магазин, който се откроява, и който незабавно печели доверието на клиентите. Ние разработваме дизайнерските елементи, SEO елементите, качваме продуктите и ги представяме по най-подходящия начин. Внедряваме най-съвременните приложения за сигурно пазаруване и разплащане; приложения за връзка с клиентите и всичко друго, което в нужно, за да продавате и да печелите чрез вашия онлайн магазин.

MOXX Advertising – защо ние в дългосрочен план

Ние сме екип от сертифицирани и опитни професионалисти, който може да ръководи най-различни проекти в дигитална среда, за да постигнем ефективно всички заложени бизнес цели от вас – нашите клиенти. Привличането на нашата професионална агенция за дигитален маркетинг на ваша страна, гарантира специалисти по дигитален маркетинг, които са опитни в работата си и които ще ви осигурят най-добри резултати.

  • Нашите експерти са такива не само на хартия.
  • Услугите ни правят така, че вашия бизнес да достигне много канали за реализация.
  • Имате време да се фокусирате върху важни детайли в офлайн среда.
  • Конкурентна стратегия в дигитална среда.
  • Нови идеи за вашия бизнес
  • Отпуснете се и се наслаждавайте на страхотен резултат.

Ние ще предоставим правилните инструменти за разрастване на вашия бизнес. Всички услуги, се извършват от експерти и професионалисти, които са в крак с най-новите тенденции, освен това осигуряваме настройка на услугите в дългосрочен план в условията на вечно променящия се дигитален пазар.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара