На 11 май настъпва новолуние в Телец. То се случва вечерта в 22.01 ч. в 22-ри градус на Телец (21 ° 18´). По-важно значение има за всички земни знаци: Телец, Дева и Козирог, както и всички хора, които имат лични планети в 21 и 22 градус на Телец.

До настъпване на самото новолуние, обаче не трябва да забравяме, че все още се намираме под влиянието на пълнолунието в Скорпион, което е процес на приключване и освобождаване от негативни емоции и неудачни връзки. Намерете време да се пречистите и подредите вътрешният си свят.

Сайтът на Цветелина Каменова

Какво е добре да направите на това новолуние в Телец?

Можете да напишете до 10 желания.

Само не забравяйте след това да приберете листа на сигурно място.

Не забравяйте да благодарите за изпълнението на намеренията и желанията ви.

Може ли желанията да не се изпълняват?

Може. Когато имате съмнение и сте изпълнени с недоверие или когато желанието ви е насочено към друг човек.

Запомнете: желанието ви трябва да засяга единствено самите вас, вашите програми за живот и астрологични конфигурации. Не трябва да се опитвате да влияете на други хора, нищо няма да постигнете. Имате право на достъп само личната си програма. Помислете какво трябва да направите самите вие, за да се сбъдне желанието ви, което включва и други хора. Само по този начин можете да формулирате желанията си.

Разбира се, на първо място поставете своите най-мили желания.

Кои са сферите, които управлява Телец?

Финанси, Материални придобивки, Притежание, Стабилност, Напредване бавно и методично, Цялост, Изобилие, Търпение, Доверие, Ценностна система, Лични Нужди, Поставяне на граници, Решителност, Удоволствие, Хармония, Аромати, СПА, Вкусове, Физически комфорт, Самооценка, Благодарност, Връзка с природата, Упоритост, Застой

В медицински план:

  • Щитовидна жлеза (гърлена чакра);
  • Гърло, врат, гласни връзки

Новолунието на 11 май ще донесе прилив на творческа, романтична и артистична енергия. Мощният Плутон и мечтателният Нептун аспектират новолунието, като дават н заряд вашите цели и мечти да се материализират.

Хороскоп за всяка зодия

Овен

Всичко е позволено в любовта и на война, но импулсивните ви действия могат единствено да ви попречат да постигнете целите си.

Вместо да избухвате в момент на страст, планирайте следващите си ходове стратегически. Това ще гарантира, че правите правилните действия, за да постигнете това, което искате.

Телец

Време е да промените външния си вид и да инвестирате в личностно развитие. Това ще изисква известна работа от ваша страна, но артистичните ви заложби ще ви позволят да създадете атмосферата, която ви е нужна. Направете си нова прическа или променете цвета на косата си.

 

Близнаци

Отдавна не сте се полагали грижи за себе си.  Фокусирайте се върху изцелението на сърцето и душата си. Едва тогава идва момент за впускане в нови цели и стремежи.

Рак

Вие сте хора, които винаги сте готови да  помогнете на онези, които се протягат ръка за помощ. Помислете на по-глобално ниво по време на това пълнолуние. Задайте си въпроса: „А на мен кой ще помогне?“ Време е да смените плочата, мили Раци и да сложите себе си на първо място.

Лъв

Отваря се нова перспектива в професионален план. Преди да кажете „не“ се спрете и помислете отново. Страхът може да ви възпира да постигнете успех. Бъдете по-позитивни. Не позволявайте на някого или нещо да ви попречи по пътя към достигане на професионален апогей.

Дева

На път са нови приключения и възгледи, които ви карат да разширите кръгозора си. В момента, в който си позволите да излезете от статуквото и да прегърнете новите възможности, които никога преди не сте преживявали, толкова по-живи ще се почувствате. Освободете ума си и се отворете за нови възможности.

Везни

Споделянето на финансови задължение с партньор или предприемането на стъпки за изплащане на стари сметки ще бъде възможно през това новолуние. Животът без натиска да дължите на другите пари ще ви позволи да започнете да спестявате и ще ви даде известната независимост.

Скорпион

Вместо да се фокусирате върху минали драми във връзките, погледнете към създаване на ново начало с човека, с когото желаете. Намирането на баланс е от ключово значение, тъй като и двамата ще можете да се свържете на по-дълбоко ниво и да започнете отначало.

Стрелец

Сега е моментът за вас да разрешите някои рутинни действия или изостанала работа. Излезте навън и вдишайте топлия чист въздух. Насладете се на сезона, като участвате в дейности, които ще ви отведат далеч дома ви през деня. Отидете в парка или прочетете книга.

Козирог

Оставете за малко работата на страна. Време е да се фокусирате върху любовния си живот. Планирайте вечеря за двама на свещи с любимата храна на партньора ви. До вечерта ще сте благодарни, че сте рискували, защото ще ви с получи брилянтно.

 

Водолей

Вашите лични убеждения се променят, което ви прави по-отворени от обикновено за нови възгледи. Изслушайте другите и позволете на себе си да сте гъвкави. Забравете за миналото и се настройте на честотата на новите енергии.

 

Риби

Бяхте много заети с битовизмите на живота. Сега е моментът да изключите телефона си да си вземете почивен ден, за да се съсредоточите върху себе си. В крайна сметка да тичаш наоколо и да изпълняваш всяко задължение е изтощително. Време е да имате ден за вас самите.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара