Планетата на любовта и хармонията Венера с приповдигнато настроение навлезе в знак Близнаци и ще остане в неговите лабиринти до 2-ри юни.

Венера изобразява женската енергия, красотата, хармонията, привличането, любовта, партньорството, насладата, парите и бизнес отношенията. Сигурно забелязвате тази нежна планета колко градивно се вплита в голяма част от живота ни и носи онова усещане за топлина и значимост. В женската карта тя показва каква енергия носи жената, а в мъжката от какви жени е привлечен мъжът.

Сайтът на астролог Венета Матева

В дома на знак Близнаци цари свобода и лекота.

Тук времето минава бързо, защото скуката няма място под никаква форма и измерение. Любовта, хармонията, разбирателството, финансовите възможности и новите идеи ще намират сродна душа, разбиране и подкрепа в лицето на заобикалящата ни среда и хора. Тъй като Венера е важна в емоционален и материален план, ще разгледам и двете тенденции, чрез нашето ежедневие, бит и усещане за стабилност.

В материален план Венера управлява парите, вещите, стандарта на живот, дипломацията и бизнес отношенията. Положението и в знак Близнаци е белязано с любопитство, търсене на информация, общуване и търсене на нови пътища за развитие. Използвайте времето за да осъществите необходимите срещи и разговори с партньори и колеги. Ако Венера представлява бизнеса, то знак Близнаци описва всички начини на свързване и общуване между хората. Бъдете открити и споделяйте идеите си. Потърсете стари познати, с които можете да направите нещо заедно. Търсете информация, четете, слушайте, доверявайте се и споделяйте проблеми. Времето ще предлага възможности на тези, които ги търсят.

В емоционален план,

Венера ще се забавлява истински в знак Близнаци.

Ако в знак Телец тя се вълнува от сериозните чувства и личните завоевания, тук в новия си дом ще бъде удовлетворена от разнообразие, леки отношения и повече намигвания. Ще ни бъде приятно да общуваме на всякакви теми и ще се радваме на споделеното време заедно.

Палавото настроение на Венера и влечението и към флирта ще донесе повече кислород на връзките ни и отношенията в бизнес и личен план. Използвайте тази енергия за да постигате повече като на шега, това което сте смятали за немислимо и недостъпно. Сега повече врати ще бъдат отворени и повече сърца ще очакват вашето „Добро утро“ и „Лека нощ“. Подайте си ръка и изберете свързването дори и онлайн, пред това да бъдете сами. И не забравяйте, че всички ние сме свързани, а любовта и добрината са заразни.

Положителният аспект между Венера и Нептун ще ни даде възможност да се вслушаме в интуицията си и да бъдем мъдри в избора на неговите съвети.

Най-привилегировани от гостуването на Венера в Близнаци ще бъдат въздушните знаци –

Водолей, Близнаци и Везни.

Те могат да очакват повече информация и развитие на делата.

Подкрепа в личен и професионален план могат да очакват родените под знаците Овен и Лъв.

Родените под знаците Стрелец, Дева и Риби трябва да избягват уреждане на лични отношения. Те трябва да бъдат по-търпеливи в бизнес делата и съобразителни с околните.

Скорпионите и Козирозите трябва да продължат спокойно и последователно делата си. Удачно е да потърсите подкрепа от околните и техните възгледи по ваши въпроси.

Телците също ще се радват на спокойствие и развитие на започнатите дела. Разгърнете това което сте започнали, чрез споделяне, реклама, търсене на съмишленици и градивни разговори.

Пред Раците ще стоят нови възможности, които трябва да бъдат наблюдателни за да ги видят. Случайни срещи няма! Бъдете наблюдателни за случващото се около вас. Набере ресурса от информация и градивни хора, с които да можете след месец да стартирате важните си неща.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара