Предстои Новолуние в знак Дева, което ще се случи на 7-ми септември (вторник), в 3:52 часа, на 14 градуса в знака.

Новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологичното колело и застане редом до Слънцето. Тогава настъпва този магически момент, в който на земята се отварят нови възможности, които карат желанията ни, свързани със сферите управлявани от знак Дева, да се сбъднат. Това са желания, свързани с храненето, здравето, работата ни, служенето, чистотата и отговорността.

Събитието ще среща мощната и категорична подкрепа на планетата Уран. Сякаш изключително необходимо и навреме будната, иновативна и бунтарска природа на Уран ще размести плановете на подредената и обичаща перфекционизма Дева. Необходимо, защото смятам, че всичко, което има силата да променя старите навици и форми на живот е полезно.

От този разговор между планетите очаквайте тлеели във времето решения да бъдат взети, нови идеи, кардинални обрати и

нови виждания по стари процеси в живота ви.

Това Новолуние има силата да ви помогне да изградите нови здравословни навици, да започнете спорт, диета, грижа за тялото или духа си. То ще ни кара да подредим себе си, да създадем своята малка, подредена и организирана вселена в този вид и форма, в която я търсим наоколо. Всички сме част от един свят. Нека на това Новолуние всеки се погрижи за себе си и осъзнае, че неговите мисли и действия са част от един голям и необятен процес във Вселената.

Сайтът на астролог Венета Матева

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на Новолунието. Можете да заместите думата „Искам“ с други подобни, които повече ги усещате като свои. Например: Желая; Пожелавам си; Моля. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Желанията се записват на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и реализирани в реалния живот.

Ето някои примерни формулировки според американската астроложка Жан Спилър:

  • Искам с лекота да привлека, разпозная и започна да работя на правилното място за мен.
  • Искам с лекота да се науча да казвам правилните думи към моите съекипници.
  • Искам с лекота да създавам ред и подреденост в моя дом.
  • Искам с лекота да отговарям на трудностите без вътрешно напрежение.
  • Искам с лекота да се приспособя към ситуацията…, в моя най-добър интерес.
  • Искам с лекота да се освободя от навика за перфекционизъм.
  • Искам с лекота да се освободя от критика към себе си и другите.
  • Искам с лекота да се освободя от навика да обвинявам себе си или другите.

Новолунието влияе изключително силно и на нашия жизнен тонус и енергия. Три дни преди Новолунието и един ден след него, човешките биоритми са на възможно най-ниското си ниво. Това предизвиква чувство за отпадналост, безразличие и лошо настроение. След Новолунието е период на

подем в биоритмите и енергията.

Времето е подходящо за релаксиращи и ароматерапевтични масажи.

Сега е моментът да поискате изцеление и успешна профилактика в областта на чревния тракт, храносмилателната система и слънчевия сплит.

  • Искам с лекота да привлека, разпозная и започна да вземам най-правилните и необходими за мен билки, витамини, минерали, кристали, които да ми помогнат да възстановя здравето и жизнеността си.

Това Новолуние ще бъде усетено най-много от родените между 3 и 8 януари, май и септември. Те имат най-голям шанс за промяна и развитие.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара