Какво е кармата и можем ли да избягаме от нея? На ексклузивно събитие астрологът и психолог Хули Леонис даде отговори на тези и още десетки значими въпроси по темата за кармата и родовата енергия.

Срещата разговор се състоя на в клуб „Книгата“, който се оказа тесен за многобройните почитатели на автора на бестселърите „Луната – нашата истинска същност“, „Уроците на Сатурн“ и „Ретроградните планети“, превърнали се в основен фокус на вечерта.

Според Леонис

кармата е енергийният път, по който вървим.

„Това са всички стъпки и избори, които сме решили да направим. Кармата невинаги е негативна, тя може да бъде и позитивна“, уточни авторът. На въпроса има ли уроци, които са само наши, а не унаследени, Леонис отговори, че освен родова и национална карма, ние отработване и индивидуална карма, която е свързана с личните ни въпроси.

Осъзнаването на кармичните зависимости минава през позицията на Сатурн и на Луната в астрологичната ни карта, както и през правилното тълкувание на влиянието им върху нашия живот. „Сатурн е нашата връзка с обществото. Луната е нашата връзка със семейството. Луната означава много неща – първите седем години, стабилността, връзката с майката и с живота. А връзката с бащата всъщност е връзката ни с любовта“, сподели Леонис.

Как ретроградните планети се отразяват на кармата?

Според автора осъзнаването на уроците на ретроградните планети е много важна предпоставка за щастие в живота на хората, които ги имат в рождената си карта. Познаването на техния характер помага по-добре да разберем близките си и нас самите и по този начин да се научим да обичаме – и околните, и себе си.

Голямата новина на събитието беше, че скоро издателство „Апостроф“ ще публикува следващата книга на Хули Леонис, разобличаваща очевидната скрита истина за емоциите и тайните на Венера. Очаква се премиерата ѝ да се състои на 14 февруари 2020 г.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара