Познавам Мариела Илиева, известна от три десетилетия като Маг Мариела, от 5 години и, признавам си, в трудни моменти й пиша с молба да надникне ясновидски в бъдещето или да ми обясни защо се случва нещо. И отговорите й винаги ми нареждат някой пъзел.

Мариела има, нека ги нарека, паранормални способности. Тя е ясновидец, здравен диагностик, вижда магии и може да ги неутрализира. Може да направи и точен психологически портрет на човека, за когото питаш. Твърди обаче, че хората масово си въобразяват, че имат магии, защото се е превърнало в мода, а реално не е виждала толкова направени магически въздействия.

Търсят я често за изчезнали хора или за въпроси, на които не могат да открият отговор.

Може да общува и с душите на починали, както се уверих сама с покойните си майка и баба. Удивително за мен преживяване, което ми донесе голямо душевно спокойствие. Твърде лично и интимно е и затова няма да ви разказвам за него, но чух и от мама, и от баба неща, които Мариела не би могла да получи чрез телепатия от моето съзнание. Не съм си го и помисляла, но скептиците именно с подобни неща се опитват да обяснят, че всички ясновидци са шарлатани. Макар че никой още не е обявил, че е развил телепатия. Но да уточня – не винаги всяка душа „се явява“, за татко се получи информация, че е добре, но в друго измерение. Може би вече прероден?

Хората общо взето се делят на три категории. Първите са тези, които вярват, че има ясновидци с връзка с отвъдните измерения, чрез която получават информация. Вторите вярват, но не си признават, защото им се струва някак „откачено“ – те имат суеверия, биха се допитали до човек с паранормални способности, но по-скоро тайничко и донякъде скептично – ще дебнат да хванат нещо неточно. Третите са пълните скептиците, кълнящи се в науката и обективната реалност. Бих ги нарекла млади и наивни души, дори да са много умни хора. Защото дори с разума си човек може да стигне до заключението за безсмъртието на човешката душа. И че всички ние имаме всички отговори, но малцина са се научили да ги чуват.

Не зная как разговорът ни с Мариела започна с взаимни разкази за болести. Тя много уважава лекарите и не изземва техните функции, а само вижда бъдещи и настоящи здравни проблеми и казва на хората какво да правят за да ги решат и какви доктори да търсят.

Самата Мариела ми разказа, че три пъти се е връщала от „онзи свят“.

За връзка с Мариела – 0888800525

И как е на „онзи свят“? Какво се случи?

Да, три пъти бях на онзи свят. Два пъти буквално и веднъж  бях на границата на аудиенция със Свети Петър. Аз съм много скептична към много неща в Библията, защото тя все пак е писана, преписвана и редактирана от хора. Но в нея има и много неща, които са изключително важни. Там се казва: „Трупайте във вас, а не около вас“. Когато втория път умрях – буквално умрях, гледах си тялото отгоре, лекарите се бореха за мен с електрошок, други апарати, аз наблюдавах отгоре и крещях, че съм добре, но никой не ме чуваше. И изведнъж отидох на онзи свят. Има ангели. Има рай. Има обич. Бог е любов наистина. И аз обичах, не знам какво обичах, но обичах. Бях светлина. Искрица обич. И тук беше сакралният момент – трупайте във вас, а не около вас – аз бях аз – с мислите, с чувствата, със спомените си. Не преживях живота си на кинолента. Аз бях аз и аз бях там, и ми казаха неща, които си остават за мен, не ги разказвам, но реално разбрах, че няма край. Само тялото има край в това измерение на този етап. После пак можеш да се родиш в това измерение – нещо не си научил, доучваш се. Бог не прощава само едно – самоубийството, много е важно да се знае. Прощава всичко друго, дори на убийците, но не и самоубийството. Когато си пратен тук, той разполага с душите, значи той прибира душите. А наказанието за самоубийците е, че много бързо се прераждат с някакво страдание, заради което не са в състояние да посегнат сами на живота си отново.

Това, което разбрах на „онзи свят“ е, че не искам да ме помнят много хора. Искам, отивайки си, от този свят, аз ДА ПОМНЯ.

Това звучи много окуражаващо, но и отговорно. Нека се върна към по-ежедневните въпроси обаче. Мнозина казват, че не вярват, че съществуват с хора с паранормални способности, които могат да надникват в бъдещето и да предсказват някакви неща. Същевременно знам, че при теб идват най-различни хора, включително много известни, управляващи големи бизнеси, държавата и т.н. За какво питат, какво ги вълнува да знаят, от каква консултация имат нужда?

Между богатите и бедните няма разлика, когато става въпрос за умора, объркване, бърнаут. В повечето случаи хората с бизнес идват, за да могат да си стиковат плановете за следващите месеци или години, дали да предприемат някоя кардинална стъпка и промяна. Мнозина се разочароват, когато кажа категорично не, но добавям, че животът си е техен и имат пълното право да решават сами. От много години се научих да не се налагам и да не се ядосвам, ако някой не ме чува и после страда.

Повечето от хората, които управляват, не идват да питат как да вземат решения за народа, а за да се опитат да оправят личния си живот. В този живот пред болестта, любовта и смъртта всички сме равни. „Защо страдам? Защо децата, на които предоставям цялото богатство на света не ме уважават?“ Как да те уважават – те имат ли спомени с теб? Ти си се превърнал в човека, който плаща, който изисква, който поставя условията. Тези деца имат респект, страх, но нямат връзка с теб, нямат обич.

Обикновените хора, които идват, са уморени, изтощени, апатични. Честно казано, мислех си, че покрай ковид пандемията ще видя смирение, осъзнатост. Ще станат по-благи, ще приемат, че всеки от нас може да си тръгне от този свят много бързо. Забелязвам точно обратното.

А защо се случва така?

Много мислих и осъзнах, че когато хората са на ръба, стават агресивни – всички смятат, че разбират, че могат, че знаят. Може би именно идеята, че всеки може да си отиде от този свят във всеки момент ги накара да смятат, че могат да си правят каквото си искат, да се държат както си искат. Агресията става все повече. Може би защото мнозина губят връзка с душата си, интересуват се от това да си купят скъпи неща, да отидат на пътешествие, където да се наснимат хубаво и да се похвалят в социалните мрежи.

Фейсбук, Инстаграм и ТикТок владеят света – обхванали  са всички възрастови групи.  

Да, а след това казват: „Защо на мен не ми върви?“. Защото щастието, любовта, бизнеса, успехите обичат тишината. Има една мъдрост – „С каквото се похвалиш, без това оставаш“. Плановете също обичат тишината.

И с най-близките си ли да не ги споделяме?

Да. Човекът, който истински те обича, ще ти се зарадва, но докато ти споделяш с него, не знаеш дяволът къде си е сложил ухото. Хубавите неща се споделят едва когато станат и с малко хора. Когато искаме да споделим любовта си, радостта, щастието с приятелите си – чудесно е, но дори понякога и приятелите ни могат да ни урочасат.

Ха! А как да се пазим от уроки тогава? С червен конец на китката ли?

Някога, през 1999 г., аз наложих червения конец (смее се). Много хора, включително видни политически личности започнаха да го носят. Червения конец ни пази от уроки и става наш агресивен защитник, когато към нас идва агресия от човек или много хора.

Тъжното е, че могат да те урочасат и от радост, защото са те харесали. Т.нар. „силни очи“. Има един много интересен и лесен метод за предпазване. В една купа слагаш вода, вземаш кибрит, палиш клечката, прекръстваш на кръст водата и казваш: „В името на Отца, Сина и Светия дух“ и хвърляш клечката във водата. Амин. Втора клечка, трета клечка, измиваш си три пъти очите, отпиваш три глътки. Това е идеално.

Отново да кажа – колкото по-малко показваш от живота си, толкова по-щастлив ще бъдеш.

От какво все пак най-много се интересуват хората, които идват при теб?

В последните 4-5 години забелязвам, че не се интересуват толкова от работа, успехи. Фокусите са здравето и разделите. Много модерни станаха разделите в чатове – и от жени, и от мъже. А за две години и половина съм видяла само една направена магия. Като тази магия не беше направена от истински шаман, а провокирана от много заклинания, които са четени в интернет и частично се е получило. Масово се продават книги със заклинания и т.н. Не случайно казвам, че не бива да се четат такива неща, защото невежеството убива. Та за две години и половина съм видяла една магия, но хората са разочаровани от факта, че нямат магия, а имат проблем със себе си. Имат проблем с негативното си отношение, със страховете си, с това, че не правят промени. „Комшията ми е направил магия.“ „Мъжът ми ме напусна заради любовница.“ Не, любовницата не е виновна, мъжът ти те е напуснал, защото е спрял да те обича. Или защото рутината на вашето ежедневие е убила любовта ви. Или твоето мрънкане, или твоите изневери. Имам и такъв случай – не може 11 години да изневеряваш на мъжа си и да искаш съдбата да те обича и гали. Всеки трябва да си знае пътя. Разделям се, защото не те обичам. Макар че хората вече не се обичат по принцип и все търсят някаква магия зад това.

Има бракове, които се сключват по някакви други причини, не от любов.

Да, това е често. „Трябва да родя, защото ми е време“, „Трябва да се омъжа, за да имам сигурност.“. Да де, ама този човек ти не го обичаш. „Да, но той/тя ми гарантира сигурност.“ „Добра партия“. Ако го погледнем от техния ъгъл – няма лошо, практични са. Но от гледна точка на душата – обичта е важна. Все по-важна в свят, в който изкуственият интелект и роботите заемат все по-голямо място.

Твоята специализация е в здравната диагностика. Как се случва това?

Първо улавям енергията на тялото – виждам енергийните меридиани, чакрите, но и самите органи, функцията им. Още от самото раждане има отпечатъци на заболявания и това нещо се носи като информация, като отпечатък върху органи. Възможни предстоящи заболявания. Генетичният код също излиза като информация. Много често, когато изброявам на даден човек какво виждам, той казва: „Ама то нищо здраво не ми остана“. Не, аз казвам, че това е генетичен код, наследственост, която трябва да се следи. Примерно – хипертония, кръвна захар, пикочната киселина. Трябва да се прави профилактика за тези неща. Много често хората сами си създават проблеми, защото не приемат достатъчно вода, течна храна, ядат сухоежбини в движение, нервите им са опънати, почти не спят, пият много кафе, пушат, водят стресов живот, депресирани са, живеят с някого, не защото го обичат, а защото така е редно, оправдават се с децата и т.н. Всичко това си причиняваме сами. Но, другото важно – има жени, които от 7-8 години не са ходили нито на гинеколог, нито на мамолог. Но иначе са се накиприли, лустросали. А тялото? Трябва да се грижим за него. И като кажа – иди на лекар, отговорът е – ми мен нищо не ме боли. Като те заболи е вече късно. Най-често се карам на жените със силикон – не знаеш какво има под него, задължително трябва да се преглеждат редовно. Няма здравна култура, няма хигиена в отношението към теб самия. А за всичко „има магии“, всичко лошо е резултат от „магии“. Разделили сме се – магия. Разболели сме се – магия. Уволнили са ни – магия.

Една жена я бяха излъгали, че има направена магия и я бяха накарали да плати 50 хиляди лева за развалянето й. Представяш ли си? И на мен ми откраднаха профилната снимка от Фейсбук и някой работи онлайн от мое име. Едно момиче ми се обажда и казва: „Откъде да знам, че сте вие, след като вече говорих с вас онлайн.“ Искали са й 7000 лева, казали й, че има направена магия, че ще се разболее, умре и т.н. Аз не работя онлайн, приемам в офиса си вече само в София.

Магията е тайнство, тя се случва с много истински и тежки ритуали, с магическите структури и силите на енергията на слънцето, вятъра, земята. Това е съвършенство, което се учи с години.

Магиите са кодове, доколкото знам. Кой как и кому дава тези кодове?

Да, кодове са. Чудя се как да го обясня. Изначалието. Ние сме кодирани, ние сме пуснати така. Това е знание, което носим от зародиша си, от езичеството, шаманизма. Имаме го заложено. Енергия, код, мисъл, изричане.

Много държа да кажа на всички, които търсят защита. Тя е лесна – молитвата „Отче наш“ – сутрин и вечер. Няма по- съвършена защита от това. Ако имаш сериозен проблем в момента – веднага кажи „Отче наш“.

Отче наш, Който си на небесата!

Да се свети Твоето име,

да дойде Твоето Царство,

да бъде Твоята воля,

както на небето, тъй и на земята;

насъщния ни хляб дай ни днес,

и прости нам дълговете ни,

както и ние прощаваме на нашите длъжници,

и не въведи нас в изкушение,

но избави ни от лукавия;

защото Твое е царството,

и силата, и славата вовеки.

Амин.

Няма по-силна защита от тази молитва.

Християнството отхвърля идеята за магии, за ясновидство. А кой е казал, че ще се роди синът Божи? А защо има Киприянови молитви? Преди две години обявиха, че обучават хора в екзорсизъм във Ватикана. Защо? Екзорсизмът се бори с демоните. А демоните идват от агресията на човека. Ние дърпаме черната материя от космоса. Живеем просто в различни измерения. В този живот сме в това измерение.

Фокусирани сме в това да обличаме добре телата си, а е важно да се грижим и за духа, който пък е предпоставка за здравото и добро тяло. Не можеш да си проклет и да си здрав. Най-важното нещо е добротворството. Светът няма да се оправи, докато човечеството не занули всичко онова, с което парадира – претенции, изисквания. Иска се химическо чистене на душите.

Освен че унищожаваме планетата физически, я унищожаваме и енергийно. Колкото сме по-негативни, толкова повече унищожаваме функционалността на енергията на планетата. Трябват ни добрини.

Трябва да спрат хората да се оправдават с магиите. Макар че магиите съществуват, и родовите карми съществуват. Но и без тях – ако си негативен, непрекъснато упрекваш, обвиняваш, осъждаш, кълнеш, пожелаваш само лоши неща, пак създаваш лоша карма за поколения напред.

Не си ли правим често автомагии?

Да, самокодиране. Мисъл и енергия и директно си програмираме сами негативността. Не работим върху подобряване на съзнанието си. Учените и лекарите изследват ДНК-то, за да търсят начини за подобряването му, но няма как ДНК-то да се подобри, ако съзнанието ни не се промени, начина ни на мислене.

Правим си автомагии, но те може да са положителни. Аз например, когато кажа, че денят ми ще е прекрасен, независимо какво е навън, той е прекрасен.

Много са огорчените хора. Масово се карат за имоти в момента, кълнат се едни други. Много псевдо шамани разделят семейства, роднини, като лъжат, че имат направени магии заради имоти. Няма такова нещо. Но се карат и бият за имоти. А защо? Нищо не отнасяме горе.

Цялата тази агресия и лошотия, която сипем като сняг върху роднини, приятели, партньори – този гняв един път засяга човека, но се връща при нас като бумеранг 10 пъти по-силно и ставаме чудовища. По-добре е да не отвръщаме на чуждия гняв, каквото и да мислят за нас.

Добре, каква е формулата тогава?

Да спрем да критикуваме, да спрем да изискваме. Забелязваш ли, че всички казват „Искам, искам, искам“?

Да кажа нещо и за любовта. Хората искат да бъдат щастливи. Но любовта е тайнство, не е борба. Тая глупава мантра – „Бори се за любовта си“, не бива да съществува. Ако трябва да се боря за нея, значи не е любов. Любовта  трябва да бъде уютна, без претенции, изисквания. Нежност, взаимност, уют, дори в мълчание. Хората трябва да спрат да се лъжат, да си изневеряват, и да се прегръщат повече.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара