2018 ще бъде годината на изпитанието. Ще ни огъва и изисква от нас силни, ясни и категорични действия. Ще провокира неподозирани емоции в самите нас и ще ни разтърсва до самия си край.

Това е изпитание, което цели промяна на емоционалното ни и духовно ниво. Съветвам никой да не се отказва и пречупва пред изпитанията, които 2018 година ще залага на пътя ни. Силна воля, здрав дух, солидни аргументи, които да ни подкрепят, и добър инат са нужни, за да успеем да повишим нивото на издържливост.

Като година за цялата планета, бих казала, че също няма да е лека. Земята ще продължи да се тресе от земетресения и наводнения. Държави без вода ще се радват на пълноводие, а други, с нормален климат,ще трябва да се борят със суша и пожари.  Август месец ще бъде ключов за успеха или неуспеха на цивилизацията.

В областта науката,ще продължат успехите в областта на медицината и технологиите. Ще бъде открит нов вариант за битка с онкозаболяванията.

В политически аспект цялата година ще е трудна и рискова именно поради факта, че четирима лидери ще бъдат на границата на липсващ самоконтрол. Война няма да има.

Съветвам главнокомандващите да наблюдават по-отговорно небето за метеоритни структури.

За България ще започне време на пренареждане на ценностите. Ще се променят позиции в министерските постове. Ще има конфронтации, които, за щастие, ще доведат до добър край. Избори няма да има. Промени относно подобряване на социалния живот в страната ни не се очакват през 2018 година. Ще бъде трудно до 2021 година, когато ще можем да говорим за начало на подем за България.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара