Ако в предишните години Рибите са търсели успех, то сега ще бъдат насочени към активна работа. Защото стопанинът на 2018 година, Жълтото Куче, обича трудолюбивите и упорити личности. Родените под водната стихия Риби могат да постигнат много, ако спрат да плуват по течението.

Хороскопът ги съветва още от 16 февруари да се сприятелят с Кучето, за да постигнат успех по-бързо от конкурентите. Още повече, че имат талант, а съществуват и предпоставки.

Безплатен натален хороскоп 

Хороскопът обещава за Рибите

перспективна работа с творчески елементи.

Рибите ще се хвърлят с главата напред в тези сфери на дейност, които са им по душа. От тях може да се получат страхотни литературоведи, художници и актьори. Нищо чудно, нали Рибите са покровителствани от Нептун, който придава вдъхновение, ентусиазъм и помага за развитието на способностите в изкуството.

През март 2018 година Рибите ще успеят да се изявят в рекламния бизнес. За тях ще разберат някои известни и влиятелни личности. Благодарение на подкрепата на Земното Куче, Рибите ще успеят да намерят допълнителни доходи в интернет, да пишат статии и да се прославят в целия свят.

През април и май Рибите ще станат едни то най-състоятелните хора на планетата. Хороскопът за 2018 година им предсказва море от покровители и обожатели. Личният живот ще заискри с ярки цветове, дарявайки

романтика и страстни пориви.

Хороскопът препоръчва на тези, които имат семейство, да не се отдават на флиртове и да не търсят извънбрачни връзки. Най-добре е да изгладят отношенията със съпруга/та, по-често подарявайте цветя и организирайте вечеря на свещи.

С роднините Рибите ще имат чудесни отношения, ако не се взимат под внимание дребните спорове на битова и жилищна основа. Лятото на 2018 година Кучето ще ви помогне да решите домашните и юридическите си проблеми. Още през септември Рибите ще могат да се преместят в по-просторен дом. Вземете в ръце всички дизайнерски и ремонтни въпроси.

Хороскопът не съветва самотните Риби да „въртят“ любов едновременно с няколко ухажора. Защото по този начин вие самите ще се объркате. По природа Жълтото Куче е вярно и препоръчва на Рибите да направят избор за любовта на човек, който им е близък по дух и по интереси. Тогава е вероятно да помислят и за сватба през 2018 година, и за раждането на потомство.

Хороскопът предсказва на Рибите успех в работата през есенния период. Вие ще успеете да изградите делови връзки така бързо, че още в края на ноември да преумножите капитала си. Но Рибите не трябва да се лакомят за милиони. През 2018 година бъдете доволни от това, което имате, тогава ще запазите финансите си и няма да изпаднете в криза. Талантливите Риби ще бъдат забелязани и във висшите кръгове, което ще им даде повече увереност и ще им помогне да разширят хоризонтите си.

Хороскопът съветва Рибите да се замислят сериозно за отпуска през декември. Ако решите да го прекарате у дома си,  то ходете често на ледената пързалка да покарате зимни кънки и се разхождайте в парка. Може и да си купите билет

и да се отправите към топлите страни.

Такава почивка през зимата е особено приятна. За работата няма да има поводи да се ядосвате, конкурентите ще се предадат.

Хороскопът за 2018 година предсказва на Рибите много нови и интересни срещи. Вие ще бъдете общителни и инициативни във всичко, с което се заемете. Ергените ще започнат любовен роман в службата, който ще се окаже продължителен и страстен. Кучето дори няма да се учуди, ако Рибите през 2018 година встъпят в брак със своя началник. Във финансов план всичко ще бъде превъзходно, затова правете бюджета и организирайте грандиозен шопинг.

Хороскопът за 2018 година предсказва на Рибите дребни проблеми в колектива и при общуването с ръководството. Но тук те сами са си виновни, защото не са могли да замълчат, когато е било нужно, и са се „покрили“, когато е имало нужда да помогнат. Семейните раздори могат да разклатят нервната система на Рибите и да прекратят отношенията със съпруга/та. Затова пък самотните ще срещнат своята втора половинка и дори няма да си спомнят за предишните си връзки.

Хороскопът предсказва многобройни жалби относно наследство и решаване на проблеми на възрастни роднини. Но Рибите няма да могат да откажат помощ на близките си хора. Кучето ще бъде на ваша страна във всичко, затова не робувайте и не се стремете да доказвате своето мнение. Възможен е финансов доход от човек, който отдавна не е равнодушен към Рибите. Богатият покровител ще стане истински приятел, а също и ще помогне да направят главозамайваща кариера. През декември за Рибите са предвидени много изненади, затова не трябва да губят вяра в собствените си сили и таланти.

Любовен хороскоп

Любовният хороскоп за 2018 година обещава на Рибите много ярки срещи и доста красиви романи за периода февруари – юли. Важно е да не бързате с изводите си за новия/та избраник/ца. Рибите са длъжни да се вслушват не само в гласа на сърцето, но и на разума. Защото на тях им е присъщо да витаят в облаците и да идеализират партньора. В някои двойки често ще възникват конфликти и претенции по адрес на съпруга/та. Старайте се да не докарвате нещата до развод и делене на имущество.

Хороскопът съветва Рибите заедно със съпруга/та да започнат някакво общо дело. Семейният бизнес може не само да подобри отношенията, да придаде увереност в бъдещето, но и да увеличи бюджета. За Рибите е важно точно да знаят кой и какво точно изисква от тях. Кучето препоръчва да предявявате по-малко претенции към любимия човек.

Иначе скандалите и раздялата са неизбежни.

Хороскопът подсказва на Рибите, че дори и незначителна романтична среща може да прерасне в трайни отношения. А някои от Рибите могат да разберат доста нови и малко приятни детайли за своя/та избраник/ца. Самотните Риби през 2018 година могат да срещнат своята съдба по време на пътуване, затова не трябва да се ограничавате да пътувате и да правите запознанства. Много ще възстановят отношенията с любим човек, с когото са се разделили в годината на Червения Петел.

Семеен хороскоп

Хороскопът съветва Рибите да пазят любовта и да ценят семейството. Ако проявявате нежност и бъдете отстъпчиви, то отношенията ще станат още по-устойчиви и искрени По-малко отклонявайте погледа си „в страни“, за да не навредите на семейството и на самите себе си.

С роднините си Рибите също трябва да бъдат сдържани и грижовни. Разбира се, че вашият дом е вашата крепост, но никога не пречи да се посъветвате с близките си хора. И още нещо – канете ги по-често на гости. Земното Куче ще се постарае да направи всичко така, че Рибите да запазят семейството си и топлите отношения с домашните. Общи интереси и възгледи за живота – ето към това трябва да се стремите.

Семейният хороскоп за Риби за 2018 година предсказва приятелска и спокойна атмосфера у дома. Вие сами ще положите всички усилия, за да добавите в обстановката позитивизъм, слънце и веселие. Жълтото Куче препоръчва на Рибите да се подготвят за среща с детенце, което ще се появи на бял свят в края на 2018 година. Но не трябва да се лишавате от дребните радости и удоволствия. А, ако се появи възможност да пътешествате, не се отказвайте от нея. Между другото,

Кучето ще подари семеен автомобил на Рибите.

Хороскопът за Риби препоръчва да избягвате споровете и конфликтите в семейството. Защото от вашата мъдрост и търпение ще зависи много. Ако избухне скандал, старайте се първи да търсите помирение. В средата на 2018 година при Рибите могат внезапно да пристигнат роднини от далече. Действително се гответе за среща.

Здравен хороскоп

Здравният хороскоп съветва Рибите да се наспиват нощем и да спазват щадяща диета. И едното, и другото ще се отрази благоприятно на общото им здраве и настроение. Кучето настоятелно препоръчва Рибите да оставят пушенето.

През 2018 година не ви застрашават инфекции, простуди и депресии. Дори няма да се сетите какво е това. Жълтото Куче ще пази вашето здраве, но не забравяйте да провеждате закалителни процедури и да спазвате хранителен режим. Ако усетите, че сте качили килограми, бързо влизайте в спортната зала или в плувния басейн. Ако Рибите намалят употребата на сладко и тестено, то бързо ще се отърват от излишните килограми.

Хороскопът препоръчва Рибите да намалят физическите натоварвания. Пожалете гръбначния си стълб. В годината на Земното Куче особено полезни за Рибите ще бъдат заниманията с йога, медитация, масаж и дихателни упражнения. Слушайте често класическа музика, запишете се на танци и се отпускайте. Изгонете от себе си мрачните мисли, те имат свойството да се материализират.

Хороскопът предупреждава за обостряне на някои хронични заболявания. Затова трябва често да правите изследвания при личния си лекар. Не е нужно да се страхувате от болници, защото в противен случай точно в средата на лятото ще попаднете в там. Ако Рибите се хранят с мярка, изключат интимните съблазни и започнат да тичат сутрин, то Кучето няма да позволи дори да кихнат.

Кариерен и финансов хороскоп

Кариерният и финансов хороскоп за 2018 година предсказва за Рибите отлично финансово положение. Ако осъществите творческите планове в живота, то вие ще получите приличен хонорар за своите проекти. Съществува възможност да изградите топли отношения с шефа и колегите. Особено ако Рибите имат намерение да се изкачат нагоре по кариерната стълбица. Само не се включвайте в авантюри и не рискувайте спестяванията си, тогава ще запазите материалните ценности до края на 2018 година.

Хороскопът обещава на Рибите финансови разходи, свързани със семейството и битови ангажименти. Но ако вие се трудите заедно със съпруга/та, то лесно ще се отървете от кризисната ситуация. През 2018 година Рибите трябва да бъдат практични в придобивките и да изключат покупката на скъпи вещи за интериора. Но, ако вие намерите допълнителна работа, то можете да си позволите всичко, което душата ви иска.

Хороскопът предсказва на Рибите успех в личния бизнес и значителни доходи през пролетта и лятото. Възможно е да отворите магазин, кафе или някакъв бизнес зад граница. Тогава, в годината на Кучето, можете без страхове от банкрут, да си купите дом, автомобил и дори вила на морето.

Хороскоп според годината на раждане

Риби – Плъх

През 2018 година на Риби-Плъх им предстои да постигнат много, както в кариерата, така и в любовта. Всичко, което сънувате и мечтаете, ще видите и наяве. Кучето обещава не само съдбоносна среща, но и пищна сватба. Само предварително решете кое за вас е важно – приятелите и развлеченията или семейството и децата? Риби-Плъх през 2018 година видимо ще забогатеят, затова не жалете пари за себе си, за домашния си интериор и за близките си.

Риби – Бик

Хороскопът за 2018 година предсказва на Риби-Бик силна интуиция и възможност да предсказват. Всичко това ще им позволи да изобличат недоброжелателите и конкурентите, а също и да намерят „скрито имане“. Риби-Бик ще поразят околните със своята невероятна издръжливост и търпение. Това ще се отрази особено ярко на личния живот, макар че никога няма да бъде излишна доза сантименталност. През 2018 година много от родените под този знак ще танцуват на собствената си сватба.

Риби – Тигър

Хороскопът за 2018 година предсказва на Риби-Тигър не просто нова, а и достатъчно висока длъжност. Наистина, скоро ще ви доскучае да седите на стола и да раздавате указания на подчинените си. Родените под този знак ще се чувстват отлично със своите финанси. Вие дори ще се объркате при пресмятането на собствените си пари. В любовта Риби-Тигър е съвсем ясно, че няма да останат сами, защото тяхното природно обаяние и магнетизъм няма да останат незабелязани. Важно е да не тичат след идеала.

Риби – Заек

Риби-Заек през 2018 година ще успеят да подпишат такива договори и да сключат такива сделки, че дори и най-богатите хора в света да им завидят. Във вас ще се събуди дарбата на бизнесмени и предприемачи, затова се заемете с осъществяване на собствена дейност. Риби-Заек ще преуспеят в много финансови дела, което ще се отрази благоприятно на любовните отношения. В семейството също всичко ще бъде прекрасно, защото няма да имате поводи за разногласие със съпруга/та.

Риби – Дракон

През 2018 година на Риби-Дракон може да пожелаем „меко приземяване“, а също и да се пазят от користни хора и конкуренти в бизнеса. Няма всичко да е гладко, но вие сами творите съдбата си. В любовните дела ще има и радост, и разочарования. Ако решите да започнете извънбрачен роман, то след това не съжалявайте, че съпруга/та си е събрал/а багажа и е заминал/а. Относно финансовите дела – възможни са авантюри с нечестни партньори. Запазвайте спокойствие във всяка ситуация.

Риби – Змия

Хороскопът за 2018 година съветва Риби-Змия да не крият своите таланти от околните. Защото съществуват всички шансове да се прославите и да реализирате старите си планове. Кучето лично ще запознае Риби-Змия с влиятелни хора, ще им даде техните координати. Ако смените работата си, то ще бъде, защото ви е „по душа“. Ако решите да почивате, направете го само в екзотични курорти. Изобщо, всичко е възможно, ако Риби-Змия не се паникьосват при среща с препятствия на пътя си.

Риби – Кон

Хороскопът за 2018 година на Кучето предсказва на Риби-Кон невероятен период, когато е възможно, най-накрая, да разширят жилищната си площ, да си купят нова кола и да тръгнат на пътешествие. Важно е да не забравят от време на време за работата. Защото парите не падат от небето, за съжаление. Макар че постъпленията по сметката ще бъдат редовни. Любовният роман ще се превърне в здрав брак, а към олтара ще ви поведе самия стопанин на годината – Земното Куче.

Риби – Коза

Хороскопът за 2018 година предсказва на Риби-Коза завистливи погледи и машинации от страна на враговете. Но не се страхувайте! Кучето е на ваша страна и е безсмислено вие да се сражавате, оставете всичко на него. Интуицията ще ви помогне да пресметнете действията си на хиляда крачки напред, дори и с дребните детайли. Само не прекалявайте с магичните средства, защото ще навредите на самите себе си. Риби-Коза не трябва да посвещават в любовните си истории дори роднините. Само да не забравите да ги поканите на сватба.

Риби – Маймуна

В годината на Кучето, родените под знака Риби-Маймуна ще изпреварят дори стопанина на 2018 година в преследването на важните дела. Вие имате толкова много сили и енергия, че всички проблеми ще ви сторят нищожни. Ако се появи желание да напуснете скучната си работа, то дерзайте! Риби-Маймуна няма да останат без изгодни предложения и финанси. В личния живот всичко ще бъде безоблачно и ясно, затова вземете избраника си под ръка и тръгвайте към гражданското. Кучето вече се е погрижило за халките.

Риби – Петел

През 2018 година Риби-Петел ще бъдат безумно щастливи, че изобщо са се родили. Тях ги очаква страшен късмет, практически във всички начинания. С парите всичко ще бъде благополучно, като част от сумата Риби-Петел ще пожертват за благотворителен фонд. За да постигнат целите, родените под този знак, трябва да живеят и работят в мегаполис. Не забравяйте да вземете със себе си и любимия човек.

Риби – Куче

Представителите на знака Риби-Куче през 2018 година така тясно и за дълго ще се сприятелят със стопанина на годината, че дори леко ще си омръзнат. Помнете, твърде рано е да си почивате на лаврите, трябва упорито да се заемете с работата и кариерата си. Много от желанията ще сбъднат така бързо, че Риби-Куче ще ахнат от изумление. Нов дом, модни дрехи, кола, сметка в банката … изобщо няма да се наложи да тъгувате. Дори в любовните дела, ще срещнете онзи/онази, които сте виждали само в красивите си сънища.

Риби – Глиган

Хороскопът за 2018 година обещава на Риби-Глиган много изненади, събития и ярки срещи. В такъв неприятен кръговрат вие отдавна не сте попадали, затова се постарайте да се приспособите, но не се претоварвайте. Жълтото Куче ще бъде надежден покровител на тези Риби-Глигани, които се трудят и не се оплакват от нищо. Има възможност да започнете да изучавате нова специалност. А в семейния живот запазете търпението си, иначе „лодката ще се обърне“, а половинката ще си събере куфара.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара