Хороскопът за януари 2018 година предсказва ярки промени в различни сфери на живота за всеки зодиакален знак. Може да очаквате изненади, добри новини и финансово благополучие.

Когато Червеният Петел изкукурига за довиждане, покровител на новата 2018 година ще стане Жълтото Куче.
Желателно е в началото на годината да направите инвентаризация на мислите и на предишните си постъпки. Хороскопът съветва бързо да планирате делата си и смело да тръгнете към набелязаните цели. Но в началото трябва да завършите започнатата работа, за да може да осъществите надеждите и грандиозните си идеи.

Важното е през 2018 година да не мързелувате. Ако бъдете упорити и инициативни, то всяка работа ще ви бъде „по мярка“. Не пилейте позитивното настроение, което сте имали в годината на Огнения Петел. Ако се трудите ще можете да укрепите материалното си положение.

Астрологичната прогноза през януари 2018 година обещава енергия и сили, които трябва да използвате за добри цели. След празниците е възможно незначително спадане на силите, но това е само временно състояние. Най-добре е да изключите спиртните напитки и да сложите акцент на диетичното хранене. За да не попаднете в лапите на депресията трябва да гледате на живота по-оптимистично. Хороскопът не ви съветва да се вглеждате в миналото.

Хороскопи за 2018 г. за всички зодии 

Овен

Хороскопът за януари обещава на Овните суетно и наситено на събития време. Възможно е енергията на Слънцето и Марс така да влияят на вашата енергетика. В личния живот Овните няма да скучаят, ще имат много обожатели/ки. Но, ако отдадете предпочитание на един/една, то няма да съжалявате за това. Време е самотните Овни да се замислят за сериозни отношения. За да не ви подведе здравето, трябва да вземете карта за басейн или фитнес.

От януари за Овните ще започне напрегнат, но едновременно с това динамичен период. Благодарение на енергията на Слънцето и Марс, вие няма да останете без активна и доходна работа. Защото вашата стихия е на Огъня, а това означава, че няма да се наложи да скучаете при никакви обстоятелства.

Хороскопът предсказва за Овните много приятни събития, удачни моменти в кариерата и радостни изненади в любовта. Още повече, че Червеният Петел още не е предал окончателно управлението на Жълтото Куче. Той, както и по-рано, ще се погрижи и ще помогне на Овните във всички направления.

Планетата Уран ще способства ярки промени в живота на Овните. През януари 2018 година се очакват предостатъчно непредсказуеми ситуации. Трябва да бъдете внимателни и да не прибързвате с решенията. Уран ще изпълни Овните със сила на волята, независимост и свободолюбие. Желателно е да се развивате вътрешно, учете и се стремете към укрепване на позициите в професионалната сфера. Хороскопът не изключва Овните да бъдат временно агресивни, безпринципни и непристъпни в общуването. През 2018 година могат да възникнат трудности по отношение на адаптацията.

Хороскопът за януари съветва Овните да не държат за себе си идеите си, а смело да ги претворяват в работата. Има възможност да укрепите авторитета си в обществото и да натрупате знания. В средата на януари Овните ще се заемат с нещо кардинално ново, ще започнат да мислят логично и самостоятелно да приемат важни решения.

В началото на 2018 година Овните ще станат чувствени и сантиментални, което изобщо не е характерно за тях. Ще им се иска разумно да подхождат към всичко, което по-рано им се е струвало незначително. Хороскопът препоръчва на Овните по-често да се вслушват във вътрешния си глас, а не в моментните желания и страстните си пориви.

През януари Овните ще успеят да постигнат небивали висоти в кариерата, ако станат упорити и целеустремени. Важно е да не губите вяра в себе си и в собствените си сили. Успехът ще се усмихне на Овните в приятелските и в любовните отношения. Само сами взимайте решения, когато въпросът се отнася до избора на спътник/ца в живота. Съветите на роднините могат да повлияят негативно, затова се ръководете от своите принципи.

Хороскопът е приготвил за Овните много интересни неща. Но е важно да не забравяте за „шестото“ си чувство, което в този период ще бъде обострено. Без излишни съмнения използвайте в работата си качества като инициативност, амбициозност и настойчивост. Помнете, че както работите през януари, така и ще живеете цялата година.

На 2 януари 2018 година ще има пълнолуние, затова Овните в този период не трябва да започват нови дела. Трябва да прекарвате повече време в обкръжението на роднини, не се конфронтирайте и бъдете миролюбиви. Психическото състояние в този период е нестабилно, затова Овните трябва да бъдат по-внимателни и отстъпчиви към близките си хора.

На 17 януари 2018 година е новолуние, затова хороскопът не съветва Овните да сключват договори, да подписват документи и да планират далечни пътувания.

Хороскопът препоръчва на Овните да се вслушват в организма си, за да изключат сериозни заболявания. Желателно е да не се занимават с тежък физически труд, а да изпълняват лека и рутинна работа. Ако има възможност, през януари Овните трябва да съберат положителна енергия и пълноценно да си починат.

През януари пред Овните ще се открият нови хоризонти, затова ще им бъде по-лесно да постигнат реализация на замисленото. Тези които започнат собствен бизнес ще намерят достойни партньори и ще подпишат сделки. Съвещанията и преговорите ще бъдат на високо ниво, така обещава хороскопа. Само трябва да бъдете емоционално сдържани, за да не навредите на собствената си кариера и да не развалите добрата си репутация. Внимателно изказвайте своите мисли и съображения, особено в обкръжението на влиятелни хора.

В семейния живот Овните трябва да станат по-разкрепостени духовно. През януари може да възникне раздор в някои двойки, заради съперник/ца. Хороскопът препоръчва да Овните да избягват извънбрачните флиртове, иначе разводът е неизбежен.

В началото на годината Овните трудно ще намират време за общуване с приятели и за развлечения. На тях хронично няма да им достига времето, защото хороскопът за януари 2018 година предсказва много работа. Понякога ще се наложи до късно да остават в офиса. Но именно усърдието и трудолюбието ще донесат на Овните през януари приличен доход. Постарайте се тактично да обясните на близките си, че вашата активна дейност е насочена само за благото на семейството и за укрепване на финансите.

Хороскопът обещава на Овните добро здраве. Но за целта е необходимо да нормализирате храненето и при необходимост, след бурните новогодишни празници, да се оставите на диета. Възможно е отравяне, заболяване на стомаха и срив на кръвното налягане. В средата на януари Овните може да се простудят, да заболеят от ангина или бронхит. Причина за това ще бъде сринатия имунитет и контактите с хора, които вече са болни. Ако през януари не се лекувате добре, то болестта ще премине в хронична фаза.

През януари 2018 година Овните не трябва да пестят пари от собственото си здраве. Ако нещо сериозно ви притеснява, то е по-добре да се изследвате в клиника. На енергичните Овни с лекота ще им се удава тежката физическа работа. Силите им ще стигнат за всичко, но не прекалявайте. Бъдете активни в спортната зала или на вилата. Хороскопът за 2018 година съветва Овните в началото на годината да ходят повече пеша, да излизат сред природата и да общуват с позитивни хора. Ако посрещате всеки ден с усмивка, то настроението ви ще бъде слънчево.

Хороскопът съветва Овните да отделят внимание на нервната система. По-малко се ядосвайте и по-малко се дразнете от околните. Тогава никакъв стрес и депресия няма да ви „тушират“ през януари 2018 година. Слагайки акцент върху режима на хранене, Овните ще се отърват от излишните килограми и ще бъдат винаги стегнати. Дори и да не се занимавате с конкретен спорт, то не мързелувайте, а сутрин правете гимнастика. Кросовете и закалителните процедури също ще бъдат от полза за Овните в годината на Земното Куче. Можете да участвате в съревнования, да ходите на походи и активно да почивате с приятели. Важно е, че всичко това ще носи радост на Овните, а няма да изглежда като задължение. Създайте си правила – лятото – плуване и волейбол, а зимата – сноуборд и кънки. А, за да не се простудяват често през зимата, хороскопът препоръчва Овните да се закаляват през лятото.

Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година обещава на Овните отлично положение на финансите, а също и нова сфера на дейност. Вашите доходи ще се преумножават ден след ден, което ще ви позволи да чувствате повече самоувереност. Овните могат да вложат част от средствата в свой бизнес или да ги сложат на лихва в банката. Още повече, че добрата интуиция на Овните няма да ги подведе през януари 2018 година. Единственото от което трябва да се откажат, това е подписването на документи, отнасящи се до недвижимо имущество. Тук вие може да се сблъскате с хора, които лъжат и могат да ви обвинят в противозаконни действия.

Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година е запазил няколко практически препоръки, които Овните трябва да следват в трудните моменти. Например: бъдете практични и пестеливи в покупките. Излишните харчове ще нанесат сериозни проблеми за вашето материално положение.

Ако Овните решат да купят нещо скъпо, то е нужно непременно да се уверят в доброто качество на продукта. Ако през януари 2018 година вие не се поберете във финансовите граници на позволеното, то ще можете да си позволите много напред, през цялата година. За да направят кариера, Овните трябва да жертват личното си време и почивката си. На тази основа могат да възникнат конфликти с домашните.
Работната обстановка ще зарадва Овните и ще ги вдъхнови за грандиозни постижения в професията. Още повече, че от страна на началството ще се изсипят комплименти и думи на одобрение. Хороскопът за Овните обещава в края на януари 2018 година бонус към заплатата. От конкурентите може да не се страхувате, но за отношенията с роднините ще се наложи да се притеснявате. Близките хора ще недоволстват от това, че вие прекарвате повече време с колегите и бизнес партньорите си, а не с тях.

Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година предсказва на Овните много интересни и перспективни предложения за работата. Помнете, че, ако се откажете от тях, след това ще съжалявате. Но и не трябва да бързате с решенията. Овните трябва да премислят всичко, до най-дребните детайли, преди да дадат съгласие за сътрудничество или да се решат на индивидуална дейност.

През януари 2018 година на вас ще ви бъде нужно не само усърдие, но и съобразителност. Ако сте решили да се заемете с комерсиална дейност, то бъдете безкрайно внимателни. Тези сделки, които на пръв поглед се струват на Овните изгодни, могат да се окажат неуспешни и нерентабилни. За важните преговори и командировки през януари 2018 година трябва внимателно да се подготвите.

За да предразположат към себе си хората, които обичат, Овните през януари 2018 г. трябва да станат по-решителни и очарователни. Тяхната цялостна природа ще привлече вниманието на достойни обожатели. Любовният хороскоп за януари 2018 година предсказва на Овните приятна почивка в обкръжението на семейството. Това не само ще укрепи отношенията с избраника/избраницата, но и значително ще разнообрази семейния живот. Не трябва да забравят за възпитанието на децата и за общуването с възрастните роднини. Много съпрузи през януари отново ще усетят яркото чувство, което някога ги е сближило. Овните ще се убедят, че „меденият месец“ може да се повтори, а не да си спомнят с тъга за него.

В средата на януари 2018 година на Овните им предстои да направят много, за да укрепят съюза с партньора/ката. Не се стремете да разбирате необятното и не бързайте с изводите, дори и ситуацията в семейството да се нажежи. Хороскопът съветва Овните, в трудни психологични моменти, да споделят повече с любимия човек, а не да се затварят в себе си. Тогава отношенията ще станат по-доверителни.

Любовният хороскоп за януари 2018 година е приготвил за Овните много интересни запознанства, които ще оставят в душата им незабравима следа. Някои срещи ще прераснат в голямо и искрено чувство. Важно е, Овните да не се залъгват сами себе си, а да бъдат открити за любовта и взаимното разбирателство. Не трябва да ревнуват избраника/избраницата без видима причини, а също така се опитайте да се поправят. Иначе през януари 2018 година Овните може да се разделят с човек, който са обичали с цялото си сърце. Бъдете тактични и сдържани, за да запазите страхотните отношения. Нежността и грижите за възлюбения/възлюбената няма да мине незабелязано, защото всичко ще се върне преумножено при Овните.

Самотните Овни през януари 2018 година имат всички шансове да срещнат любимия човек. Ако вие самите сте отворени за чувства, то те няма да ви заобиколят. Хороскопът обещава на Овните романтични отношения, които ще прераснат в устойчив брак. Само от вас зависи какви планове и решения ще вземете в началото на 2018 година. Очарователните Овни ще бъдат така привлекателни и харизматични, че без проблеми ще си намерят спътник в живота. Но разберете, че повишената ви взискателност може да ви навреди. Не се опитвайте да идеализирате партньора/партньорката и да го/я критикувате пред околните.
Според любовния хороскоп за януари 2018 година Овните трябва да избират между любовта и кариерата. Ако изборът ви се спре върху любовта, то в края на годината е възможно да узаконите отношенията си. А, ако на първо място поставите кариерата, което е по-вероятно за представителите на този знак, то е най-добре да забравите за своите чувства и отношения. Съществува голяма вероятност работодателят да ви изпрати на далечна, задгранична командировка или преместване в друга страна с перспектива за по-висока заплата.

Телец

На Телците им предстоят домашни и битови неприятности. Във финансовата сфера няма да има проблеми, но те могат да се появят, ако пръскате парите.

Астрологичната прогноза за януари 2018 година съветва Телците да разпишат бюджета за месеца, за да не се окажат в кризисно положение. В любовта е нужно да повишите самооценката си, за да предизвикате интереса на човека, когото харесвате. Но и най-накрая се заемете със спорт, за да може през пролетта да поразите всички със стройната си фигура.

Хороскопът обещава на Телците домашни проблеми и суетене в службата. Предстои ви самостоятелно да решавате битови и финансови проблеми, които са останали още от годината на Червения Петел.

Ако Телците не се справят с всички предстоящи проблеми, то депресията им е в кърпа вързана. Желателно е през януари 2018 година да повишите самооценката си и да се изолират от рутинните и безполезни дела. В краен случай търсете подкрепа от роднините и приятелите си.

По характер Телците са добродушни и чувствителни, каквито отчасти ги правят планетите Венера и Луна. Благородството не ви отнема, но се старайте да гледате реално на живота. Стопанинът на 2018 година, Земното Куче, съветва Телците да бъдат енергични, когато се отнася до работа. А, ако се бавите, то препятствията на пътя към достигане на целите са неминуеми. В емоционален план трябва да бъдете сдържани, за да избегнете разправиите и конфликтите.

Хороскопът предсказва на Телците много добри изненади. Вие трябва да правите уверени крачки към успеха, а също и да не се страхувате от нововъведенията. Всичко най-интересно за Телците предстои, затова не трябва да се затваряте в себе си. През януари 2018 година трябва да бъдете разумни и оптимистични, тогава успехът ще мине на ваша страна. Преди да вземете бързо решение, премислете сто пъти. Телците трябва да уловят момента, когато вдъхновението ще им помогне да станат целеустремени и упорити в делата.
Свободната и независима натура на Телците ще им позволи напълно да изменят много сфери на живота. Само не бързайте да се вините за грешките. През 2018 година хороскопът съветва да не забравяте за тези, които много пъти са ви помагали да излезете от трудни ситуации. Възможни са както дребни, така и крупни придобивки – кола, дом или вила.

Телците трябва по-често да се виждат с приятели, да се запознават с хора и да установяват делови контакти. Ако през януари 2018 година се заемете с нови дела, с хазартна страст, то сами ще осъзнаете, че сте способни на грандиозни постижения. Не се страхувайте да вървите по своя път, особено, ако той е правилния. Ако Телците не мързелуват, то много бързо ще постигнат желаните резултати.

Мъжете Телци, в началото на годината, ще бъдат весели, бодри и дейни. Много ще ги привличат приключенията и любовните авантюри. Не пестете време за почивка и общуване с приятни хора. Хороскопът за януари 2018 година обещава на мъжете Телци красив роман с жена, която отдавна познават. И, ако вие сте семеен човек, този лекомислен флирт няма да навреди на отношенията ви със съпругата. Но помнете, че парите за подаръци и ресторанти ще бъдат доста, а Телците правят отчети на финансите.

Жените Телци през януари ще имат много грижи по дома и децата, няма да имат време за почивка и веселие. Но, ако си поставят цели, то могат да си намерят добра допълнителна работа и да подобрят финансовото положение. Трябва да се отнасят внимателно към храната. Хороскопът за януари 2018 година съветва Телците да обръщат внимание на срока на годност на продуктите, възможно е отравяне.

Ако Телците вече са се отказали от вредните навици и се занимават със спорт, то не трябва да се тревожат за своето здраве и самочувствие. Хороскопът за януари 2018 година предсказва на Телците страхотно време – енергично и ярко на събития. Важно е сутрин да тичате, да правите гимнастика и да закусвате добре. Желателно е да започнете занимания във фитнес зала, за да махнете излишните килограми и да укрепите мускулите на гърба. Но, ако Телците, както и по-рано пушат, хранят се през нощта и пренебрегват физическите занимания, то през януари 2018 година ще им се наложи често да тичат до лекаря.

Разберете, че ако игнорирате елементарните профилактични мерки, може сериозно да се разболеете. Особено, ако Телците имат слабо сърце и хронично заболяване на стомаха. Ако през януари 2018 година се появи учестено сърцебиене, повишено кръвно наляга и болки в гърдите, то бързо трябва да се отидете в болница. Само след като ви направят основни изследвания, ще ви поставят диагноза и ще ви назначат лекарствена терапия.

Хороскопът е подготвил за Телците няколко мъдри съвети. Важно е да не рискувате своето здраве, приемайте витамини и закалявайте организма си дори и в студените сезони. През януари 2018 година Телците трябва да посетят стоматолог. Ако сте изоставили зъбите си до степен, че е време да поставяте коронки, то обвинявайте само себе си за това. Но, дори и зъбите ви да са здрави, профилактичния преглед или избелване на емайла, няма да попречат.

Хороскопът препоръчва на Телците в началото на годината да се погрижат за своето психическо състояние. Ако вие често нервничите и не можете да контролирате своите емоции, то запишете се за преглед при лекар специалист. Само не се опитвайте сами да се лекувате и да гълтате успокояващи таблетки. За укрепване на нервната система са полезни плуването в басейн, сауната, спортните игри и медитацията. Ако през януари 2018 година Телците се научат да управляват настроението си и да организират културния си отдих, то никакви болести няма да ги заплашват.

Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година предсказва за Телците дребни затруднения в материалната сфера. Но, ако вие се справите с тях в началото на годината на Кучето, то ще станете по-уверени и по-оптимистични. Понякога Телците може да рискуват, ако това го изискват обстоятелствата. Малко авантюризъм и хазартност през януари 2018 година също няма да попречат. Ако в работата си вложат нови методи, то скоро те е дадат отлични резултати. Много Телци рязко ще сменят не само работата си, но и професията. Ако се появят възможности, започнете да учите или се преместете в друг град.

Телците, родени през април, през януари 2018 година трябва да оставят настрани всякакви предразсъдъци и да станат амбициозни. Още повече, че съдбата ще им даде възможност за издигане по кариерната стълбица. Важно е да не бързате да влагате пари в начинание, което предварително ще ви се стори подозрително.

Хороскопът за Телците, които са родени в първите десет дни на май, е подготвил доста подаръци. Ако се окажете на нужното място в обществото, с нужните хора, то не изпускайте момента да проявите своите таланти. Ще заработите добра сума. Започнете свое дело и действайте според ситуацията. Правейки десет крачки напред, Телците през януари 2018 година ще успеят да „разбутат“ конкурентите и да докажат своя истински професионализъм.

Ако Телците са се появили на бял свят между 11 и 20 май, то те трябва да бъдат упорити в работата. Трябва да знаете, че дори и дребните грешчици ще бъдат пагубни за вашата кариера. Хороскопът съветва да укрепите авторитета си, да докажете на дело своите способности, а също и винаги да бъдете в курса на последните новини. Телците трябва да бъдат пестеливи с парите, дори и да сте натрупали милиони.

По време на Новолунието (17 януари) и Пълнолунието (31 януари) Телците трябва да бъдат внимателни с документите и в делата. Затова пък, в периода на намаляваща Луна вие смело може да се захванете за нови дела, да пътешествате и да решавате финансови проблеми.

Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година обещава на Телците достойна заплата на ново работно място. Между другото, пари може да спестите, занимавайки се с любимото си хоби. Телците имат великолепна възможност да проявят творческите си таланти и да се прославят. Защото парите обичат тези, които си правят сметка, но и тези, които уверено ги заработват. През януари 2018 година хороскопът препоръчва на Телците по-често да се вслушват в съветите на по-възрастните роднини. Те имат достатъчно опит и мъдрост, за да реализират плановете, а и достатъчно натрупани пари.

Любовният хороскоп за януари 2018 година обещава на Телците приятен и романтичен месец.

Никой няма да остане сам, ако внимателно се оглежда встрани. Има възможност да се влюбите до уши, особено, ако сърцето ви е свободно от чувства. Семейните Телци могат да разнообразят интимния си живот със съпруга/та, а ергените да осъзнаят, че „втората половинка“ им е нужна като въздуха. Много събития в личния живот на Телците ще се случват спонтанно. Значи, трябва да направите изводи, какво сте направили погрешно и безразсъдно.

Любовни приключения и авантюри очакват Телците, които са се родили в периода между 21 и 30 април. Но на вас ви е провървяло, защото обожателите се редят на опашка след вас. Те ще изпълняват всякакви капризи и желания на Телците през януари 2018 година. Самотните Телци непременно ще започнат роман, а е възможно и да не е един. Някои дори ще получат официално предложение за брак и ще си запазят час за ритуалната зала. Семейните Телци трябва да забравят за флиртуването в страни, ако не искат да се разделят завинаги с любимия човек. Повече доверие към този/тази, когото обичате и всичко ще бъде в ред.

Любовният хороскоп за Телците, които са се появили на бял свят през първите десет дни на май, казва, че могат да се надяват на съдбоносна среща. Кандидатите ще бъдат доста, но изборът остава за вас. Важно е да не се водите по страстите си, тогава ще подредите чудесно личния си живот. Между другото, ако вече имате любим човек, то е време да се замислите за сватба и увеличаване на семейството.

Ако Телците са се родили в периода между 11 и 20 май, то те трябва да бъдат сдържани и търпеливи. Емоциите трябва да бъдат ръководени със здрава ръка, ако работата се отнася до изясняване на отношенията с избраника/избраницата. Не трябва да се натрапвате на човек, който е безразличен към вас. Още повече, че началото на годината е благодатна на романтични запознанства и признания. Любовният хороскоп за януари 2018 година съветва Телците да се ръководят от личното си мнение при избора на спътник в живота, а не да слушат стари лели и завистливи приятели.

В любовта Телците да доста прибързани, за което после сами съжаляват. Разбира се не трябва да отблъсквате всички, които ви обичат, но и да направите предложение на първия срещнат, също е погрешно. През януари 2018 година Телците трябва да се занимават повече с домашни и битови въпроси, а не да се задълбочават в лични драми. Мъжете Телци са способни да се харесат на всяка дама, ако пуснат в ход своя чар и станат по-решителни.

Близнаци

Меркурий пази Близнаците от неприятности и им помага във всички сфери на живота. За да постигнете целите си, трябва да повишите квалификацията си.

Хороскопът за януари 2018 година обещава на Близнаците щастие в личния живот. Ако вие имате семейство и деца, то отделяйте им повече внимание. Очакват се приятни обрати във финансовата сфера, когато Близнаците ще получат неочакван приход. Не пренебрегвайте профилактичните мерки, за да не се разболеете.

Планетата Меркурий е управител на Близнаците и ги дарява с невероятна енергия и сила на духа. Хороскопът за януари 2018 година обещава на Близнаците спокоен месец, когато дори и трудните проблеми ще се решават леко и бързо. Може да се направи извод, че успехът на ваша страна, както в личните, така и в професионалните дела.

През януари Близнаците ще се радват искрено на всичко, което съдбата им поднася. Възможни са кардинални промени в различни области на живота, което ще ги зареди с позитивизъм. Хороскопът за януари препоръчва на Близнаците да довършат онова, което е оставено за после, а също и окончателно да решат кое е важно и кое второстепенно. В началото на годината Близнаците най-накрая ще оправят личния си живот, особено, ако до сега са били сами. Важно е да не прибързвате с изводите и да не преследвате идеалите. Още повече, че Близнаците по природа са енергични и поривисти в действията.

Хороскопът за януари съветва Близнаците да сложат акцент върху душевното си състояние. Релаксация, йога и медитация са полезни за здравето и за общото ви самочувствие. Близнаците може смело да се запознават, да обменят телефонни контакти и да си уреждат срещи. За съжаление са възможни слухове и сплетни зад гърба ви, които ще развалят настроението ви. През януари Близнаците трябва да стоят настрана от тези, които им желаят само злото и им създават само проблеми.

В любовната сфера през януари за Близнаците е очакват ярки и незабравими моменти. Ако вие все още не сте срещнали „своя“ човек, то се пригответе да го/я откриете в тълпата или в компанията на приятелите си. Но, за да се случи това, Близнаците трябва да се сдобият с настойчивост и инициативност.

Хороскопът за януари е подготвил приятни изненади във финансовата сфера. Но трябва да харчите парите си умно, а не да ги давате за безполезни вещи. Разбира се, през януари има доста празници и ще се наложи да отворите портфейла си за подаръци.

По отношение на здравето, не се очакват сериозни проблеми при Близнаците. Но, ако работите по 24 часа в денонощието, то организмът и най-вече сърдечно-съдовата система ще отслабнат. Укрепвайте имунитета, за да не ви хване грип или бронхит. Жените Близнаци, през януари 2018 година ще разберат, че очакват дете.

Хороскопът за януари  съветва Близнаците да бъдат много внимателни към своето здраве.

Планетите Уран и Плутон могат да отслабят имунната ви система, което да се отрази на организма и на емоционалното ви състояние.

През януари 2018 година при Близнаците могат да се появят проблеми със стомаха и червата. Но, ако спазвате диета, изключите алкохола и газираните напитка, то състоянието на здравето ви видимо ще се подобри. Старайте се временно да забравите за мазното, соленото и пикантното. Помнете, че всичко вкусно често е вредно и трудно се усвоява.

Хороскопът за януари дава няколко съвета на Близнаците: да си лягат по-рано, да не се ядосват и да оставят пушенето. Само тогава никой няма да има основание да каже, че цвета на лицето ви не е добър, че имате уморен вид и тъмни кръгове под очите. Планетата Меркурий ще помогне на Близнаците, през януари 2018 година да започнат борба с вредните навици. Но помнете, че дори и през новогодишните празници трябва да бъдете внимателни. Добре е да си спомните и поговорката, че: „Здравето не можеш да го купиш за никакви пари“, дори и при Близнаците те да бъдат неприлично много.

Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година обещава на Близнаците неочаквани изненади в професионалните дела. Това може да бъде всичко: повишение в длъжност, бонус, нова работа … Близнаците ще се чувстват късметлии във всичко, което се отнася до финансите и кариерата.

Юпитер ще покровителства Близнаците през януари 2018 година, а това е планета, която със сигурност няма да остави портфейлите им празни. Възможна е голяма премия или допълнителна работа в интернет.

Хороскопът за януари съветва Близнаците в началото на месеца да решат всички материални проблеми. Има възможност да се окажат преодолими. Само харчете пари за вещи, които са ви нужни или ги вложете в изгодни предприятия. Не е изключено да си купите автомобил, дом или битова техника.

В средата на януари на Близнаците ще им върнат пари, които от доста време са им обещавани. С роднините ви предстои да се занимавате заедно с финансови дела, затова се старайте да бъдете сдържани в емоциите. Известна част от парите ще се наложи Близнаците да похарчат за лечение, за битови проблеми или пътуване. Хороскопът съветва разумно да разпределите бюджета до края на месеца, за да може парите да стигнат за всичко, което сте планирали.

Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година препоръчва да бъдете трудолюбиви и отговорни, макар че ще ви бъде трудно да направите това след празниците. Ако началството отбележи вашата работа, то може да разчитате на премия. Само по време на Пълнолунията, Близнаците трябва да бъдат внимателни с парите и при общуването с колегите. Новите дела отложете, иначе те ще се стопират и няма да се реализират. Близнаците през януари 2018 година трябва да довършат старите задачи и проекти. Но в края на месеца си почивайте повече, посетете салон за красота, общувайте с приятели и организирайте посещение на кино или театър.

Любовният хороскоп за януари 2018 година обещава на Близнаците покровителство от планетата на любовта и семейството – Венера. Това означава, че личният ви живот ще се стече така, както на вас ви се иска. Важно е да не изпускате момента за съдбовното запознанство. Ако Близнаците вече обичат и са обичани, то е необходимо да държат на отношенията си. Помнете, че дребните спорове могат да укрепят брака, а не да доведат до раздяла.

Венера, от 7 до 11 януари 2018 година, се намира в Близнаци. Това е добър период за романтика и флирт, но не и за сериозни отношения. Ако искате с избраника/избраницата да поставите отношенията на приятелска основа, то всичко ще се получи добре. Само не драматизирайте ситуацията и не нагнетявайте обстановката.

Самотните Близнаци през януари 2018 година могат да се влюбят в човек, който да стане техен спътник в живота. Оглеждайте се за знаци на съдбата и се вслушвайте във вътрешния си глас, за да не сбъркате с избора. Любовният хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Близнаците да избягват леките романи и интимните връзки с малко познати партньори. Ако сърцето ви подсказва, че това не е вашият човек, то така и ще бъде. Човекът, който се отнася към Близнаците искрено и от цялата си душа, може да бъде надеждна партия за дълги години.

През януари 2018 година ви предстои или да разтрогнете отношенията си с предишен/предишна възлюбен/възлюбена, или да ги укрепите. Важно е да не вървите с „рогата“ напред, за да не съжалявате след това за нищо.

Любовният хороскоп за януари 2018 година е приготвил за Близнаците много интересни срещи. Но при условие, че не си седите у дома, а започнете активно да общувате и да се запознавате с нови хора. В началото на 2018 година Близнаците трябва да се погрижат за външния си вид. Тогава на вашето очарование и привлекателност ще завиди дори Ален Делон. По-малко слушайте чуждото мнение, когато избирате половинка. Дори роднините могат да се объркат, а сърцето няма да ви подведе.

Ако Близнаците вече отдавна се срещат или живеят на семейни начала с човек, то те трябва да узаконят отношенията си. януари 2018 година е изключително подходящо време за венчавка или за сключване на брак. Само отделяйте повече време на любимия човек, а не на приятелите или на работата си. Близнаците трябва да си спомнят за традициите, които внасят разнообразие в близките отношения: вечеря с шампанско, подаръци за любимия/любимата, пътувания. Ето тогава взаимоотношенията с избраника/избраницата ще заискрят по-силно.

Рак

Хороскопът за януари 2018 година не съветва Раците да се крият под твърдата си броня, защото вие така и ще си останете без „бонус“ от съдбата. През януари Раците ще блестят със своето обаяние, както сред колегите, така и в личния живот. Очакват се изпитания във финансовата сфера, но всичко може да бъде решено, ако до вас има надеждни приятели. Важно е вие самите да не загубите доверието във себе си. За укрепване на имунитета, на Раците ще им помогнат витамините, движението и плуването в басейн.

Хороскопът за януари 2018 година не съветва Раците да се затварят в себе си и да игнорират близките си. Още повече, че именно в този период вие сте им много необходими.

Раците ще бъдат изпълнени с очарование и обаяние, затова няма никакъв смисъл да се крият от околните. Хороскопът препоръчва на Раците да проявят таланта си, да станат активни и амбициозни, но с мярка. Истината е, че през януари 2018 година ви се падат много изпитания. Но не се вълнувайте, защото скоро бал ще прави Земното Куче, а то няма да остави Раците без подкрепа и защита.

Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Раците да бъдат по-спокойни и смели в действията си. По-малко се вглеждайте в миналото, за да можете успешно да се реализирате в настоящето. Тогава Раците ги очакват велики дела, нови срещи и позитивни емоции. Между другото, през януари 2018 година не се стремете да бъдете със всички „бели“ и добри. Следвайте своите принципи и възгледи, тогава ще започнат да ви уважават още повече. Но с близките хора, Раците обратно, трябва да бъдат по-искрени и откровени, и нищо да не криете. Към вас често за съвет ще се обръщат тези, на които им е нужна психологическа помощ.

И така, ако Раците станат по-внимателни, то ще привлекат към себе си достойни личности. Това особено се отнася за любовната сфера през януари 2018 година. В личния живот на Раците ще им се наложи сами да взимат решения от които да зависи тяхното бъдеще и на техния избраник/избраница. Ако чувствате, че не сте готови за сериозни отношения, то по-добре се посветете на кариерата. Макар че не си заслужава да се отказвате от срещи с интересни и умни хора. Изведнъж ще завържете истинско приятелство, не любов.

Хороскопът за януари 2018 година е приготвил за Раците изненади в служебната сфера. Вас не само, че ще ви назначат за началник на отдела, но и ще ви вдигнат работната заплата. С такъв успех Раците могат да похвалят сами себе си за трудолюбието и усърдието си. Още повече, че дори в новогодишните празници Раците не са изпускали възможността да изпълнят служебните си задължения. Шефовете достойно ще оценят вашата отговорност и упоритост. Важно е през януари 2018 година да не се „преселите“ в офиса, а редовно да почивате и да се храните.
Хороскопът за януари 2018 година обещава на Раците спокоен и емоционално устойчив месец. Понякога ще ви бъде трудно да се заставите да ходите на гости, защото у дома ви е толкова добре и комфортно. Ако Раците имат стари болежки, то през януари 2018 година не трябва да забравят за профилактичните мерки. По-често се разхождайте, обличайте се топло и пийте витамини. За да не съжалявате, че парите не ви достигат, трябва да спестите част от средствата си в лична сметка или в изгоден проект.

Раците са известни като чревоугодници, затова рядко си отказват вкусна и „вредна“ храна. Хороскопът за януари 2018 година съветва Раците да внимават с какво се хранят и да спазват щадяща диета. Ако предпочитате да хапнете обилно на обяд, то след това ще се оплаквате от болки в стомаха и гастрит. Раците трябва да се откажат от тези продукти, които трудно се смилят. През януари 2018 година е възможно не само обостряне на хронично заболяване, но и отравяне с продукти, с изтекъл срок на годност.
През януари 2018 година ще бъдат полезни за вас масажите, йогата и гимнастиката за гръбначния стълб. Ако имате възможност, запишете се за фитнес и плуване в басейн. По този начин Раците ще укрепят мускулите на гърба и ще коригират фигурата си. А и нервната система няма да бъде като опъната струна.

Желателно е да се храните с варени продукти или приготвени на пара, безсолни. В противен случай ще се наложи да направите визита при гастроентеролог и то няколко пъти през януари 2018 година, а също така да се изследвате и да гълтате различни таблетки. Хороскопът за януари 2018 година обещава на Раците сравнително добро общо състояние, но само ако престанат да игнорират симптомите на заболяване. Разбира се, не трябва съвсем да се отказвате от храна, но екзотичните ястия е по-добре да изключите от менюто си. Най-добре ще бъде да се научите сами да си готвите, като използвате полезни и натурални продукти. През януари се очаква Пълнолуние на 17 януари. В този ден, Раците не е желателно да посещават лекар, да правят изследвания и да планират хирургична операция. И още един важен момент за чувствителните Раци – не пропускайте чужди емоции през себе си. Особено, ако хората се стремят да споделят с вас негативни мисли. Само близките ви могат да се ползват с такива „привилегии“ от ваша страна. Понякога Раците трябва да бъдат егоисти, за да се предпазят, да не се чувстват като „изстискан лимон“.

Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година обещава на Раците дълги и чести командировки, които ще станат трамплин за кариерно израстване. Възможно е именно по време на пътуване Раците да се запознаят с човек, който ще им помогне да започнат свое дело. Що се отнася до смяна на професия или месторабота, то с това Раците трябва да се заемат в края на януари 2018 година. Само не се съгласявайте веднага на всички условия, които ви предложи новият началник. Иначе, Раците ще поемат отговорността за целия колектив, за цялата предстояща година.
Хороскопът за януари 2018 година предсказва на Раците приятни новини. На първо място, вие ще преуспеете в своята специалност, особено, ако се занимавате с реклама, журналистика или сте писатели. Тук са възможни както слава и почести, така и финансов приход.

През януари 2018 година, Раците трябва да оставят част от работата си за следващия месец, иначе ще претоварят организма си и ще се разболеят. Макар че за изпълнената работа ще получите приличен бонус. Ако сте намислили да ставате бизнесмени или предприемачи, то е време да събирате необходимите документи. Но и спестявайте пари за първата вноска и за купуване на стока.

Финансовият и кариерен хороскоп за януари 2018 година не препоръчва на Раците да преследват всичко и веднага. Ако разпределите работата ще можете да я изпълните качествено, което е от значение. През януари 2018 година Раците могат да намерят допълнителна работа, която ще им стане отличен помощник в материален план. Наистина, ще ви се наложи да работите на три смени или през почивните дни, но това не ви плаши. Важно е, че имате цел и мотивация, което подтиква Раците към активна дейност. През януари 2018, Раците ще чуват само искрени комплименти и ласкави отзиви от страна на шефа и колегите си. Действително вие знаете как да вършите работата бързо, точно и перфектно. По време на Пълнолунието (2 и 31 януари) Раците не трябва да планират нищо и да влагат пари.

Любовният хороскоп за януари 2018 година не препоръчва на Раците да променят кардинално личния си живот. Дори и да имате достоен обожател/ка, не е задължително да тичате заедно към съвета, за да се ожените. Осъзнайте чувствата си, иначе в бъдеще ще съжалявате за прибързаното си решение. През януари 2018 година Раците трябва да си поставят приоритет в любовта. Разбира се, ако сватбата не е наложителна, то я отложете за пролетта. Така ще проверите чувствата на избраника/цата колко са устойчиви, а и пари ще съберете за тържеството.

Жените Раци през януари 2018 година не трябва да бързат да отговарят с „да“ на предложение за брак. Нека любимия мъж да докаже своите чувства не с красиви думи, а с благородни постъпки и щедри подаръци. Понякога не пречи да поизмъчите избраника си с мълчание.

Любовният хороскоп за януари 2018 година съветва Раците да прекарват по-малко време „между четирите стени“, а по-често да се срещат с приятели или просто да се разходят по улицата. Само тогава самотните Раци могат да се надяват на романтично запознанство. Само не тичайте след идеала, който сте нарисували още в младостта. В противен случай, през януари 2018 г. ухажорите ви ще се разбягат във всички посоки. А и какъв е смисъла да преправяте избраника/избраницата си по свой „калъп“? Няма ли да ви бъде скучно? Ако мъжът обожава футбола, то гледайте заедно мачове. А, ако на него му харесва да си похапва вкусни ястия, то пригответе за двамата вечеря на свещи. През януари 2018 година трябва по-малко да витаете в облаците и по-често да се оглеждате около себе си. Тогава ще бъде възможно да срещнете своята половинка и създадете щастлив брачен съюз. А на тези, които отдавна са се разочаровали от своя/та избраник/ца, любовният хороскоп за януари изпраща ценен съвет. Не се опитвайте да промените партньора, по-добре се разделете мирно и спокойно. Но ако имате семейство, то е най-добре да се въоръжите с търпение и преживеете трудния момент в отношенията със съпруга/та. Може да поискате съвет от по-възрастните и опитни роднини.

На представителите на този знак от зодиака през януари 2018 година ще им се наложи доста нерви да попилеят при изясняването на отношенията с любимия човек. Много ги очаква изненада в семейството – бременност или раждане на дете. В края на месеца е възможно неочаквано да ви позвъни предишен ухажор/ка и да ви покани на среща. Е, какво пък, това състояние на нещата откровено ласкае сантименталните Раци.

Лъв

Темпераментните по природа Лъвове пред януари ще се хванат за тези дела, които в бъдеще ще им донесат плодове.

Жълтото Куче ще бъде поразено от вашите способности в сферите на бизнеса, изкуството и политиката. Активността ще помогне на Лъвовете да предразположат към себе си достойни хора. Един от тях ще стане ваш спътник в живота.

Януари 2018 година съветва Лъвовете да обърнат внимание на хроничните заболявания. Не се занимавайте със самолечение, а веднага си запишете час при лекар.

Представителите на знака Лъв са едни от най-активните и темпераментни хора. Затова още в началото на 2018 година те ще бъдат изпълнени със сили и целеустременост. Жълтото Куче обича такива енергични личности, затова ще се радва да ви помогне при постигането на целите.

Хороскопът за януари 2018 година дарява вдъхновение и творчески импулс на Лъвовете. Много от желанията на Лъвовете успешно ще се осъществят в живота.
Лъвовете са уверени и справедливи, затова без съмнение ще се захванат с нови дела. Ако те приложат тези качества в личния бизнес, то ще укрепят финансовото положение и ще преодолеят всички затруднения. Хороскопът за януари 2018 година предсказва за Лъвовете много оригинални изненади. Важното е да не изпуснете шанса си да преуспеете и да използвате своите таланти. Единствено излишната амбициозност и властолюбието ви мотан за ви навредят през януари. Желателно е да се въоръжите с търпение и да се отървете от високомерието си. Тогава може да се сдобрите с хора, с които сте били скарани. Огнените Лъвове трябва да бъдат сдържани и решителни, за да могат през януари 2018 година да примамят успеха на своя страна. Не трябва да се суетите и дълго да размисляте, трябва да се доверявате на интуицията си. Още повече, че в началото на 2018 година Лъвовете могат да спечелят пари на лотария и да станат състоятелни личности.

Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Лъвовете да повишат квалификацията си или да започнат да изучават друга специалност. Важното е да не бездействат, иначе всички възможности ще отидат при другите. Лъвовете трябва точно да планират делата си, за да ги осъществят напълно. Инициативността ще им помогне да направят кариера и ще изиграе важна роля в личния им живот.

Ако през януари 2018 година Лъвовете не започнат да търсят своята втора половинка, то така и ще си скитат в живота самички. А тези, които вече имат свой избраник/избраница, трябва да му се доверяват повече. В годината на Жълтото Куче, заедно с любимия/любимата може да започнете общ бизнес, за да създадете творчески и финансово благополучен тандем.

Хороскопът за януари 2018 година обещава на Лъвовете добро здраве и настроение.

Всичко ще бъде благополучно, ако се вслушвате внимателно в организма си. Не забравяйте, че първите сигнали могат да се превърнат в сериозно заболяване. През януари 2018 година Лъвовете трябва правилно да си почиват, да спазват режима на хранене и спане. Между другото, сънят е най-важен. Ако се заседявате до късно, сутрин ще имате торбички под очите, ще бъдете уморени и ще се прозявате. А, ако Лъвовете се простудят не трябва да гълтат веднага таблетки. Най-доброто средство за лечение на заболяванията са емоциите, любовта и добрите хора до вас. Не забравяйте за народните методи на лечение – горещ чай с мед, чесън и разтривка.

През януари 2018 година болки в сърцето и хипертония могат да безпокоят Лъвовете. Само не си измисляйте допълнителни заболявания, по-добре отидете да се изследвате в клиника. Хороскопът ви съветва да поемете курс към здравословен начин на живот, да оставите пушенето и да намалите до минимум употребата на алкохол. Ако влезете в спортната зала се старайте преди заниманията да правите разгрявка, а не направо да се захващате с тежките упражнения.

Хороскопът за януари 2018 година съветва Лъвовете да не се излежават дълго сутрин в леглото. За да се справите с пристъпите на депресия ще ви помогнат близките ви хора, затова не забравяйте да се срещате с тях и да си звъните често. Плувайте в басейн, мислете позитивно и си намерете увлечение. Вместо горещи напитки и кафе пийте витамини и компоти. Тогава никакви болести и стрес няма да са страшни за Лъвовете.

През януари 2018 година Лъвовете могат да напишат заявление за отпуск и да си вземат билети към топлите страни. След новогодишните празници е най-подходящо да си починат и да се потъркалят на топлия пясък. Още повече, че на страстните Лъвове никога не им стигат ярките и незабравими преживявания. Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Лъвовете да се абстрахират от битовите и финансовите проблеми по време на отпуската.
А когато се върнете у дома се заемете с дихателна гимнастика, йога и медитация. Всичко това е полезно за укрепване на нервната система. През януари 2018 година ставите на Лъвовете ще „пукат“, което е признак не за старост, а за слаб имунитет. Необходимо е приемете курс витамини и да се обърнете към лекар специалист. Хранете се само с натурални продукти, иначе, за себе си, ще напомнят гастрита или стомашната язва. Лъвовете трябва да забравят за хамбургерите и колата, за да не подкопаят здравето си. В краен случай отидете до болницата, а не слушайте съветите на бабите съседки.

Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година обещава на Лъвовете плодотворен период, когато най-накрая старите планове ще се претворят в работата. Не се очакват сериозни препятствия по пътя ви към целта, за което може да благодарите на грижливото Куче. Макар че и търпението, и издръжливостта на Лъвовете са изиграли голяма роля. Но това не е лошо, защото проблемите само закаляват и правят Лъвовете по-силни. Важно е през януари 2018 година да гледате оптимистично на всичко, което се случва наоколо. Но и разбира се, да работите! На Лъвовете могат да възложат отговорна задача или да ги направят началник на отдел. Ако сте готови за такива кардинални промени, то не се оглеждайте назад и не се съмнявайте в способностите си.
През януари 2018 година на Лъвовете няма да им пречи да бъдат хладнокръвни, особено, ако около тях има конкуренти и завистници. Вие може спокойно да работите заедно, но няма да бъде излишно да бъдете по-внимателни в общуването. Само не се опитвайте да отмъщавате или да устройвате интриги. Лъвовете по природа са благородни и честни, заради което другите ги уважават.

Хороскопът за януари 2018 година е приготвил за Лъвовете добри новини във финансовата област. Важно е да не взимате и да не давате пари на заем. Но, по отношение на близките си хора Лъвовете трябва да бъдат по-щедри и открити. През януари 2018 година във вашето обкръжение могат да се появят провокатори и афераджии, но Жълтото Куче ще ви помогне да се отървете от тях. Помнете, че ако вложите пари в съмнителни проекти, то повече никога няма да ги видите. От кредити е по-добре да се откажете, особено с висока лихва. Хороскопът съветва да бъдете практични и рационални, тогава от всички неприятности може да излезете сухи и уверени в себе си. През януари 2018 година Лъвовете могат да си намерят допълнителна работа, да заработват пари и да натрупат известна сума. Отдавна сте си мечтали да започнете собствен бизнес, нали? Оформете документите за предприемаческа дейност и се захващайте за работа. Важно е това да носи на Лъвовете не само приходи, но и радост.

Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Лъвовете да бъдат разумни и реалистични, когато въпросът се отнася до финанси. Не трябва да се „хвърляте в дълбокото“ заради пари, още повече пък да рискувате с тях. През януари Лъвовете могат да си намерят нови партньори и колеги, което ще укрепи тяхното положение на бизнесмени. През януари се отбелязват два пъти Пълнолуние – 2 и 31 януари, затова през този период не е желателно Лъвовете да се занимават с нови дела и да решават финансови проблеми. На 17 януари се очаква Новолуние, по време на което Лъвовете е по-добре да избягват важните срещи, съвещания и сключването на сделки.

Любовният хороскоп за януари 2018 година предсказва за Лъвовете такова изобилие от ухажори, че те наистина ще се изгубят сред тях. На вас ще ви иска де притиснете в обятията си всички, но само сърцето ще ви подскаже на кого да отдадете предпочитание.

На Лъвовете, които са се родили през юли, хороскопът обещава много приятни емоции на любовния фронт. Вие ще се потопите в много горещи приключения и авантюри.
Просто имайте предвид, че ако размиете границите в любовта, тя лесно ще се отвърне от вас. През януари 2018 година Лъвовете трябва да станат нежни и грижовни към човека, когото обикнат. Ако вие сте самотни, то по-често бъдете в компанията на приятели. Възможно е съдбоносната среща да се случи именно там. В такъв случай, любовният хороскоп за януари 2018 година съветва Лъвовете да бъдат инициативни и решителни в действията. Поканете избраника/избраницата на среща и не се скъпете с подаръка. Освен това, не забравяйте преди срещата да си купите нещо модерно и да отидете на фризьор.

Тези Лъвове, които са се родили в първите десет дни на август, ще бъдат чувствителни и лесно обидчиви през януари 2018 година. Дори ще плачете, когато гледате романтична мелодрама, което е безпрецедентно събитие за вас. Само се постарайте да не демонстрирате своята уязвимост пред избраника/цата, иначе вашата сантименталност ще бъде изтълкувана като слабохарактерност. През януари 2018 година самотните Лъвове ще срещнат човек, с когото ще преминат през живота хванати ръка за ръка. Но най-интересното е това, че именно такъв/такава сте си го/я представяли в мечтите си – искрен/а, чаровен/а и верен/а.

Любовният хороскоп за януари 2018 година за Лъвовете, които са се родили между 14 и 23 август, препоръчва да бъдат по-малко раними и емоционални. В краен случай не показвайте тези чувства на околните. Ако Лъвовете вече имат свой любим човек, то през януари може да го заведете в съвета, за да сключите брак. Но добре помислете преди да вземете такова важно решение. Затова пък свободните от брак Лъвове могат да флиртуват и да се развличат по всички посоки на света. През януари 2018 година съдбата ще ви поднесе множество романтични и впечатляващи моменти. Особено, ако вие неотдавна сте се разделили с любимия си. Хороскопът не ви съветва да плачете нощем, да страдате и да избягвате общуването с нови хора. Обратно, намерете си „отдушник“ и останете на „гребена на вълната“. Разбира се, че има любов!

Дева

Хороскопът за януари 2018 година съветва Девите внимателно да анализират живота си до тук, за да се заемат уверено с нови дела. Планетата Меркурий ще ви помогне във всичко, ако вие сами не изгубите вяра в своите сили.

През януари при Девите могат да възникнат грешки в личния живот, които могат да бъдат решени по пътя на дълбокото осъзнаване. С финансите бъдете пестеливи, тогава ще можете да си купите всичко планирано. Бъдете внимателни на пътя по време на заледяванията и спазвайте хранителен режим.

Девите умеят да анализират дори тези ситуации, които не трябва да се раздробяват на съставните им. Това качество им е дадено от планетата Меркурий, която им помага да избягват проблемите и ги учи да подхождат разумно към всички въпроси.

Хороскопът за януари 2018 година обещава на Девите благополучен период, когато може безпрепятствено да постигнат резултати във всички сфери на живота. Вие ще намерите време за всичко – работа, любов и почивка. Важното е да не се страхувате от резки промени и да не се държите твърде здраво за миналото. През януари 2018 година Девите не трябва да изпускат от поглед дребните детайли. Защото от тях зависи благоприятният изход на повече важни дела.

Хороскопът съветва Девите да се срещат с хора, с които отдавна не са общували. Това могат да бъдат както приятелски, така и любовни връзки. Но не трябва да търсите изгода от това, защото хората ще се отдръпнат от вас.
Януари 2018 година за Девите ще бъде ярък и незабравим месец. Дори рутинната работа ще ви стори интересна и няма да ви потиска, както по-рано. Успехът обича решителните и активните, както отбелязва и хороскопът за януари 2018 година за Девите. Старайте се по-малко да разказвате на околните за своите заслуги и успехи. Особено, ако усещате, че те ви завиждат и се опитват да попречат на кариерното ви израстване.

Девите през януари ще бъдат щастливи, защото ще се сбъднат заветните им мечти. Още повече, че вие така отдавна сте искали да се реализирате като творческа личност. В работата си Девите ще намерят честни и надеждни партньори, което ще се отрази отлично на кариерата и финансите. Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година обещава на Девите нов етап в професионалното развитие. Възможно е да се запишете да учите някакъв чужд език. Във връзка с вашата постоянна заетост може да възникнат проблеми в отношенията с роднините и любимия човек. Девите трябва да планират времето си така, че да не лишават от внимание близките си. Не се очакват особени проблеми със здравето при Девите през януари 2018 година, но не трябва да игнорират дребните симптоми на заболяване. Дори баналната настинка може да стане повод да влезете в болница.

Хороскопът за януари 2018 година обещава на Девите отлично здраве, както психическо, така и физическо. Но само при условие, че не нарушават режима си на сън, почивка и хранене. Иначе организмът ще се разклати и Девите ще се разболеят. През януари трябва да укрепвате имунната система, за да не се разболявате през цялата зима. Изключете физическото натоварване и чревоугодничеството, тогава ще бъдете бодри и позитивни. Хороскопът препоръчва на Девите повече да ходят пеша, особено, ако често се движат с кола.

През януари 2018 година Девите не трябва да спазват строга диета, но е добре да следят с какво се хранят. Мазната и пикантна храна може да се отрази негативно не само на състоянието на стомаха, но и на кожата. Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Девите да се вслушват в организма си по-често. Не ходете на солариум и не стойте прекалено дълго в сауната. Ако спазвате мярката във всичко, то здравето ви ще стане по-устойчиво.

В средата на януари 2018 година се очаква Пълнолуние. Тогава Девите трябва да изключат употребата на алкохол и да бъдат много внимателни на пътя. В края на месеца е най-добре да не пътувате никъде, особено, ако става дума за друга страна. За този период дори и полетите е добре да откажете. Хороскопът за януари 2018 година съветва Девите да се обръщат бързо към лекаря си, ако усетят мъчително главоболие. Но, ако ви предложат народни методи за лечение, може смело да ги приемете. Защото те ще бъдат значително по-ефективни от таблетките.

През януари 2018 година на Девите няма да им бъде особено трудно да станат успешни и състоятелни. Вие ще получите толкова пари, колкото сте очаквали. Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година ще подхвърли на Девите няколко възможности, за да могат да укрепят финансовото си положение и да направят кариера. Важно е да не изпуснете всички възможности, защото след това само ще си спомняте и ще съжалявате. Планетата Юпитер ще помогне на Девите да си намерят нов източник на доходи, а също и да създадат здрава основа, и да натрупат средства.

Хороскопът за януари 2018 година предсказва на Девите дребни трудности в отношенията с колегите и деловите партньори. Но вие така добре ще се разберете с тях, че сами ще се учудите на своята комуникативност и находчивост. През януари 2018 година при Девите се очакват много съвещания, конференции и презентации на собствена продукция. Ако решите да поговорите с шефа за повишаване на заплатата, то бъдете смели и настойчиви. Тогава, в края на месеца, ще получите това, към което сте се стремили – премия, нова длъжност и уважението на колегите.

Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година не препоръчва на Девите да излизат в отпуск и дори да си взимат свободни дни през този месец. Ще има много работа, а проблемите с парите няма да бъдат малко. Затова бъдете отговорни и трудолюбиви, всичко ще ви се изплати многократно. В края на януари 2018 година Девите ще успеят видимо да попълнят както банковата си сметка, така и портфейла. Особено в периода на Новолуние. Възможна е сериозна финансова подкрепа от страна на роднините, а също и бонус от службата. Девите може да похарчат част от средствата за себе си, за семейството и за битови нужди. В последните дни на януари 2018 година може да вземете кредит от банката, бързо и лесно ще върнете дълга си.

Любовният хороскоп за януари 2018 година обещава на Девите много интересни запознанства, които могат да прераснат в любовна връзка, макар че много ще бъдат настроени за мимолетен роман и нищо сериозно. Влиянието на планетите Плутон и Марс ще се отразят на романтичното настроение на Девите през януари 2018 година. На някои ще им се приискат страсти, на други – приключения, а някои ще се впуснат във всичко! Възможно е Девите да се срещат с човек, когото не обичат, а просто го търпят от уважение. Такава позиция едва ли ще ви помогне да запазите дори приятелските отношения с избраника/цата. Помнете, че така вие лъжете не само него/нея, но и себе си.

Любовният хороскоп за януари 2018 година за Девите, които са свободни от отношения, предсказва среща със спътника си в живота. Това ще се случи в средата на месеца, затова от рано се подгответе за съдбоносното запознанство. Важното е да не се опитвате веднага да акцентирате вниманието си върху външните данни на избраника/цата, а да се вслушате в това, което говори и как го говори. През януари 2018 година Девите трябва да обръщат повече внимание на действията на човека, с когото са решили да започнат роман. Хороскопът предупреждава Девите, че на 20 януари не е желателно да ходят по срещи, да се запознават и дори да си пишат с виртуален избраник. Всичко това няма да доведе до нищо добро, а разочарованията и проблемите ще бъдат големи.

Любовният хороскоп за януари 2018 година е подготвил за Девите доста ярки срещи с хора, които ще бъдат безкористни и с чисти души. С някои от тях ще започнете истинско приятелство, а с някои – делови отношения. А и самите Деви ще бъдат искрени в своите желания, което ще се отрази не само на вътрешния им свят, но и на външния образ.

Ако Девите вече имат любим човек, то през януари 2018 година трябва да му отделят повече внимание и да бъдат по-нежни в отношението си. В периода на Пълнолуние, 30 януари, на Девите им предстои да излязат от конфликтна ситуация, която се е случила по тяхна вина. Но след това ще разберете, заради какво е било всичко това. Правейки си правилните изводи, вие ще станете по-мъдри и решителни в личния живот.

Везни

През януари Везните трябва да станат по-зрели. Само тогава ще постигнете желаното и ще направите кариера.

Доходите ще превишават разходите, но няма да е излишно да бъдете по-пестеливи. Единственото за което може да харчите пари е здравето. Трябва да се захванете с няколко дела едновременно. В любовта ще ви провърви, ако внимателно се вгледате в обкръжението си. Изключвайки авантюрите, вие може да се запознаете с бъдещия/та си съпруг/а.

Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Везните да бъдат по-търпеливи, да изчакат да преминат трудните моменти и да се захванат с нови дела. Не трябва да се надявате на бързи резултати, иначе сами ще развалите онова, което сте планирали. Жълтото Куче ще подхвърли на Везните няколко възможности за успех в делата, но те трябва да се хванат здраво за тях през януари. В противен случа, шансовете ще отидат при по-настойчивите и упорити колеги.

През януари 2018 година Везните трябва да бъдат уравновесени емоционално, за да не загубят позитивната си енергия и силата на духа. Ако някои проблеми от миналото така и са останали нерешени, то е най-добре да се хванете за тях в началото на месеца. През януари 2018 година Везните няма да успеят да превъзмогнат всичко леко и бързо. Макар че Кучето ще осигурява доста приятни новини и положителни моменти. За да направят кариера и да заемат достойна длъжност е необходимо да бъдат целенасочени.
Хороскопът за януари 2018 година е приготвил за Везните изненади в службата и личния живот. Гледайте уверено напред и тогава, дори глобалните планове ще се реализират. Везните трябва да се развиват духовно, да учат и да укрепват авторитета си в обществото. В периода на Новолуние (17 януари) и Пълнолуние (2 и 31 януари) не се препоръчва да извършвате парични операции и да сключвате договори.

Ако Везните отдавна работят над някакъв голям проект, то през януари 2018 година ще получат за него добро възнаграждение. Постарайте се да си починете, да се разсеете от проблемите и да се изпълните с вдъхновение. Хороскопът за януари 2018 година съветва Везните да похарчат малко пари, особено за близките си и за домашни придобивки. В средата на януари може да купите билети и да отидете някъде, където е топло и слънчево. Между другото, Везните на това пътуване е по-добре да бъдат заедно с избраника си. Заедно, вие не само ще си починете страхотно, но и ще подобрите здравето си. Везните трябва да внимават, когато опитват непознати храни, възможно е отравяне.

През януари 2018 година Везните няма да имат съществени проблеми със здравето. Но само в случаите, когато се лекувате при лекар, а не по съветите на съседите и приятелите. Ако имате хронични заболявания или симптоми, които не разпознавате, направете си изследвания и анализи. Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Везните да укрепват имунитета като пият витамини и правят гимнастика. В зимния период на масата ви винаги трябва да има плодове и зеленчуци. Отличен вариант за закаляване е плуването в басейн. В спортната зала трябва да тренирате под ръководството на треньор, а строгите диети е по-добре да оставите.

Хороскопът за януари 2018 година съветва Везните да обърнат внимание на нервната система. Ако леко се е разклатила, не приемайте веднага транквиланти и силни лекарства. Може да си намерите хоби по душа и да сложите постепенно в ред психическото си състояние. Шиене, отглеждане на цветя и дори рисуване ще свършат работа. Хороскопът препоръчва по-често да бъдете сред природата, дори и всичко да е замръзнало. Ски, кънки, сноуборд – всичко това ще ви донесе радост и бодрост. Важно е да правите всичко онова, което ще доведе до хармония на физическото и душевното ви състояние. Добър ефект върху Везните ще имат заниманията с йога, индийските танци и пилатес.

Хороскопът за януари 2018 година дава на Везни малки съвети от стопанина – Жълтото Куче. То знае как да бъдете здрави и оптимистични – Везните трябва да се абстрахират от рутината и битовите проблеми, за да разнообразят своя живот. Не се страхувайте да се захващате за всичко ново и неординарно, тогава и самочувствието няма да ви подведе. Важно е, през януари 2018 година, Везните да не оставят недовършено това, което е започнато. Резултатите от посещаването на тренировъчната зала ще се появи едва след 3-5 месеца, затова, занимайте се упорито. Тогава на фигурата ви ще завиждат и топ-моделите, а и от нищо няма да се разболеете зимата.

Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година обещава на Везните стабилно положение с финансите. Независимо от това, че по празниците сте похарчили много пари, вие така или иначе, няма да останете бедни. Много мечти и планове успешно ще се претворят в работата, което означава, че може да очаквате големи приходи. Везните могат леко да рискуват и да вложат средствата си в изгодно начинание. Но само по-отрано проверете и пресметнете всичко, за да не се окажете на „минус“. Хороскопът съветва Везните да се захващат за всички начинания, без да се страхуват. Ако през януари 2018 година усещате, че дадено дело „мирише на пари“, не го давайте на никой, заемете сами с него.

Жълтото Куче предупреждава твърде авантюристичните Везни да бъдат внимателни със спестяванията си. Възможни са мошеничества и кражби, което през януари 2018 година може да повлияе лошо на финансовото ви положение. Довеждайте до край всички дела и не се хващайте за всяко предложение. Ако ви е необходима помощта на приятели или роднини, не се отказвайте от нея. Хороскопът за януари 2018 година е приготвили доста ярки промени за Везните. Но само след като активно сте поработили, ще можете да си починете и планирате пътуване. Възможно е Везните да не намерят „скритото злато“, но интуитивно ще разберат в какво направление трябва да „копаят“, за да забогатеят.

Финансовият и кариерен хороскоп за януари 2018 година съветва Везните да бъдат внимателни с тези, които им завиждат и сплетничат зад гърба. Възможни са машинации от страна на конкурентите. Ако вие сте решили да започнете личен бизнес, то пазете в тайна всичко онова, което ще ви помогне да укрепите своите позиции на пазара. През януари 2018 година Везните ще се запознаят с човек, чието влияние в обществото на бизнесмени и политици е голямо. Само, в трудни моменти, се доверявайте на себе си и на своите сили, а не на тези, които ви обещават торба с пари и вила в Алпите, напр.

Любовният хороскоп за януари 2018 година предсказва на Везните романтично и ярко време. Толкова много ухажори и почитатели никога не сте имали! Какво се иска от Везните? Единствено да се усмихват мило, открито да общуват и да се запознават с нови хора.

Везните, които са родени през септември, няма да останат без поклонници. Само трябва да действате сами, а не да чакате на готово. Кучето ви съветва да усмирите ревността и егоизма си, за да не изплашите достойния човек. Везните трябва да бъдат отстъпчиви, търпеливи и добродушни, тогава личният им живот ще заискри с нови цветове. Не се страхувайте да признаете любовта си на тези, които го заслужават. Но, ако се влюбите от пръв поглед, то трябва да благодарите на Купидон, за щедрия подарък от съдбата.

Любовният хороскоп за януари 2018 година за Везните, които са родени между 4 и 13 октомври, предсказва интриги и авантюри. Само трябва да отбележите, че разнообразие и лекомислени връзки не е едно и също. От страна на любимия човек Везните ще чуят официално предложение. Сами решете дали да се съгласите на брак или ще продължавате да си живеете сами. Вземете под внимание, че ако бързате със сватбата, никого няма да развеселите, а на себе си ще докарате много тревоги. Слушайте не само сърцето, а и гласа на разума.

Ако Везните са родени между 14 и 23 октомври, Земното Куче им препоръчва да флиртуват и да кокетничат и на ляво, и на дясно. Именно така ще могат да срещнат „своя“ човек и да започнат сериозни отношения. Любовният хороскоп за януари 2018 година обещава на Везните запознанство със своята половинка, с която, в началото, ще завържат приятелство. А след това пътя до дълбоките, искрени чувства не е дълъг. Кучето съветва да „свиете гнездо“ докато не е късно. Не търсете идеала в тълпата, защото и вие самите не сте съвършени. В семейния живот, при Везните се очаква попълване – дългоочакваното детенце. През януари 2018 година ще се наложи да укрепвате финансовото положение със стремителни темпове. Месецът е благоприятен за промени във външния вид. Везните могат смело да експериментират с прическата, гардероба или маникюра.

Скорпион

Нужно е да бъдете отговорни в работата си. Понякога се надявате на друг, което може да доведе до възмущение от страна на началството.

Скорпионите трябва по-често да се вслушват в съветите на близките си. В личния живот се доверявайте на гласа на разума си. Усмирявайки своите страсти, вие ще успеете да привлечете в живота си прекрасен човек. Ако сте безхаберни към здравето си, не трябва след това да се оплаквате, че трябва да влезете в болница.

Хороскопът за януари 2018 година съветва Скорпионите да бъдат учтиви не само с Жълтото Куче, но и с околните. Помнете, че ако оскърбите някого, то обидата ще бъде кръвна. В краен случай слушайте съветите на тези, които по-добре разбират от работата. Овладявайки амбициите и страстите си през януари 2018 година, Скорпионите могат много да постигнат.

В началото на 2018 година за Скорпионите се задават промени във всички сфери на живота, затова ги приемайте с гордо вдигната глава. Ако изключите авантюристичните начинания и риска, ще станете по-духовни и ще преодолеете всички прегради. Хороскопът препоръчва на Скорпионите внимателно да премислят всички дела, особено, ако става въпрос за вашата кариера и финанси. Хороскопът за януари 2018 година е приготвил за Скорпионите оригинални проекти, които ще им позволят да реализират замисленото. Творческите личности ще бъдат изпълнени с идеи и интересни планове. Само бъдете уверени и дръжте емоциите под контрол. През януари 2018 година, Скорпионите трябва логически да завършват всяка дейност. Страсти и импулсивност не винаги помагат да се постигне висок резултат.

Кучето съветва да бъдете учтиви дори с конкурентите, които ще организират заговори още в началото на годината. Старайте се да обърнете всичко в своя полза, тогава ситуацията ще стане ясна и безоблачна. Хороскопът за януари 2018 година съветва Скорпионите да внимават какво говорят и какво правят. Ако станете отговорни и трудолюбиви, то никой няма да успее да ви избута от правилния път. Но, ако започнете да мързелувате и да се надявате на „каквото дойде“, то не трябва да разчитате на успех и приходи. В любовната сфера Скорпионите през януари ще срещнат достоен партньор, ако бъдат внимателни и търпеливи. Не е желателно да споделяте тайни от личния си живот с тези, които могат да ви дадат лош съвет.

Хороскопът за януари 2018 година не препоръчва на Скорпионите да харчат повече, отколкото заработват. Приоритет трябва да бъде пестеливостта, както и рационалният подход при покупките. Разбира се Скорпионите не трябва да се ограничават във всичко. Ако решите да направите подарък на близък човек, то не пестете средства. По отношение на здравето, през януари 2018 година трябва да сложите акцент върху психическото състояние. Излизайте сред природата, ходете на ски и правете сутрешни кросове. Не се страхувайте затова, че временно сте сами. Именно самотата ще помогне на Скорпионите да осъзнаят всички нюанси, както душевните, така и професионалните.

Ако през януари 2018 година Скорпионите се паникьосват по всеки повод, то няма да могат да разчитат на устойчива нервна система. Възможни са панически атаки, депресия и раздразнителност.

Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Скорпионите да управляват емоциите са, да се изпълнят с оптимизъм и да се занимават със спорт. Само бъдете внимателни при натоварванията. Ако имате желание да коригирате фигурата си, то през януари може да тръгнете на фитнес или на пилатес. Желателно е да се занимавате под вещото ръководство на инструктор и преди всяка тренировка да се разгрявате. За да влязат в норма вечер, на Скорпионите се препоръчва да се занимават с медитация, йога и релакс. Хороскопът за януари 2018 година съветва Скорпионите по-често да прибягват към народните методи за лечение. Но ако докторът е назначил някакви специални процедури, то не ги пренебрегвайте.

Страшни диагнози и здравословни проблеми не се очакват за Скорпионите през януари. Възможно е неразположение, настинка и промяна на кръвното налягане, но с всичко това може да се борите. Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Скорпионите да бъдат тонизирани, позитивни и да се хранят с полезни продукти. Ако закалявате организма си, плувате в басейн и не унивате, самочувствието ви ще се подобри значително. През януари за Скорпионите ще бъдат полезни както активните, така и по-спокойните видове спорт. Вземете абонаментна карта за басейн и поне веднъж седмично посещавайте сауна. Важното е да водите здравословен начин на живот и да не пропускате тренировките. Ако Скорпионите през януари 2018 година възпитават у себе си сила на волята, то скоро ще забележат своето външно преобразяване и ще укрепят здравето си.

Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Скорпионите да не влагат пари и да не дават заеми на близките си. Вие, разбира се, не сте без пари, но няма да притежавате несметни богатства. Особено внимателни Скорпионите трябва да бъдат по време на Пълнолуние (2 и 31 януари), а също и при Новолуние (17 януари). Старайте се в това време да не се занимавате с финансови дела и да не приемате спешни решения. Ако Скорпионите се заемат с личен бизнес, то ще им бъде необходима не само устойчива материална основа, но и гениална идея.

Хороскопът за януари 2018 година предсказва на Скорпионите възможности за заработване на прилични пари, които те могат да внесат в банка и да получат в бонус полагащата им се лихва. Скорпионите имат доста способности в това направление, но не трябва да се хвалят пред всички поред. Ако през януари 2018 година съберете нужната сума, хороскопът препоръчва да я отделите за нуждите на семейството или за отпуската. Във финансовите дела от вас се иска едно – вяра в собствените сили и възможности.

Ако Скорпионите притежават дарба да пишат, то в тази сфера получават „зелена светлина“. Вие можете да поразите света с такива шедьоври, че сами да ахнете от възхищение. А хонорарът ще бъде достоен. Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година предсказва на Скорпионите успех и признание в изкуството, рекламата и художествените занаяти. Ако искате да смените професията си, то Кучето ще ви подкрепя във всичко. А за финанси не страдайте. През януари 2018 година те сами ще намерят Скорпионите и смирено ще влязат в портфейла им. Но, ако решите да се разделите с тях, недейте да плачете силно, нали? Ако харчите пари, то те ще се преумножават.

Един от най-страстните и емоционални знаци в Зодиака е Скорпион. С тях никога не е скучно, затова привличат нови и темпераменти личности. Любовният хороскоп за януари 2018 година обещава на Скорпионите непредсказуеми ситуации в личния живот. Ще ви предлагат брак дори хора, които ви познават само от седмица. Но какво пък, всеки може да завиди на „вървежа“ на Скорпионите в любовта.

Скорпионите, които са се родили през октомври, няма да минат без нравоученията на Жълтото Куче. Именно то ще им покаже човека, който ще бъде идеална партия за тях. Скорпионите не си представят живота без флирт и любовни приключения, но през януари 2018 година със всичко това трябва да бъдат внимателни. Дори и ухажорите да са безброй, все пак ще се наложи да изберете най-искрения и най-любимия. Тогава, още през лятото Скорпионите може да сключат брак със своята половинка.

Любовният хороскоп за януари 2018 година за Скорпионите, които са родени между 3 и 12 ноември, препоръчва да се вслушват в интуицията си, ако работата се отнася до избора на любим/а. Вие имате прекрасен нюх, дарба да предвиждате и магически способности. Това означава, че през януари съществува възможност да видите в тълпата „своя“ човек. Важно е да не се объркате в множеството ухажори и да не се съблазнявате от различни предложения. Иначе, в годината на Кучето вие просто ще се разхождате, ще се разнообразявате и ще се разочаровате от хората.

Хороскопът предсказва за Скорпионите, които са се родили между 13 и 22 ноември, че съдбата ще ги свърже с този/тази, с когото ще тръгнат през живота. Бъдете внимателни когато сте в компанията на приятели. Само не се опитвайте да се „влачите“ след човека, иначе той/тя ще избяга от вас.
Любовният хороскоп за януари 2018 година съветва Скорпионите да опознаят по-добре избраника/цата и едва след това да го/я канят в гражданското. Ако нещо ви тежи или не ви устройва, то и не разбърквайте главата на човека. През януари 2018 година Скорпионите трябва да бъдат ласкави и нежни с любимия човек. Ако вие започнете да се карате с него/нея по всеки повод, то ще останете сами. Помнете, че кралете и кралиците съществуват само в приказките. А вие отдавна сте излезли от тази възраст, когато сте тичали след идеала. Скорпионите са в състояние да разбият сърцето на много, ако бъдат твърде принципни.

Стрелец

Стрелците през януари 2018 година бързо ще намерят общ език с Жълтото Куче. Вие сте активни и способни личности, затова ще постигнете успех във всички сфери. Ако бъдете търпеливи и сдържани в думите, то хороскопът за януари 2018 година обещава на Стрелците кариерен ръст и хармония в любов. На всички е известно, че вие сте прахосници, но се постарайте да купувате само онова, което ви е нужно. А на масата си винаги трябва да имате зеленчуци и плодове.

През януари 2018 година Стрелците не трябва да се страхуват от проблеми, защото Жълтото Куче винаги ще им помага. То харесва жизнерадостните и целеустремени личности, които никога не изпускат шансовете си за успех. Хороскопът за януари 2018 година пожелава на Стрелците само едно – търпение и постоянство. Вие ще поемете курс към нови постижения, без да се притеснявате от неуспехи и конкуренция.

През януари 2018 година дори мразовитото време няма да смути Стрелците, техните планове за нищо на света няма да бъдат променени. Уважението на колегите и любовта на близките ще ви позволи да реализирате всичките си планове. Стрелците са красиви и самоуверени, което ги зарежда с бодрост и енергия. Може смело да се заемете с музика, рисуване и други подобни. Дори завистниците няма да успеят да избутат Стрелците от правилния път, защото няма да обръщат внимание на техните сплетни.

Хороскопът за януари 2018 година съветва Стрелците да бъдат грижливи и пестеливи, за да запазят натрупаното имущество и капитал. Във финансовата сфера ще ви помогне планетата Юпитер, която обещава стабилен доход. През януари 2018 година самотните Стрелци непременно ще срещнат своя човек, с когото ще тръгнат щастливи през живота. А на семейните им предстои да преминат през тръни и да стигнат до звездите, за да запазят топли и устойчиви отношенията в семейството. Хороскопът обещава втори меден месец и романтично пътуване на двойките, които живеят отдавна заедно. Важно е през януари да избягват авантюрите и флиртуването.

Хороскопът за януари 2018 година е приготвил за Стрелците изненади, за съжаление не само приятни. Това до голяма степен засяга парите, които ще „изтекат като пясък между пръстите им“. Стрелците не трябва да вярват на тези, които им обещават „златен дъжд“, а също и да не дават на заем пари на съмнителни личности. Някои от Стрелците, през януари 2018 година, може да си купят дом или нова кола. Но трябва да знаете, че изплащането на такава скъпа покупка ще бъде трудно. На тази основа Стрелците могат да разклатят здравето си, особено психическото. Възможни са проблеми със сърцето, съдовете и стомаха. Ако усетите, че сте попаднали в лапите на депресията, то незабавно се обърнете към лекар.

Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Стрелците да се въоръжат със здрав разум и да не се лекуват самостоятелно. Само опитните специалисти ще ви помогнат да се отървете от болестите. Жълтото Куче съветва Стрелците да водят здравословен начин на живот и да оставят пушенето. Между другото, ако постоянно „давите“ стреса в алкохол, то може да попаднете под остра зависимост. Хороскопът за януари 2018 година съветва Стрелците да не мързелуват и да не се отчайват от дребните разправии. Всичко в живота може да бъде разрешено, ако се положат усилия. Най-добрият начин да се отървете от заболяванията и да изхвърлите отрицателната енергия са спортните упражнения. Тях може да ги изпълнявате или у дома, или във фитнеса.

Хороскопът за януари 2018 година е разработил за Стрелците специална програма, която ще им помогне да укрепят здравето и да повишат настроението си. Ако вие отдавна сте искали да се занимавате с йога или медитация, то през януари 2018 година смело започвайте духовните практики. Стрелците трябва да поставят акцент върху режима на хранене и полезните продукти. За да освободят организма си от шлаки, Стрелците могат да се обърнат към диетолог. Между другото, вие, така или иначе сте умни, затова може да намерите в интернет ефективен начин да отслабнете и да стегнете фигурата си. Нямате силна воля? Е, не само Стрелците говорят за това.

Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Стрелците да подобрят не само самочувствието си, но и да устроят личния си живот. Всичко това е свързано, едното с другото. Сутрин правете гимнастика, а вечер взимайте топла, отпуската вана. Стрелците трябва рано да си лягат да спят, особено, ако стават рано за работа. А вие откога не сте ходили да плувате в басейн? През януари 2018 година за всичко това ще намерите доста подходящи дни. Стрелците обожават да се движат. Взимат участие в спортни съревнования и зареждат с ентусиазъм околните. Ако правите всичко това, то през януари нито веднъж няма да си спомните, че нещо ви боли, дърпа и няма да се налага да „хленчите“. Но, ако искате да скачате на батут или да изкачите Еверест, то тръгвайте смело. Ще имате много възможности да се освободите от мрачните мисли и да станете по-устойчиви физически.

Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година съветва Стрелците само едно нещо – да бъдат уверени, когато взимат решения. Първоначално обмислете всичко, а след това се хванете за работа. Още повече, че през януари 2018 година Стрелците ги очакват приходи, изгодни договори и делови запознанства. Ако престанете да се съмнявате в себе си, то ще се изкачите доста нагоре по кариерната стълбица. Кучето и близките ви хора всячески ще ви подкрепят, ще ви изпълват с оптимизъм в трудните моменти.

Ако през януари 2018 година Стрелците започнат да рискуват парите си, то ще загубят всичко, което са натрупали. Хазарт, игри, машинации – всичко това ще ви хвърли в дългове и депресия. Разбира се, Стрелците могат да спечелят пари, но шансовете за това са минимални. Ако искате да забогатеете трябва да творите, да работите и да действате във всички направления. През януари 2018 година Стрелците трябва да си намерят увлечение, което също ще им помогне да попълнят портфейла си. Не вярвайте на тези, които съзнателно ви лъжат и ласкаят. Тези хора се опитват да ви вземат и тайните, и парите, както предсказва хороскопът за януари 2018 година за Стрелец. Разберете, че интригите на мошениците могат да ви струват скъпо. Особено, ако имате личен бизнес и спестени средства. При всеки обрат на събитията се старайте да запазвате спокойствие и да не се паникьосвате.

Финансовият и кариерен хороскоп за януари 2018 година е съставил план за действие на Стрелците, благодарение на който ще можете да укрепите материалното си положение и да заемете висок пост. Слушайте това, което ви казва Жълтото Куче, тогава ще намерите допълнителна работа в интернет. Нали парите никога не са излишни? Стрелците притежават такива способности, за които другите само могат да им завиждат. Във финансов план, през януари 2018 година трябва да бъдете пестеливи и практични, а не да купувате в магазина всичко онова, което ви хареса.

Любовният хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Стрелците да задържат своята импулсивност и страст вътре в себе си. Ако станете чаровни и общителни, то непременно ще срещнете любимия си човек. Ако Стрелците решат да сключат брак през януари, то Кучето ще гласува с двете си ръце! Важно е добре да познавате човека, с когото свързвате съдбата си.

Стрелците, които са родени през ноември, трябва внимателно да опознаят не само избраника, но и себе си. Не трябва цялото си време да прекарвате в службата, защото личния живот ще остане на втори план. Но и да се влюбвате във всички, които срещате, също не е вариант. Ако Стрелците вече имат любим човек, то и не трябва да намигат и да флиртуват с други.

Любовният хороскоп за януари 2018 година съветва Стрелците, които са родени между 2 и 12 декември, да погледнат от различен ъгъл възникващите ситуации. Личният живот ще потръгне само в случай, че станете сериозни и се замислите за семейство и деца. Още повече, че Кучето ще бъде благоразположено към тези, които са предани и надеждни. То дори няма нищо против да влезе в ролята на сватовник, ако Стрелците се запознаят с достоен човек.

През януари 2018 година Стрелците трябва да обръщат повече внимание на дреболиите и на знаците на съдбата. Вслушвайте се в това, което говорят и ви съветват близките. Стрелците, които са родени между 13 и 21 декември, ги влече към авантюри в любовта. Вие дори е възможно да изпуснете човека, който искрено ви обича. Любовният хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Стрелците да бъдат сдържани, да не участват в интриги и да се погрижат за тези, които са им скъпи. Естествено, съблазните и предложенията ще бъдат много, но това не пречи на здравомислещите Стрелци.

В краен случай, живейте с избраника/избраницата на семейни начала, това в наше време не се осъжда. Планетата Юпитер ще помогне на Стрелците да вземат важно, съдбовно решение през януари 2018 година. Помнете, че новата любов идва при тези, които могат да „пуснат“ миналото. По време на Пълнолуние (2 и 31 януари) и Новолуние (17 януари) Стрелците е най-добре изобщо да не мислят за любовни изживявания.

Козирог

Астрологичната прогноза за януари 2018 година препоръчва на Козирозите да бъдат по-близо до тези, които ги обичат и ценят. Дори и да ви влече към подвизите, по-добре в началото помислете до какво ще доведат.

По характер Козирозите са сериозни, затова в любовната сфера ще видят „зелен светофар“ Само недейте да скучаете сами, а по-често бъдете в компанията на приятели. А вие отдавна ли не сте се качвали на кънки? Вероятно и на хижа не сте били?

Хороскопът за януари 2018 година обещава на Козирозите много радост, оптимизъм и ярки събития в живота. Не си отказвайте удоволствия, реализирайте плановете си и правете благородни постъпки. Козирозите по природа са сериозни и уравновесени, което им позволява да постигнат търсените резултати.

През януари 2018 година по-често се оглеждайте в страни, за да не изпуснете успеха.

И така, с какво да се захванат Козирозите на първо място през януари 2018 година? Разбира се, че трябва да се съсредоточат върху проблемите, които са прехвърлили от годината на Червения Петел. Те присъстват не само в любовта, но и в работата. Хороскопът за януари 2018 година съветва Козирозите да бъдат активни, а не равнодушно да съзерцават случващото се. Ако уверено гледате в бъдещето, то и настоящето ще ви вдъхнови за постижения. Козирозите не приветства твърде резките промени, но през януари 2018 година ще им се наложи да се примирят с тях. Бъдете смели, находчиви и упорити. Защото ще бъде по силите само на истинските работохолици да се справят с всички задачи.
И още един съвет от Жълтото Куче за Козирозите – не трябва да скромничат, особено когато разговарят за нова работа. Разберете, че както се представите, така и ще се отнасят към вас. През януари 2018 година Козирозите трябва да съберат мислите си, да станат решителни и амбициозни, с мярка. Тогава изгодните предложения ще започнат се изсипват едно след друго. Хороскопът за януари 2018 година не съветва Козирозите да приемат образа на авантюристи и кариеристи. Те съвсем не ви подхождат. Дръжте се спокойно и сдържано, тогава и в личния живот ще срещнете невероятен човек. Планетата Сатурн ще ви помогне да оправите нужните ви контакти и да намерите общ език с близките си хора.

През януари 2018 година могат да се появят проблеми с финансите при Козирозите. Но не е необходимо да ги решавате веднага, по-добре е да се заемете с дома и семейството. Но все пак вие ще решите кое е по-важно за вас. За да не свършат парите, вие трябва да ги икономисвате, не да ги харчите. През януари 2018 година, Козирозите трябва да опишат и да спазват до стотинка семейния бюджет.
Жените Козирози ще разберат, че скоро ще станат майки. Тази приятна и неочаквана изненада ще ви помогне да оправите отношенията си с някои роднини и де планирате много, нови дела. Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Козирозите да обърнат внимание на състоянието на ендокринната система. Ако усещате неприятните симптоми не за първи път, то спешно посетете лекуващия ви лекар.

Хороскопът за януари 2018 година е приготвил за Козирозите малко неприятни изненади в здравната сфера. Само не помисляйте да унивате и да се отчайвате предварително. Всички заболявания са лечими, ако навреме отидете на лекар. Ако нервите са се разклатили, то попийте малко мента, глог и валериан или се заемете с медитация. Все пак това е по-добре, отколкото да пиете силни таблетки и то, ако не са предписани от лекар.

Козирозите през януари 2018 година трябва да избягват стреса и депресиите, защото това състояние може да стане продължително. Невероятни начини за укрепване на нервната система е плуването в басейн и срещите с приятели. Но само с тези, които наистина са позитивни. Хороскопът съветва Козирозите да използват енергията си за създаване на положително настроение, а не да се самосъжаляват без причини.

Особено внимателни трябва да бъдат Козирозите на пътя, между 18 и 21 януари 2018 година. Възможни са аварийни ситуации и големи глоби. Освен това трябва да внимавате за храненето и да не ядете нощем. Иначе, до пролетта, Козирозите няма да могат да се познаят в огледалото. По-често се разхождайте в зимната природа, събирайте сили и позитивни емоции. Хороскопът за януари 2018 година изпраща ценни препоръки на Козирозите за укрепване на здравето и за поддържане на тонуса на мускулите. Първо, не забравяйте за сутрешната гимнастика, второ, носете удобни обувки, за да не ви болят краката. На трето място – жените Козирози трябва да забравят за обувките на токчета през януари 2018 година. Възможни са разтягания, травми и дори счупвания на крак или ръка. Желателно е Козирозите да консумират повече плодове и зеленчуци, пълнозърнести въглехидрати и да мислят позитивно.

Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година обещава на Козирозите отлично положение с парите.

Заплатата ви няма да бъде зашеметяваща, но ще ви стига за всичко, което сте планирали да купите. През януари Козирозите ще бъдат невероятно спокойни за своето финансово положение. Но ще присъства желание да смените работата си и дори професията. Важно е да не се притеснявате и да признаете това не само пред себе си, но и пред близките си. Шефа ще изплати на Козирозите бонус за свършена по-рано работа. Вие наистина сте се потрудили здраво, затова смело изказвайте новите си идеи и създавайте оригинални проекти.

Хороскопът за януари 2018 година съветва Козирозите по-често да се вслушват в Жълтото Куче, тогава грешките и загубите видимо ще намалеят. Вие ще успеете не само да довършите старата работа, но и да положите основата за нови постижения. Особено в материалната сфера. Даже и конкурентите ще се разбягат, когато разберат за грандиозните ви планове. Е, вие знаете как да работите здраво! А, ако целта ви е да градите кариера, то тук, реално, нищо не може да ви спре. Ако решите да спестите пари за отпуска, то ги дайте на роднини да ги пазят. И всичко ще бъде спокойно.

Планетата Сатурн покровителства Козирозите, затова от тях излизат отлични и мъдри бизнесмени. Важно е вие самите да видите собствените си способности и комерсиални дейности. А и да не пилеете силите си напразно и за рутинна дейност. Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Козирозите да се отърват от всичко ненужно, безперспективно и дребно. Това се отнася не само до мислите в главата, работата, но и за вещите у дома. Януари 2018 година е подходящо време да изхвърлите излишното от дома. Може да си купите нови дрехи и нови мебели от интернет, така ще спестите време и пари.
По време на Пълнолунието (2 и 31 януари) и Новолунието (17 януари) Козирозите не трябва да сключват договори, да правят сделки и да се срещат с делови партньори.

Козирозите не се отличават с темперамент и безразсъдно поведение, затова през януари 2018 година не ги заплашват разочарования в любовта и тъжни раздели. Обратно, вие ще бъдете така въздържани и самоуверени, че другите ще ви завидят. Любовният хороскоп за януари 2018 година съветва Козирозите да обръщат по-малко внимание на това, което говорят хората за тях. Но, ако някой силно ви впечатли и искрено ви хареса, то тръгнете първи към запознанството. През януари 2018 година свободните Козирози имат всички шансове да срещнат единствения и неповторим спътник в живота.

Хороскопът съветва Козирозите, които са родени през декември, да завоюват сърцето на този/тази, в когото/която те са влюбени. Колкото по-смели и благородни бъдете вие, толкова по-бързо ще създадете устойчиви отношения с избраника/цата. Що се отнася до половинката, то запознанството между нея и Козирога ще се случи на възможно най-непредсказуемото място. Любовният хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Козирозите да станат инициативни, за да не изпуснат подходящия човек. Дори, ако романът се окаже краткотраен, то не се разстройвайте. Така ще съберете опит и ще знаете, кой ви е нужен в живота.

Козирозите, които са родени през първите десет дни на януари, трябва да станат по-отстъпчиви и по-меки с избраника/цата си. Вие така ревностно се стремите да промените човека до себе си, че крачка в ляво или в дясно ще ви се стори предателство. За да намерят идеалния спътник, Козирозите трябва сами да станат такива. През януари 2018 година обръщайте внимание на тези, които чувствате близки не само по характер, но и по темперамент. Тогава отношенията ви ще бъдат ярки и незабравими в интимен план.

Любовният хороскоп за януари 2018 година съветва Козирозите, родени между 11 и 20 януари, да бъдат открити и предани. Разбира се, никой няма да посмее да ви обвини в лъжа и неискреност, но в мислите им няма да сте безупречни. През януари 2018 година Козирозите не трябва да говорят за любовта, а да я доказват с действията си. Тогава любимият човек сам ще се хвърли в обятията ви и ще ви направи предложение за брак. Не се страхувайте да откриете душата си, ако човека наистина ви е скъп. Ако Козирозите се доверят на избраника/цата си така, както се доверят на самите себе си, то няма да има проблеми в личния живот.

Водолей

Водолеите по природа са жизнерадостни, затова през януари ще избегнат депресията и ще „потънат“ в работа.

Съдбата ви поднася възможност да промените професията си. Във финансовата сфера, хороскопът ви е приготвил много перспективни предложения. Ако се хванете за тях, то ще натрупате средства за ново жилище. В личния живот има възможност да започнете всичко отначало – да се влюбите и да създадете семейство. Няма да имате проблеми със здравето, ако навреме се обръщате към лекар.

По природа Водолеите са енергични, така че дори зимното, мразовито време няма да ги изплаши. Те са весели, жизнерадостни и позитивни.

Хороскопът за януари 2018 година обещава на Водолеите благополучие и искрено приятелство с Жълтото Куче. В работата – успех, а в личния живот – взаимна любов. Планетата Уран също ще помага на Водолеите във всички начинания. Вас ви очаква нова месторабота и достойна длъжност.

През януари 2018 година Водолеите ги очакват промени във всички сфери на живота. Вие така стремително се изкачвате по кариерната стълбица, че конкурентите няма да посмеят да ви спрат. Важно е, че Водолеите имат цели, а преградите не могат да ги спрат. През януари може да сключите дългосрочно сътрудничество и да получите добър доход. Ако се появи желание да смените професията, то в този случай нищо няма да ви пречи. Някои от Водолеите ще отидат да работят зад граница, а други ще останат и ще постигнат висоти в старата си служба.

Хороскопът за януари 2018 година предсказва на Водолеите насищане в любовната сфера. Само се старайте така да се разнообразявате, че да не навредите на професионалната си дейност. Ако Водолеите имат повече време, трябва да го използват за себе си и за своето вътрешно развитие.

Хороскопът съветва Водолеите, през януари 2018 година да организират пътуване, по-често да общуват с приятели и да четат литература.

Обстоятелствата в живота на Водолеите могат да се случат въпреки тяхното желание. Но не трябва да губят своето самообладание и самоувереността си. През януари 2018 година повече мислете и се грижете за роднините, занимавайте се с домашни дела. Ако се почувствате самотни, то си намерете хоби и се запознайте с нови хора. Важното е Водолеите да не се прославят като егоисти, а също да не влизат без причина в конфликти с колегите и приятелите.

Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Водолеите да бъдат сдържани и отстъпчиви в отношенията си с любимия човек. Във финансовата сфера всичко е идеално, затова може да си позволите някои покупки и пътуване. Намерете време за укрепване на здравето и на имунната система. Но, ако през януари 2018 година се разделите с вредните навици и оставите пушенето, то сами ще разберете, че вече се чувствате по-добре.

Хороскопът за януари 2018 година предсказва на Водолеите много енергия и силна воля, които ще им помогнат да реализират всички планове. Вие нито ден няма да си останете у дома, което вече говори за желание да се движите напред. За да не травмирате крайниците и гръбначния стълб, трябва да бъдете внимателни, когато е замръзнало. Не настивайте, обличайте се според прогнозата, правете упражнения за гърба. През януари 2018 година Водолеите сами ще разберат, че безразсъдството и повишената активност могат да навредят на здравето им. Преди лягане не трябва да се заседявате пред компютъра или телевизора. Близките ще ви помогнат да се освободите от лошите мисли и депресията.

Хороскопът за януари 2018 година е приготвил за Водолеите полезни и ефективни начини за запазване на здравето. Занимавайки се със спорт и плуване в басейн, вие ще усетите небивал приток на сили. Тичайте не само сутрин, но и вечер, за да стегнете фигурата и да повишите тонуса на мускулите. Водолеите през януари трябва да оправят храненето си. Отказването от солено, мазно и сладко, ще ви помогне да махнете излишните килограми. Но, постарайте се в началото на 2018 година да дозирате употребата на алкохол. Иначе, не само ще навредите на стомаха, но и на емоционалното си състояние.

При Водолеите е много добре развита интуицията, затова те моментално усещат какъв човек стои пред тях. Вашето настроение ще бъде доста променливо. Хороскопът за януари 2018 година съветва Водолеите да общуват с оптимисти, а не с такива, които постоянно хленчат и се оплакват от живота. Стресът и депресията ще ви заобиколят, ако вие самите не започнете да се оплаквате и да ровите в миналото. През януари 2018 година Водолеите могат да си вземат куче или котка. Защото е много приятно, когато те посрещат и изпращат от работа. Само преди това разберете дали нямате алергия към животни.

Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година обещава на Водолеите трудно положение с парите. Хронично няма да достигат, особено в най-нужните моменти. Но, ако Водолеите получавайки заплата похарчат всичко всичко до последната стотинка за спа процедури, масажи, ресторанти и подаръци, то през януари 2018 година ще им се наложи спешно да си търсят втора работа, иначе финансовото положение ще стане ужасно. Кучето ви съветва да започнете свой бизнес, да намерите доходно занимание и вложите спечелите пари на сметка в банката.

През януари 2018 година Водолеите могат да заработят прилични пари, ако не си затварят очите и ушите. Ще имате толкова много възможности да преуспеете и да забогатеете, че дори ще ви бъде да си го представите. Хороскопът за януари 2018 година съветва Водолеите да станат по-инициативни и трудолюбиви, с повече идеи. Ако всички тези три съставни ги има в ежедневието ви, то и бизнесът ще ви потръгне, и парите ще потекат като река. Просто не се ограничавайте до това, което реално можете да постигнете.

Водолеите през януари могат леко да рискуват, за да крачат уверено по кариерната стълбица нагоре.
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Водолеите да не задържат талантите в себе си, а да ги покажат на света. С личния си бизнес могат да заработят толкова пари, че да им бъде трудно да ги занесат у дома си сами. Но какво път, помолете Кучето да ви помогне в тази приятна мисия. То обожава Водолеите, затова през януари 2018 година за нищо няма да остави своите верни приятели в неприятна ситуация. Но, вие не трябва да мързелувате и да прехвърляте проблемите си върху другите. През януари 2018 година Водолеите в никакъв случай не трябва да се увличат по хазартни игри. Иначе, вие ще профукате не само своите финанси, но и ще влезете в големи дългове.

Дори и ако Водолеите не мислят да срещат втората си половинка и не мечтаят да създават семейство, така или иначе, това прекрасно чувство – любовта, няма да ги остави на мира през януари 2018 година. Разбира се, запознанството с избраника/цата може да стане внезапно, затова Водолеите дори няма да успеят да се опомнят. Любовният хороскоп за януари 2018 година съветва Водолеите просто да се радват на живота и да не преследват идеалите. Дори в студеното време вие може да срещнете този/тази, който да стане ярък, слънчев лъч в живота ви. Кучето съветва Водолеите да бъдат внимателни, да не настъпват „греблото“ и да не правят глупави грешки. Когато не търсите любовта, тогава тя ще влезе в живота ви. Водолеите трябва да водят от усета си, защото той рядко ги подвежда по отношение на личния живот.

Водолеите, които са родени през януари ги очакват любовни авантюри и приключения. Важното е да се научите да отговаряте за думите и действията си, за да не обидите добър човек. Любовният хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Водолеите да бъдат емоционално сдържани и търпеливи. Ако вие сте неуверени в себе си и в своя избраник/избраница, то не бързайте да правите официално предложение. Защото с такива неангажиращи отношения, разводът няма да е далече.

Ако Водолеите са родени в първите десет дни от февруари, то те трябва да бъдат бдителни, а не да флиртуват постоянно. Особено, ако имате любим човек. Разбира се, чаровните и обаятелни Водолеи ще имат много ухажори, но любовта не могат да я разделят между всички, нали така? Макар, че на вас природата ви е дала дарба – да оставате на приятелска вълна с всички.

Любовният хороскоп за януари 2018 година обещава на Водолеите, родени между 10 и 19 февруари, такова привличане и харизма, че от тях, без дъх ще останат и най-равнодушните представители на противоположния пол. Вие сте сексуални, привличащи и решителни, затова няма да останете самотни. Но, ако се влюбите, постарайте се да запазите това чувство за дълго. По време на Пълнолунието (2 и 31 януари) Водолеите е по-добре да избягват романтичните срещи, запознанства и признания.

Риби

Хороскопът за Риби съветва да се сприятелите с Жълтото Куче. Тогава то ще ви помогне да постигнете успех и да станете надеждна опора в кариерните дела. Ако нервничите, конфликтите с роднините ще бъдат неизбежни. Нептун обича Рибите, но няма да ги подкрепи, ако не се сдържат. Когато ви се иска да запазите и да укрепите отношенията с любимия човек, трябва да запазвате спокойствие и търпение. Започнете борба с вредните навици.

Най-важното за Рибите през януари 2018 година е да установят добри отношения с Жълтото Куче, тогава могат да разчитат на успех и процъфтяване в различни сфери от живота. Не се надявайте да завържете веднага приятелство. Защото покровителят на 2018 година понякога е раздразнен и несговорчив.

Макар че, ако планетата Нептун е благоразположена към вас, то хороскопът за януари 2018 година за Риби ще се окаже не толкова труден и мрачен.

През януари 2018 година за Рибите ще има много изпитания на съдбата и проблеми. Но, ако се въоръжите с търпение и мъдрост, то всичко ще успеете да преодолеете. Важно е да не се ядосвате и да не се паникьосвате. Само тогава ще настъпят дългоочакваните приятни промени.

Хороскопът за януари 2018 година съветва Рибите да проявяват талантите си, да бъдат уверени и да укрепват авторитета в обществото. Вие ще успеете да се прославите с творчество, изкуство и литература. Възможно е Рибите през януари да започнат да пишат книга, която ще ги направи известни в целия свят. Повишавайте самооценката си, реализирайте плановете си и дайте простор на гениалните си идеи. Парите ще постъпват периодично, но Рибите трябва да ги харчат умно.

През януари 2018 година Рибите не трябва да изпускат от вниманието си личния си живот. Ако не го направите, то дълго след това няма да срещнете истинската си любов. Макар че не си заслужава да се хвърляте на първия срещнат/а. През януари е възможно да изострите отношенията с някой от роднините си. Дръжте се в ръце и не допускайте конфликти.

Хороскопът за януари 2018 година е приготвил за Рибите много изненади, макар че по природа те са уравновесени и мечтателни особи. Помнете, че понякога е нужно сами да тръгнете към съдбата, а не да чакате подаръци наготово. Плановете на Рибите ще се реализират през януари 2018 година само в случай, че вие не забравите за тях. Ако имате време и пари, завършете ремонта на дома, заемете с дизайна и благоустройството на жилището.

Чувствате, че не сте съзрели за семейство? Тогава не мътете главата на избраника/цата си. Рибите през януари трябва да се вгледат в обкръжението си. Сред старите ви приятели ще се окаже този/тази, който наистина ви е предназначен/а от съдбата.

Хороскопът за януари 2018 година съветва Рибите да бъдат внимателни към своето здраве. Ако се простудите или се разболеете от ангина, то усложненията ще бъдат много сериозни. Почивайте си по-често, особено, ако времето е подходящо за това.

През януари 2018 година хороскопът препоръчва на Рибите да дишат с пълни гърди, да се изпълнят с позитивизъм, а не да седят до късно в работата. В любовната сфера Рибите ги очакват стресови ситуации. Особено, ако избухват разправии на битова основа или заради вашето невнимание.

Ако през януари 2018 година, Рибите видят в огледалото отражението на понаедрялата си след празниците фигура, то трябва спешно да се отправят към спортната зала.

Щадяща диета, тренажор и активен спорт – ето какво ще ви помогне да се приведете в пълен порядък. Хороскопът за януари 2018 година съветва Рибите да разработят физически упражнения, заедно с инструктор. Старайте се да не се претоварвате в спортната зала, иначе ще претоварите гърба и ще разкъсате връзките. Рибите може да не се страхуват от простуда и грип, но за съдовете и сърцето трябва да се грижат. Но във всички случаи, може да започнете ефективно лечение само, ако е назначено от лекар специалист.

През януари 2018 година Рибите трябва да се заемат с фитнес, бокс, тенис или танци. Изберете това, което повече ви харесва и ви подхожда на темперамента. За укрепване на нервната система, Рибите трябва да се заемат с йога или с дихателна гимнастика. Ако психическото ви състояние е в норма, то и физическото няма да пострада. Хороскопът съветва Рибите да бъдат умерени във всичко – в храненето, в спорта и дори в общуването. Ако до вас се намират близки по дух и оптимистично настроени хора, то и вие няма да изгубите вярата в доброто.

Хороскопът за януари 2018 година препоръчва на Рибите да се изследват в клиника, за да изключат някои заболявания. На всички им е известно, че вас и насила при лекар не могат да ви заведат, но да гълтате безразборно хапчета не е най-добрият вариант. Рибите се ужасяват от доктори, което може да доведе до неприятни резултати.

През януари 2018 година вие трябва да обърнете внимание на всички непознати симптоми в организма си. В студеното време не ходете без шапка и шал, тогава никакви инфекции няма да се прилепят към вас.

Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година съветва Рибите да не започват нови дела и да не взимат решения по време на Пълнолунието (2 и 31 януари) и Новолунието (17 януари). Дори важните срещи и подписването на договори трябва да отмените. Ако Рибите искат топлота, уют и комфорт, трябва да трупат, а не да харчат заработените пари. В края на януари 2018 година вие ще получите прилична премия за качествено свършена работа. Само се старайте да бъдете пестеливи и практични в покупките. Но и не е нужно да се чувствате съвсем притиснати във финансите, защото придобивките ви дават заряд и позитивност.

Хороскопът за януари 2018 година е съставил план за реализиране на идеите и плановете на Рибите. Важно е да не рискувате напразно, а всичко да обмислите внимателно. Жълтото Куче не съветва Рибите да влагат пари в тези начинания, които познават от скоро. Имайте предвид, че ще се наложи да давате пари, които сте заработили с труд, а не да получавате баснословни приходи.

През януари 2018 година на Рибите им предстои да върнат дълговете си, а също и да съставят бюджет за месец напред. Но, ако сте решили да станете предприемачи, то се посъветвайте с опитни в бизнеса приятели.
Кариерният и финансов хороскоп за януари 2018 година препоръчва на Рибите да посещават тренинги и мероприятия, които ще им помогнат да се развият в комерсиалната сфера. Възможно е на Рибите да им се наложи да вложат всичките си средства, за да могат в бъдеще да увеличат доходите си. През януари 2018 година не се страхувайте да внедрявате в работата си тези идеи, които по-рано са ви се стрували химери. Думите и мислите лесно се материализират, особено, ако са позитивни. Именно през януари Рибите ще успеят да поставят основата на това, което ще им помогне напълно да се реализират. Не слушайте съветите на тези, които ви завиждат. Уверено следвайте своя път!

Любовният хороскоп за януари 2018 година не съветва Рибите да се влюбват във всички, които срещнат. Разбира се, човек може да бъде външно симпатичен, но душата му да се окаже тъмна. За Рибите е важен духовният свят на избраника/цата, затова не трябва да се водят по страстите си. Ако през януари 2018 година имате намерение да се разделите с дотегналия ви партньор/ка, то така и направете!

Личният живот на Рибите, родени през февруари, ще бъде наситен през януари 2018 година. Ще имате толкова много ухажори, че свят ще ви се завие. Няма да е чудно, че Рибите могат да се влюбят до уши в недостоен и користен човек. Ако вие самите усещате, че сте се объркали сред ухажорите, то си дайте време да си починете. Между другото, през януари 2018 година Рибите трябва по-често да бъдат в компанията на приятели, а не да търсят половинката си в интернет.

Любовният хороскоп за януари 2018 година за Рибите, които са родени през първите десет дни на март, предсказва проблеми в личния живот. Макар че за половината от тях вие сами ще сте си виновни. Рибите се отличават с романтична и чувствена натура, затова за тях влюбването е като пиенето на вода. Ако през януари 2018 година се вслушат в гласа на сърцето, те няма да скучаят сами. Рибите могат да се запознаят с човек, който напълно съответства на техния идеал. Само не се опитвайте да го направите още по-добър, защото ще избяга от вас надалече.

Рибите, които са се родили между 11 и 20 март, през януари 2018 година трябва да обърнат внимание на външния си вид. Купете си нещо ярко и креативно, направете си модна прическа и експериментирайте с грима. Любовният хороскоп за януари 2018 година съветва Рибите да не бързат със сключването на брак. Защото брачното свидетелство може напълно да измени отношенията ви с любимия/любимата. Ако в семейството на Рибите цари рутина и еднообразие, то е време да внедрите нещо ново. Направете това заедно със съпруга/та, а не сами. През януари 2018 година на пазара вече има горещи дестинации. Тръгвайте на пътувате със спътника си в живота!

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара