Забелязали ли сте как при хората много често се повтарят сценарии от живота на техните родители, баби и дядовци? Често самотна майка отглежда дъщеря, която след това не успява да изгради своя личен живот и остава сама. Или наследници от семейства без възможности също страдат от липсата на финанси впоследствие.

Как можете да промените това, ако се намирате в същата ситуация?

Първо, важно е да го осъзнаете. Докато бягате и не искате да признаете своя истинска проблем, няма как да го решите. Седнете и напишете на един лист всички неща, които не харесвате в живота си. Например, привличам слаби или лоши мъже, не мога да намеря своята реализация и т.н. Погледнете към списъка и анализирайте кой във вашия род е имал същите проблеми или трудности. Разпитайте роднините си за това. Със сигурност ще намерите корена, откъдето са тръгнали неща.

Второ, намерете снимка или направете символична рисунка на този човек и я сложете срещу себе си. Пуснете спокойна музика и вътрешно от ниво сърце се  свържете с него, от душа към душа. И изречете на глас: “Мила майко или бабо (или който е този човек), от любов към теб взех твоята болка върху себе си, но това силно ми тежи и не искам да го нося повече”. Вземете нещо тежко в своите ръце, усетете къде в тялото ви живее тази болка и си представете как тя излиза от вас и отива в този тежък предмет, който държите в ръцете си.  Усетете как вътре се освобождава място, за да пуснете нови програми и нови неща вътре в себе си. Усетете как това се случва. Важно е да хванете това усещане в дълбочина. Ако смятате, че не можете да се справите сами и предпочитате да се доверите на специалист, ще имате тази възможност след броени дни. Световноизвестната руска психоложка, автор на редица бестселъри за силата на женската енергия – Лариса Ренар, пристига в София. Двете с Наталия Кобилкина организират семинар на 17 ноември в хотел “Маринела” на тема „Жена на 21 век“. По време на този семинар те ще работят с всички присъстващи дами за изчистване, освобождаване и презареждане на всяка клетка на тялото.

Трето, оставете предмета пред снимката или рисунката и рязко се обърнете с гръб към този товар. Направете една крачка напред. Усетете как това остава в миналото на вашите предци и вие не сте длъжни да страдате, както са страдали те. Те са живели през различно време и това е била тяхната съдба и техния урок. Вие имате право на друга история в живота си.

Самото осъзнаване и този ритуал са лечебни. Хубаво е да го правите на намаляваща луна и после на новолуние да напишете какво ново вие ще поканите във вашия живот.

Четвърто, потърсете ресурс в своята семейна система.

Със сигурност назад е имало поне една щастлива жена, с която вие хубаво да се свържете и да помолите за помощ и подкрепа в новите си избори. Можете да затворите очи и да кажете на глас: “Моля жените, които имат сила да ми дадат енергия и помощ, да ме подкрепят и да застанат зад мен. Искам да променя историята на моя род. Искам от мен нататък жените в моя род да бъдат обичани и желани, здрави и щастливи. Моля Бог, моя род и ангели за подкрепа”. Четете тази молитва 21 дни. Не е изключено в този период да сънувате странни сънища или да се появят някакви неочаквани роднини.

Просто направете това преживяване истинско за вас.

Целия ритуал и красота на практика  може да преживеете на живо на 17 ноември в хотел “Маринела” или онлайн на семинара “Жена на 21 век”.

За повече информация www.natalia.bg

За записване: Anastasia@natalia.bg, 0893220801.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара