Не е задължително да ви се случи, но – дали депресията ще ви завладее или ще успеете да я държите далеч от себе си? До голяма степен това зависи и от зодиакалния знак, под който сте родени. Тя пристъпва към всяка зодия с различни симптоми. Вижте ги, за да я разпознаете навреме и да предприемете препоръчаните мерки.

Овен

Този активен и „мъжествен“ знак трудно признава, че страда. Но точно затова е предразположен твърде често и силно към прояви на депресия. Първите признаци: екземи по носа, лакътя, окосмената част на главата. Най-лесно Овенът би могъл да преодолее началото на депресията, ако намери душеприказчик и промени начина си на хранене.

Телец

Телците са известни със своята последователност, която с лекота преминава в инатливост. Заинатяват се и когато става въпрос за здравето им. Първите признаци: променен, лош дъх. Ако причината не е състоянието на зъбите, то черните мисли вече са нахлули в главите им.

Близнаци

Умни, привличат околните. А те се възползват от това и черпят безгранично от тяхната жизнена енергия.
Първите признаци: червенина, бръчки, червени капиляри по бузите. Представителите на знака трябва да помислят как да спрат „кражбата“ на техните идеи и творчески хрумвания.

Рак

Оставят впечатлението за много сериозни и делови, но са толкова чувствителни и раними, че позволяват по-силно и по-често от всички други зодиакални знаци да са в плен на депресията. Ако обаче са наясно със своя път в живота, те заобикалят това страдание много успешно и рядко падат зад борда.

Лъв

Гордостта и честолюбието не са най-добрите помощници. Но пък са много сигурна преграда срещу депресията. Първите признаци: неволни потрепвания на лицевите мускули и присвиване на устните.

Дева

Изпълнителността и педантизмът им ги правят незаменими служители, но не са в услуга на личния им комфорт. Първите признаци: когато не могат да завъртят глава встрани и усещат почти непрекъсната болка в челната част на главата, вече са в предверието на депресията.

Везни

Хармонията, към която се стремят, невинаги присъства в реалния живот. Често представата на Везните за себе си се разминава с тази на околните, а това е основа за депресивни настроения. Първите признаци: силно сълзене на очите сутрин или веднага след ставане от сън.

Скорпион

Интуитивната им чувствителност често ги поставя в ситуации, които в реалността все още не са факт. Това създава сериозно вътрешно напрежение за представителите на знака. Първите признаци: лющене на вътрешната страна на ушната раковина.

Стрелец

Колкото и да сте жизнерадостни и дружелюбни, трябва да сте наясно, че невинаги околните отговарят със същото. Ако при разговор усещате сухота в устата и ръцете ви започват да треперят, знайте, че човекът срещу вас е недобронамерен и поставя организма ви в ситуация на стрес, която ще отключи и по-сериозни проблеми.

Козирог

Ясният им поглед върху нещата не означава, че са в състояние да владеят „желязно“ нервите си. Първите признаци: кошмари или неспокойни сънища нощем, лесно изчервяване с повод или без повод.

Водолей

Спокойни и уравновесени, те са пример за това как с труд се постига много. Но натоварванията, на които се подлагат, винаги си казват думата. Първите признаци: болки в горната част на главата, смъдене на очите, нощни изпотявания. Всички те заедно казват: „Опасност! Пощадете организма си!“

Риби

Сдържано предпазливи и едновременно с това любознателни. Първите признаци: постоянна тежест в тилната част на главата и обсипани все едно с „блестящи перли“ еклери на очите говорят за започнала депресия и означават, че е време за спешни мерки.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара