Дракон – 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 и 2024.

Източният хороскоп за 2019 година обещава на Драконите щастие и благополучие. Вие ще се радвате на живота повече, отколкото да се тревожите и разстройвате, заради неотложни проблеми. Свинята ще всели в Драконите такава увереност и оптимизъм, че ще могат да постигнат всички висоти в кариерата и личния живот. Има възможност да получите нова работа, да усвоите интересна професия, истински да се влюбите и да забогатеете.

Мечтите на творческите Дракони с лекота ще се осъществят в реалността.

Източният хороскоп за 2019 година обещава реализация на идеите и изгодно използване на талантите още през есента. Ако Драконите леко рискуват и започнат собствен бизнес, то тук бързо ще се издигнат. В годината на Свинята вие ще преумножите своя доход неколкократно.

Годишни хороскопи

Източният хороскоп за 2019 година съветва Драконите да си направят „инвентаризация“ на личните и деловите връзки. Ако на някого не се доверявате, то е по-добре да се разделите мирно с този човек. Важното е, Драконите да не се връщат постоянно към минала любов или приятелства. Защото ще можете да започнете живота си отново, ако не отказвате запознанства, развлечения и романтични срещи.

Характеристика на хората, родени в годината на Дракона

Драконът е единственото митично животно в китайския зодиак. Това е най-силният и мощен знак, но също се слави и със своя горещ темперамент и острия си език. В древни времена се е считало, че благодарение на своята властност и амбициозност, Драконите са били способни да държат под контрол целия свят.

Такива вродени качества, като мъжество, упоритост и висок интелект, позволяват на Драконите да бъдат на висота и уверени в своите сили. Те не се страхуват от трудностите и са готови да рискуват.

Заедно с това, Драконите са раздразнителни, невъздържани и рядко приемат критика. Те не обичат да следват традициите, предпочитат да живеят по своите правила.

Здраве – разходки на чист въздух

По своята натура Драконите са трудолюбиви и притежават добро здраве. Но, понеже не бягат от трудностите и сложните ситуации, в живота им често присъства напрежението и стреса.

В преклонна възраст Драконите трябва да обърнат повече внимание на черния дроб и жлъчния мехур, червата и стомаха. А на млада и средна възраст, Драконите трябва да се погрижат за състоянието на своята кожа.

Най-подходящите, за да бъдат Драконите здрави и винаги в добра форма, са йогата и разходките на чист въздух. Защото тези физически натоварвания са еднакво полезни и за душата, и за тялото.

Най-подходящите професии за Драконите

Драконите обичат задачите да са трудни и да поемат риск за себе си. За тях са чудесни професиите, които им позволяват да проверят своята издръжливост. Например: журналисти, преподаватели, изобретатели, мениджъри, системни аналитици, юристи, инженери, архитекти, брокери, мениджъри по продажби.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова – на личния й сайт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара