Седмицата от 23 до 29 октомври 2023 г. е отличен период за оценка на миналото в интерес на бъдещето. Прегледайте постиженията и неуспехите си и си поставете нови цели и посоки, за да продължите напред.

Седмицата е предизвикателна за комуникацията и общуването, тъй като хората по своята същност са прекалено подозрителни, недоверчиви и отчуждени. Концентрация на внезапност и непредсказуемост. Но от 29 октомври животът навлиза в обичайния си ход, степента на напрежение във външния свят намалява, има разбиране за посоката на дейност и перспективите за развитие, целите се формализират.

На 23 октомври в 19:21 ч. Слънцето навлиза в знака на Скорпиона за един месец. Транзитът помага да се трансформират ситуациите, да се излезе от натрупаните проблеми. Положителните енергии на този транзит обаче ще се усетят едва в неделя. В крайна сметка коридорът на затъмнението продължава и много хора се чувстват изтощени, спомнят си за минали грешки и изпадат в депресивни състояния.

Лунното затъмнение в Телец на 28 октомври ще рестартира нашите емоционални и чувствени сфери на живот. Понякога такива енергийно мощни дни са готови да преобърнат целия ви живот с главата надолу. Важно е да проследите протичащите вътрешни процеси, да осъзнаете причините, да се стремите да балансирате материалния и духовния свят. Този ден може да бъде време на интензивно израстване и разбиране.

Всичко, което е било планирано за тази седмица, със сигурност ще се обърка. Не знаем какво искаме, а ако го направим, променяме мнението си, мислите ни се объркват и се появява усещането, че сме изгубени. Препоръчително е да използвате това време, за да размислите и анализирате целите и житейския си път. Понякога една мисъл в правилната посока вече е половината от резултата!

Овен

Финансовото положение сега няма да е толкова добро, колкото ви се иска, но парите ще постъпват стабилно на малки суми. Възможни са добри печалби от наскоро започнати проекти и работа с трети лица. В този период ще бъдат успешни проекти, свързани с чуждестранни инвестиции, далечни страни. Не се страхувайте да поемате рискове – упоритостта ви ще бъде възнаградена! Организмът ви е достатъчно силен, за да преодолее дребни неразположения. Въпреки това не се лишавайте от почивка и добър сън.

Телец

Ще имате толкова много работа за вършене, че ще ви остане време само да си затваряте „опашките“. В бизнеса и в службата ще цари пълен хаос и объркване, както и интриги на колегите. Поредица от грешки, сривове в сделките, внезапна повреда на оборудването могат да подкопаят самочувствието. Можете да се включите в обучение, ако ви липсва информация, това ще открие нови перспективи пред вас. Получените знания и умения ще ви помогнат да придобиете по-голяма увереност и ще ви дадат тласък да откриете нови области за реализация.

Близнаци

Период на възходи и падения, на странни съвпадения, на всякакви изненади. На много Близнаци ще се наложи да вземат трудно решение за смяна на работата – ще има много примамливи предложения. В личната сфера се очакват сериозни промени и за някои те ще са негативни, до раздяла. Споровете за дреболии могат да подкопаят доверието, затова проявете търпение и мъдрост. Възможно е да има силно желание да се преместите в друго жилище или дори в град, но сега не е подходящият период за това.

Рак

През този период ще преобладават стари хронични заболявания. Упражнявайте се ежедневно, правете повече разходки. В брачните отношения вероятно ще има проблеми и решаването им ще изисква много търпение, издръжливост, а в някои случаи и пари. Финансовите приходи ще бъдат периодични и доста нестабилни, въпреки това не спирайте да работите! Ръководството ще забележи старанието ви и ще ви предложи изгодно служебно пътуване. Не бива да отказвате пътуването, то е добър шанс да се покажете по най-добрия начин.

Лъв

Отношенията в семейната двойка ще се въртят около отдавнашни проблеми, свързани с недоверие и натрупани обиди. Възможно е да възникнат конфликти по отношение на домакинските разходи и големите покупки за дома. Вероятни са разходи за ремонти и разходи за децата. Ако се разсеете от вътрешните проблеми и се съсредоточите върху професионалните задачи, ще успеете да свършите повече, отколкото сте планирали. И това наистина ще ви вдъхнови. Седмицата може да се окаже истински пробив. Късметът в любовта очаква тези, които търсят и са готови за нови приключения.

Дева

Семейните двойки сега са заети с подреждането на дома, битовите проблеми ще отнемат всички сили. Остава все по-малко енергия за романтика и страст. Добра идея е да отидете на романтична среща, за да възвърнете чувствата си. Дайте на съквартирантите си топлина и грижа и ще бъдете възнаградени за усилията си. Ако съществува риск от развод, издържте бурята сами. Родителите или близките роднини ще изискват внимание. Пазете се от конфликти, свързани с подялбата на имуществото и други финансови въпроси.

Везни

Вероятно ще ви се иска да оставите всичко зад гърба си и да отидете на почивка. Позволете си да забравите за известно време за работата, заслужавате пълноценна почивка, тъй като на вашия работохолизъм ще завидят мнозина. Предприемачите ще се замислят за реорганизация на бизнеса си и за разширяване на персонала си. Те ще имат отлични шансове да разширят бизнеса си, а този процес може да се осъществи с помощта на чуждестранни колеги. Преговорите с партньори ще се забавят по различни причини; може да се наложи да се обсъдят финансовите условия на бъдещото сътрудничество, а това няма да е лесно.

Скорпион

Не излагайте тялото си на стрес! Съществува голяма вероятност от нервно изтощение поради преумора. В личния ви живот всичко ще бъде двусмислено. Разкъсвани сте от противоречията между желанието за свобода и страстната любов. Вашата привлекателност влошава ситуацията, създавайки допълнителна турбулентност под формата на нови предложения. Обърнете внимание на своята „сродна душа“, ако сте в двойка: романтична вечеря на свещи може да намали напрежението и да укрепи връзката ви. Семейството и домакинството ще изискват от вас много финансови инвестиции.

Стрелец

Умерено благоприятна седмица. Положителните и отрицателните влияния на космоса се преплитат в странна схема и се надяваме, че положителните ще бъдат по-многобройни. Емоционалното напрежение и прегарянето ще бъдат объркващи. Но вие ще поддържате летвата на „най-високо ниво“, както винаги го правите. Няма да има проблеми с парите, всички необходими средства ще пристигнат навреме и в нужната сума. Служителите ще искат да сменят работното място, но е по-добре да отложите тази идея за ноември.

Козирог

Свободните Козирози може да срещнат достоен ухажор, а може би да подновят връзката със стар партньор. Основното е да бъдете сред хора колкото се може повече, да пътувате, да сте в центъра на събитията. За да реализирате потенциала си в професията, потърсете съмишленици, които ще ви подкрепят в рисковани начинания. Очарованието ви ще ви помогне да намерите общ език с подходящите хора и да съберете мощен екип, който да реализира идеите ви. На предприемачите се препоръчва да сложат спирачки на амбициите си, да намалят разходите си и да извършат одит.

Водолей

Трудно ви е да формулирате мислите си, в главата ви има мъгла, иска ви се да се скриете от всички и да останете сами. Някои ще се отправят на свободно пътешествие, решавайки сами да градят професионалната си дейност. Младите професионалисти може да имат успешно бизнес пътуване в чужбина. Служителите ще се сблъскат с нови предизвикателства в работата. Много проблеми ще искат да решат със „сила“. Бизнесът може да е в застой поради липса на клиенти, сделките ще стоят на пауза. Но това е за добро – бихте могли да се възползвате от почивката.

Риби

Не се страхувайте да търсите подкрепа от влиятелните хора и да молите за помощ влиятелни приятели, такова покровителство ще помогне за уреждане на правни проблеми. Не забравяйте, че вътрешното равновесие е основата, върху която се гради не само здравето, но и работоспособността ви. Вселената ви подлага на изпитание, но вие сте по-силни от всякога! Основното е да не се поддавате на емоционални изкушения, да контролирате стреса и да откривате приятното в малките неща. Неделя е благоприятна за делови срещи или ново обучение.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара