Седмицата от 24 до 30 юли е много по-спокойна от предходната. Венера е ретроградна до 4 септември, което означава, че не е лесно да се развиват отношения, да се водят преговори, да се общува с партньори, шефове и колеги. Финансовото положение не е толкова добро, колкото ви се иска, затова се опитайте да пестите наличните ресурси.

На 27 юли Меркурий съвпада с Меркурий и ретро Венера в Лъв, в същия ден Уран е в конфликт с Черната луна – ден на конфликти. Също така подобен „микс“ може да даде склонност към идеализиране на взаимоотношенията, формиране на любовни триъгълници и подтикване към ненужни разходи. Хората са склонни да разкрасяват реалността 26 – 28 юли, да пробутват различни образи, да играят пред публиката, което може да им изиграе жестока шега.

На 29 юли в 21:31 ч. в 00:31 ч. Меркурий навлиза в знака Дева, където има силни статуси. Този транзит помага за структурирането на работата, тъй като мисленето става по-фокусирано, конструктивно и продуктивно, а речта – прецизна. На фона на ретроградния цикъл на Венера транзитът на Меркурий през Дева улеснява обработката и прилагането на информация, благоприятства комуникацията и взаимодействието с другите.

Овен

Седмицата е подходяща за въвеждане на ред във всички сфери на живота. Сега не е време за почивка – отложете отпуската си за следващия месец, за да спечелите колкото се може повече. Подходящо време е да разчистите пространството си, да се отървете от всичко ненужно и маловажно. Способността да анализирате става много по-силна, което ви помага да изразявате мислите си възможно най-ясно. Най-накрая имате шанс да постигнете реален напредък, най-важното е да не се спирате на недостатъците си.

Телец

С ретроградното движение на Венера животът малко се забавя, но ще имате енергия да работите усилено и да започнете да реализирате идеите, които сте отлагали толкова дълго. Не бързайте, но уверено, внимателно използвайте ресурсите си – както личните, така и материалните. Не очаквайте от партньорите си повече, отколкото реално могат да ви дадат, внимавайте как общувате с другите и тогава няма да има разочарования, а седмицата ще бъде продуктивна.

Близнаци

Свободните хора могат да разчитат на нови чувства, а съществуващите връзки получават глътка свеж въздух. На семейните двойки ще им се наложи да се разкъсват между дома и работата. Влюбените сега стават прекалено емоционални, но се опитайте да не прибързвате с решенията. Пристъпите на ревност и обида могат значително да развалят романтичното настроение, затова бъдете търпеливи и не бързайте да преценявате. Възможно е да възникнат проблеми с роднини поради конфликти около наследството.

Рак

Семейните хора няма да трябва да страдат от скука: домашните задължения и грижите за децата ще ви погълнат толкова много, че ще забравите за всякаква романтика. Но пък ще успеете да завършите ремонт, да купите нови предмети за интериора, да си вземете домашен любимец и да посетите далечни роднини. Възможно е да възникнат ситуации, които са ви познати, но нямат решение. Вместо да оставате в капана на безизходни идеи или разговори, съсредоточете се върху детайлите и полезната информация.

Лъв

Късметът витае във въздуха и вие сте нетърпеливи да започнете да реализирате нови проекти, но засега това ще трябва да се отложи, защото има много нерешени проблеми, които се нуждаят от вашето внимание. Наетите служители ще успеят да покажат своите способности и таланти, което ще ви позволи да получите малко увеличение на заплатата. Бизнесмените трябва сериозно да пестят и да оптимизират наличните ресурси, за да запазят активите си. Подредете документите и декларациите си, тъй като няма как да избегнете одит.

Дева

Ако ежедневието през тази седмица протече без конфликти, ще можете да зададете благоприятен тон за следващата седмица. И обратното. Проницателни сте, не е лесно да се скрие нещо от вас, но най-добре е да избягвате директните разговори, поне от понеделник до петък. Има шанс да преодолеете житейска криза, ако правилно прецените възможностите си и как те съответстват на изискванията. Енергийният ви потенциал е нисък по това време, което може да се отрази на нервната ви система.

Везни

Гореща седмица, може да се окажете в ситуация, която може да се нарече „между два огъня“. Ситуацията с финансите е доста напрегната поради повишените желания, които всъщност са преувеличени. Седмицата е трудно да се нарече щастливо време, още по-малко продуктивно. Възможни са и интриги на конкуренти, интриги на тайни врагове. Семействата ще продължат да имат проблеми с децата и както обикновено, всичко това ще се изразява в големи разходи. Тийнейджърите ще изискват внимание – дайте им малко топлина.

Скорпион

Периодът е с ясно изразена професионална насоченост, така че любовната сфера ще остане на заден план. Бъдете в състояние на постоянен избор, особено между почивката и активната работа. Има шанс да се отправите на увлекателно пътуване с партньор или да откриете интересен човек именно по време на това пътуване. Тези, които търсят, може да се окажат на кръстопът поради внезапното завръщане на бивш партньор. Бързането и суетата могат да донесат много проблеми, които ще трябва да решавате дълго време.

Стрелец

Възможно е да възникнат неочаквани проблеми, причинени от грешните стъпки на някои от колегите ви. Ако чувствате, че няма накъде повече да се развивате, смело напишете писмо за напускане или отидете на опреснителен курс. Помислете за преместване в друг град или държава, като се върнете на местата, където някога сте се чувствали добре. Внимателно проверявайте документите, които подписвате. Не се включвайте в конфликтни ситуации в екипа, за да не навредите на репутацията си.

Козирог

През седмицата ще сте в състояние да направите много – енергията ви ще кипи. И за това има основателна причина – време е да действате, а на карта е поставена успешната реализация на отдавнашна мечта. Възможно е успешно делово пътуване до друг град, което да заздрави връзките с чуждестранни колеги. Собствениците на бизнес могат да разчитат на неочаквана подкрепа от влиятелни хора или дългогодишни приятели, на инвестиционни инжекции от богати партньори. Партньорството с чуждестранни компании ще помогне да се премине на следващо ниво.

Водолей

Ще се наложи да се върнете към стари проекти, често се обръщайте към документите, които сте изпълнили или подписали в миналото. Представителите на знака, наети от големи корпорации, ще могат да сменят работата си на място с по-добри условия на труд. По-добре е да избягвате големите разходи и да не инвестирате в нови проекти. Работа на непълно работно време или хоби ще донесе допълнителна финансова печалба. За собствениците на фирми е важно да рекламират своите стоки и услуги, да направят презентация, встъпителен уебинар.

Риби

Финансовите приходи ще бъдат нестабилни. Откажете се от скъпи покупки, планирайте разходите си, заделете малко за всеки случай. Но се опитайте да бъдете сред хора, посещавайте различни събития и приятелски партита. Силата ви през седмицата е във вашия чар, който ще има магическо въздействие върху всички, които срещате и с които искате да установите силна връзка или да подновите стари отношения. Социалната активност ще има положително въздействие върху личния ви живот.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара