Един от най-опасните дни в лунния календар, когато силите на злото постоянно изпитват силата на човека.

По правило в такива моменти страдаме от съмнения, лесно се подвеждаме и вярваме в измами, което ни прави лесна плячка за измамниците. Въпреки това, проявявайки известна доза предпазливост, е напълно възможно да предпазите себе си и близките си от опасности. Основното е да не се доверявате на тези, които обещават бърза печалба от обикновен проект, и да вярвате в себе си и в силите си, независимо от всичко.

Овен (21.03 – 20.04)

Хороскоп за 25 юли за Овен

Не правете това, което не искате, дори и другите да ви убеждават, че е необходимо: полза от такава работа пак няма да има, но настроението сериозно ще се влоши.

Телец (21.04 – 21.05)

Хороскоп за 25 юли Телец

Чувствайки, че сте обхванати от раздразнителност, опитайте се да се дистанцирате от хората около вас – особено от близките ви, кавгата с които може да навреди на връзката ви.

Близнаци (22.05 – 21.06)

Хороскоп за 25 юли за Близнаци

Днес може да се окажете на емоционални „люлки“, които ще ви подложат на изпитание за сила: тъй като не можете да избегнете негативното им въздействие, намалете поне амплитудата: опитайте се да се тревожите по-малко.

Рак (22.06 – 22.07)

Хороскоп за 25 юли за Рак

Не отговаряйте със зло на зло: първо, вие, като един от най-миролюбивите знаци, едва ли ще сте в състояние да го направите, и второ, реакцията на противника може да бъде непредсказуема.

Лъв (23.07 – 21.08)

Хороскоп за 25 юли за Лъв

Всяко предложение да спечелите, без да направите нищо за това, трябва да бъде поставено под въпрос и внимателно анализирано: съгласявайки се веднага, рискувате не да придобиете, а да загубите финансите си.

Дева (22.08 – 23.09)

Хороскоп за Дева за 25 юли

В никакъв случай не бива да се отказвате от проекта, по който работите в момента, дори и да ви се струва, че той няма никакви перспективи: по-късно ще се окаже, че остават две стъпки за постигане на целта.

Везни (24.09 – 23.10)

Хороскоп за 25 юли за Везни

Въпреки талантите на дипломат и миротворец, които притежавате, опитайте се да не ги прилагате, ако се стигне до конфликт между близки хора – до добро това няма да ви доведе.

Скорпион (24.10 – 22.11)

Хороскоп за 25 юли за Скорпиони

Критиката от страна на колегите, която може да чуете през този ден, не приемайте твърде присърце, както и не я отхвърляйте напълно: в нея ще има известна доза истина, така че трябва да помислите върху нея.

Стрелец (23.11 – 21.12)

Хороскоп за 25 юли за Стрелец

Когато работите по нов проект, бъдете в състояние да спрете навреме: да подобрите това, което вече изглежда доста добре, можете безкрайно, а усилията и времето могат да бъдат изразходвани за по-продуктивно занимание.

Козирог (22.12 – 20.01)

Хороскоп за Козирог за 25 юли

Не бива да се карате с любимия човек на място, но скоро и това ще се случи, трябва да се вслушате4 в това, което ще каже под влияние на емоциите – очакват ви много изненади.

Водолей (21.01 – 18.02)

Хороскоп за 25 юли за Водолей

Енергията, която няма да ви липсва през този ден, трябва да насочите към решаването на важни въпроси, а не да се разпилявате в дейности, които може и да почакат до по-спокоен откъм енергия момент.

Риби (19.02 – 20.03)

Хороскоп за Риби за 25 юли

Въпреки че трябва да решите важен въпрос с прекия си началник, днес е по-добре да не му се натрапвате: под влияние на лошото настроение той може несправедливо да ви упрекне в нещо.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара