Експертът по перманентен грим – Габриела Карчина, взе участие в международния турнир “Pasion Flamenca Spain” на 23 юни 2023 г., в който спечели 2-ро място в категория „Пудра вежди“.

В състезанието, което се проведе онлайн, се включиха над 6 държави, в няколко категории, сред които „Перманентен грим“, „Маникюр“, „Педикюр“, „Фризьорство“ и др. За да се включат в надпреварата, участниците са изпратили реални снимки без обработка на тяхна работа (преди и след), а журито, което се състои от международни съдии, оценява всеки поотделно, след което точките се сумират. Във фотодемонстрацията участва младата актриса София Маринкова – една от многобройните ценителки на таланта на майсторката г-жа Карчина.

Освен индивидуалната победа, Габриела Карчина спечели и 1-во място с българо-гръцкия отбор “Empire by Emsi Vatui”. „Тази награда означава много за мен! Както за труда, който полагам всекидневно, така и за постоянните курсове, на които ходя, за да се развивам непрестанно и да ставам все по-добра. Радвам се, че оправдах очакванията на моя отбор и на лидерката на отбора. Това отличие ми дава допълнителна мотивация за предстоящите турнири, в които смятам да взема участие“, сподели отличената в две категории Габриела Карчина.